Задава ли се тежка зима
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Задава ли се тежка зима
Тц тц тц, софиянци пак изкяриха.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
CheFs написа:Като цяло се надямам
Продължавай да се надяваш

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Май във Варна преди януари няма да видим сняг...+13 градуса е в момента колкото и Мадрид и Рим.
Не чувам дори Шумен да е застудяло....
Не чувам дори Шумен да е застудяло....
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
xpl0d написа:CheFs написа:Като цяло се надямам
Продължавай да се надявашАз очаквам тази вечер, най-късно утре да чуя по новините "София парализирана от "големия" сняг"
1-во няма да има голям сняг
2-ро да спрем глупаците от пътя,искам да направим кампания спреи да бъдеш идиот на пътя :
*пусни си фаровете а НЕ смотаните габарити и халогени
*изчисти си колата
*с летните гуми на пролет
3-то да не натискаме шофьора отпред особено ,в подобни ситуации и т.н
Чистят идеално,само мрънкаме - миналта година Австрия имаше проблеми,говорих с мой колега и не можеше да мръдне ...искате всяка уличка да е чиста - а колко ще излязат да изчистят пред блока - миналата година,не стига,че им асфлатирахме пътя до кооперациите (2 на брой) еми само аз и един съсед чистихме паркинга и коловозите да има място

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Хо хо - Черни връх е задръстен от Джеймс Баучер посока Хемус. Не съм виждал задръстането до стига чак до горе 
Май ще се мятам на мотрисата днеска, че с колата няма да имам нерви да си ходя.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Gqbriel написа:xpl0d написа:CheFs написа:Като цяло се надямам
Продължавай да се надявашАз очаквам тази вечер, най-късно утре да чуя по новините "София парализирана от "големия" сняг"
2-ро да спрем глупаците от пътя,искам да направим кампания спреи да бъдеш идиот на пътя :
*изчисти си колата
Чистят идеално,само мрънкаме - миналта година Австрия имаше проблеми,говорих с мой колега и не можеше да мръдне ...искате всяка уличка да е чиста - а колко ще излязат да изчистят пред блока - миналата година,не стига,че им асфлатирахме пътя до кооперациите (2 на брой) еми само аз и един съсед чистихме паркинга и коловозите да има място
1-во - голям съм го написал в кавички, демек с ирония. И малко да падне и много да падне все тая.
2-ро - или си спирай глупаците по пътя сам или не слагай всички под един знаменател. Не е моя работа(има си хора за тва) да наливам акъл на идиотите и да ги вразумявам. Аз си карах на къси целогодишно много преди да се въведе "новия" закон.
3-то улиците НЕ се чистят, камо ли идеално. Натоварените булеварди си се самопочистват един вид от минаващите коли. А малките или по-слабо натоварени улици не се чистят. И да аз искам всички улици да се чистят, не само главните. В крайна сметка данъците в общината ги плащат всички, не само тези, живеещи на оживени улици. Това, че в чужбина също имат проблеми не е оправдание. Защото миналата година специално цяла Европа си беше зле. Беше си голяма зима с много сняг навсякъде. Напълно нормално. Все пак е голяма зима. Не, като тук - 10 санта сняг и 2 седмици тва е главната новина по телевизията.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Хо хо - Черни връх е задръстен от Джеймс Баучер посока Хемус. Не съм виждал задръстането до стига чак до горе
ЕМи като са с летни гуми

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Gqbriel написа:deyan-enchev написа:Хо хо - Черни връх е задръстен от Джеймс Баучер посока Хемус. Не съм виждал задръстането до стига чак до горе
ЕМи като са с летни гуми
то един е достатъчен да е с летни за да направи мазаницата

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Elesar74 написа:Тц тц тц, софиянци пак изкяриха.
Да бе, да...

- rhase
- младши ентусиаст
-
Тенекеджии и автобояджии запретвайте ръкави
И аз така

Mollov написа:Elesar74 написа:Тц тц тц, софиянци пак изкяриха.
Да бе, да...Няма що... добре, че съм с метрото...

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
xpl0d написа:Gqbriel написа:xpl0d написа:CheFs написа:Като цяло се надямам
*изчисти си колата
1-во - голям съм го написал в кавички, демек с ирония. И малко да падне и много да падне все тая.
2-ро - или си спирай глупаците по пътя сам или не слагай всички под един знаменател. Не е моя работа(има си хора за тва) да наливам акъл на идиотите и да ги вразумявам. Аз си карах на къси целогодишно много преди да се въведе "новия" закон.
3-то улиците НЕ се чистят, камо ли идеално. Натоварените булеварди си се самопочистват един вид от минаващите коли. А малките или по-слабо натоварени улици не се чистят. И да аз искам всички улици да се чистят, не само главните. В крайна сметка данъците в общината ги плащат всички, не само тези, живеещи на оживени улици. Това, че в чужбина също имат проблеми не е оправдание. Защото миналата година специално цяла Европа си беше зле. Беше си голяма зима с много сняг навсякъде. Напълно нормално. Все пак е голяма зима. Не, като тук - 10 санта сняг и 2 седмици тва е главната новина по телевизията.

Защо се засягаш за идиотите - говоря като цяло ,не са един и двама...всеки е виждал и вижда много такива...."кампания спри да бъдеш идиот на пътя " - явно от това си се засегнал с кавичките по-ясно ли е?! - явно е излезнало пряко към теб,не това имах предвид - все едно "Помогни ,спаси,живот -дари кръв" надявам се ме разбра

Улиците поне тук в Сф си се чистят,отделно си мисля ,че специално миналата година според мен,чистеха добре...но при такова движение,и толкова обилен снеговалеж на моменти е трудно...
А това,че медиите преиначават всичко е отделен въпрос

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
deyan-enchev написа:Gqbriel написа:deyan-enchev написа:Хо хо - Черни връх е задръстен от Джеймс Баучер посока Хемус. Не съм виждал задръстането до стига чак до горе
Май ще се мятам на мотрисата днеска,з че с колата няма да имам нерви да си ходя.
ЕМи като са с летни гуми
И това съм аз!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:deyan-enchev написа:Gqbriel написа:deyan-enchev написа:Хо хо - Черни връх е задръстен от Джеймс Баучер посока Хемус. Не съм виждал задръстането до стига чак до горе
Май ще се мятам на мотрисата днеска,з че с колата няма да имам нерви да си ходя.
ЕМи като са с летни гуми
И това съм аз!

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
не знам от вас кой е с летни гуми, но съм сигурен че всички таксита са! Мамка им неска буквално всички с 20 караха, извадиха ми нервичките. Затвор за бакшишите