Идеи за собствен бизнес с 50k?
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Идеи за собствен бизнес с 50k?
xpl0d написа:Ясно, с изключение на няколкото свестни мнения всичко останало е шитня.
Удряйте катинара, да не им пречим на хипер умните наясно с всичко "бизнесмени" да си въртят бизнеса
А ти какво очакваше???Никой който има добра идея няма да ти я сподели просто така

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
(bubsa) написа:...Никой който има добра идея няма да ти я сподели просто така
що бе- срещу едни "прости" 10-20к що да не му споделим някои неща

- ggergy
- Потребител
-
- Кара: Е28 BMW528IA
- Мечтае да кара: X5 или M5 X-Drive
- Детайли за колата: BMW 528IA 1984 г. преобразувано 7 години по късно на 524TD
Ще излюя камъчето защото нямам и не се очаква скоро да имам пари.Истината е в ....ракията да точно в ракията,а не във виното(in vino veritas)!Цената на алкохола расте и ще расте всяка година както и на захарта.Ракията е злато с времето отлежава,не се разваля и става по-качествена.Ако имах пари бих ги инвестирал в твърд алкохол!Качествена ракия (на 3-5 год.) се намира за 6-7 лв литъра.Варианти много единият е ракиен казан.Да не забравиш да почерпиш!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- ms
-
-
Аз ако имах работа, от която мога да спестя 50к от заплати, бих си седял на топлото местенце и да си кътам спестените парички на депозит . Много хора се подведоха по тея предприемачества и изгоряха. Днеска точно, е така от любопитство влязох в търговския регистър, да видя какво се случва с фирмата на бившия ми работодател - еми запор за 4 милиона + още 1 милион лихви
Или както разправяше един българин емигрирал в САЩ - отидох в америка без пукната пара в джоба, сега имам ипотека за $ 500 000
Сега не е времето за започване на бизнес, лично мнение
А и като гледам 90% от мненията тука, не ги знам до колко са сериозни, ама тея хора ако някога придобият някакъв капитал и се впуснат в някакви начинания, още по-голям батак ще настане в татковината ни

Не Мы такие, Жизнь такая
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Мисля че трябва да инвестираш в изчерпаемите ресурси, в частност хората назад го казаха ЗЛАТО!
НЯма вариант това нещо някога да му падне цената.
Лично мнение

- ms
-
-
там много зависи- на база 10г. цената на златото е скочила с над 1500$, обаче само за последните дни от над 1800$ е слязла с 50$... Само за последните 2 месеца като цяло е скочила цената с едни 300$, за последната година повишението е с 580$- тоест 1/3 от 10 годишното поскъпване се е случило за 12м....
не че разбирам нещо от инвестиции, но ми се струва, че момента за бърза печалба от злато мина, а човека НЕ търси дългосрочни инвестиции... ще кажеш "То е лесно да го продадеш това злато когато решиш" и си прав, но каква ли ще е цената като ти трябват пари- може да е с 200$ надолу от сегашната, а 2 седмици по-късно да е 300$ над сегашната и вместо да спечелиш сериозно ще вземе да загубиш сериозна сума
такива инвестиции се правят с пари дето не ти трябват изобщо...
не че разбирам нещо от инвестиции, но ми се струва, че момента за бърза печалба от злато мина, а човека НЕ търси дългосрочни инвестиции... ще кажеш "То е лесно да го продадеш това злато когато решиш" и си прав, но каква ли ще е цената като ти трябват пари- може да е с 200$ надолу от сегашната, а 2 седмици по-късно да е 300$ над сегашната и вместо да спечелиш сериозно ще вземе да загубиш сериозна сума

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Забравете го златото, в злато се инвестират много пари и то не за 2- години, под 100 000 нема файда, а и човека иска да искарва пари сега.
Незнам какво да те посъветвам, в момента е много трудно, положението е кофти секса е голям, големите фирми прават мръсно на малките, и доста бързо могат да те искарат от бизнеса и да си много вътре.
Моя съвет е ако имаш как да откраднеш клиенти от фирмата в която бачкаш или от друга с които да започнеш, и после с много късмет и много работа може и да стане нещо
Успех
Незнам какво да те посъветвам, в момента е много трудно, положението е кофти секса е голям, големите фирми прават мръсно на малките, и доста бързо могат да те искарат от бизнеса и да си много вътре.
Моя съвет е ако имаш как да откраднеш клиенти от фирмата в която бачкаш или от друга с които да започнеш, и после с много късмет и много работа може и да стане нещо
Успех
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
xpl0d написа:Ясно, с изключение на няколкото свестни мнения всичко останало е шитня.
Удряйте катинара, да не им пречим на хипер умните наясно с всичко "бизнесмени" да си въртят бизнеса