Прецакан ... - Ще ставам татко
Модератор: Общи модератори
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Прецакан ... - Ще ставам татко

няма и помен от това обсъждахтели някъкви варианти ако е бременна какво следва или е ясно вече за аборта...
Yordanovv написа:Мишел написа::shock: Вярно ли тоя беше пича с дъскорезницата?! Аааааа не мога да повярвам, тоя ни баламосва тука!![]()
![]()
Тва дали ви баламосвам или не вие сами може да си прецените , нямам намерение да се кълна тука и да давам обяснения .
Та така , ето какво се случи днес накратко .
Видяхме се на кафенце с нея и ми се видя ДОСТА НеСигурна . Питах я сигурна ли си че си бременна . Каза ми че и 1во закъснявало доста (не уточни) и че след това правила някакви тестове , но на гениколог НЕ е ходила .Предложих и да отидем 2мата за да сме 100% сигурни . Е не ми даде точен отговор и отклони темата . Също я питах дали е била с други в близките няколко дни преди/след мен - кълна се че не е била . Предложих и да поема разходите по аборда , лекари и тн . Е тук вече и на мен ми стана странно , нацупи ми се и ми вика "Ти кво ся мене ли ще оправяш за това и аз мога да се погрижа ! "
Та така незнам още какво да мисля .... На гениколог с мен не иска да ходи и пари от мен не иска ?
това са глупости.... има жени от рязката смяна на времето им закъснява с 3 седмици...
теста е 20 кинта в аптеката. взимате го и знаете... и после го мислите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
то аборт ,добре отърваваш се и толкова ,ами ако стане така, че приятелката ти повече не може да има деца ,как ще се чувстваш ?
П.С. В края на краищата Ние какъвто и съвет да ти дадем ние не те познаваме нито теб нито приятелката ти и мисля ,че тези работи засягат само теб и нея и трябва изцяло и открито да говориш нея и каквото стане и в двата случая единия от Вас няма да е доволен според това което представяш за случая ,така мисля, след развод с 10 г. син с нова жена в очакване на ново дай боже дете
П.С. В края на краищата Ние какъвто и съвет да ти дадем ние не те познаваме нито теб нито приятелката ти и мисля ,че тези работи засягат само теб и нея и трябва изцяло и открито да говориш нея и каквото стане и в двата случая единия от Вас няма да е доволен според това което представяш за случая ,така мисля, след развод с 10 г. син с нова жена в очакване на ново дай боже дете

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
мойта кака преди време ми изкара така акъла- вика закъснява ми вече втора седмица! викам й- айде в аптеката. е да де ама ние и без това щяхма да си се женим след някой и друг месец....както и да е- оказа се, че й закъснява от стрес, сезони, абе женски работи. не беше бременна.
иначе - конкретно по случая- много АМА МНОГО ми се струва, че тая урспия се опитва да те върти! бремена съм, ама не искам да ходя на гинеколог....ама това ама онова.....
я й свии сърмите!
иначе - конкретно по случая- много АМА МНОГО ми се струва, че тая урспия се опитва да те върти! бремена съм, ама не искам да ходя на гинеколог....ама това ама онова.....
я й свии сърмите!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
Някой от мъжете пробвал ли е да се изпикае върху тези тестове за бременност или овулация.
Винаги ми е било интересно, но не съм успявал да открадна от момата за да го изтествам.
щом не е писал значи е за Е.Димитров
Винаги ми е било интересно, но не съм успявал да открадна от момата за да го изтествам.
павката написа:swh_bmw написа:за Демирев.
приятел,демирев не е писал в темата
щом не е писал значи е за Е.Димитров
swh_bmw написа:Някой от мъжете пробвал ли е да се изпикае върху тези тестове за бременност или овулация.
...
и ако теста е положителен да те хвърли в размисли

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
swh_bmw написа:Някой от мъжете пробвал ли е да се изпикае върху тези тестове за бременност или овулация.
[color=#8000BF][b]A какво е тест за овулация ?

[
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
ааа, супер, мерси колега...
Наистина не знаех, че и такава глупост са измислили, ама то за пари вече кво ли няма
пп. Аз си ползвам айфона да ми предсказва овулацията
[/b][/color]
Наистина не знаех, че и такава глупост са измислили, ама то за пари вече кво ли няма

пп. Аз си ползвам айфона да ми предсказва овулацията

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:[color=#8000BF][b]ааа, супер, мерси колега...
Наистина не знаех, че и такава глупост са измислили, ама то за пари вече кво ли няма![]()
пп. Аз си ползвам айфона да ми предсказва овулацията![]()
![]()
[/or]
препикаваш ли го?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Едва ли която и да е жена незнае кога точно и е овулацията.
При всички има някакви симптоми, поне така съм чувал де....немога да го твърдя със сигурност по обясними причини, та в тоя ред на мисли тоя тест не е ли малко безмислен
При всички има някакви симптоми, поне така съм чувал де....немога да го твърдя със сигурност по обясними причини, та в тоя ред на мисли тоя тест не е ли малко безмислен

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе,кой толкова некадърно едитва постовете на копривка и защо ... 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
bum_bum написа:Те некои не знаят кога им е мензиса ти за овулация ми говориш.

пп.Нямам предвид колегата пуснал темата.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
nakoone написа:пп.Нямам предвид колегата пуснал темата.
а защо не?

You said: "Time will change!" What if it changes you?