С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от MatriX_Fucked » 22 Мар 2011, 11:37

Feanor написа:
MatriX_Fucked написа:

:)

MatriX_Fucked написа:Нямало ясни доказателства? Е, че то няма 100%-тови доказателства и за чоевшкият произход, ама това не пречи на едни да вярват в теорията на еволюцията, други в - Господ, трети в двете заедно, и т.н... Малоумно ли е това? :lol:

Ако ти отговоря ще засегна някого, а не искам да го правя. ;)

.

Отговори, де! Не сме се събрали тук да се сърдим, а да ударим някой лаф! ;)
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 22 Мар 2011, 12:19

SpUd3r написа:то да бяха само конспирациите - догадки, колко неща и от историята на човечеството са само догадки, но се надявам малко по-малко нещата да излизат наяве и най-вече от къде сме се пръкнали хората :D

Има догадки и догадки обаче. Едно е да си специалист в конкретната област и да правиш догадки на базата на непълна информация като се съобразяваш с известните факти и собствените си експертни знания, съвсем друго е да правиш догадки на базата на информация от N-та ръка и без понятие да си имаш за 90% от нещата, които предполагаш. :)

MatriX_Fucked написа:
Feanor написа:
MatriX_Fucked написа:

:)

MatriX_Fucked написа:Отговори, де! Не сме се събрали тук да се сърдим, а да ударим някой лаф! ;)

Ами лично според мен от трите теории само едната е смислена. Другите две са практически еквивалентни, защото предполагат наличие на създател, за каквото няма нито доказателства, нито необходимост. Не бих ги нарекъл "малоумни", по-скоро... наивни.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 22 Мар 2011, 22:41

Поздрав за всички които не вярват в конспирации с "Иллюминати Кардс" Това е една игра която е била пусната през забележете 1995 година и се състои от 300 и няколко карти. Тези карти сами по себе си са много интересни защото на тях са изобразени неща които до 1995 година са станали, станали до сега 2011 и ставащи в момента както и неща които още предстоят ;)
Така на пример много ясно се вижда, че на една от картите са изобразени кулите близнаци през 2001 година (т.е. след 6 години) с пораженията от самолетите след атентата точно преди да паднат!
Има и доста интересни други просто разгледайте вярвам, че всеки ще открие нещо за себе си :mhihi:
Ето тук в това клипче или просто напишете на латиница Иллюминати кард гаме

http://www.youtube.com/watch?v=eiwF_aEp4YI
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 23 Мар 2011, 0:20

Мдаааа... тайното общество, което планира да ни завладее и унищожи е пуснало на пазара игра с карти, в която са описани всичките му планове... НО! Повод за притеснение няма. Всички знаем, че подобно нещо може да се случи само в холивудски филм, следователно опасността ще бъде премахната от 2-3 топ-агенти с помощта на някое хлапе. Common sense, anyone? :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 0:32

Feanor написа:Мдаааа... тайното общество, което планира да ни завладее и унищожи е пуснало на пазара игра с карти, в която са описани всичките му планове... НО! Повод за притеснение няма. Всички знаем, че подобно нещо може да се случи само в холивудски филм, следователно опасността ще бъде премахната от 2-3 топ-агенти с помощта на някое хлапе. Common sense, anyone? :mhihi:

Ти чувал ли си има една приказка която е много вярна "Ако искаш да скриеш нещо така, че никой да не го намери го скрий на място където е най-видно" :)
Бяха гледал един филм преди години един бягаше там несправедливо го обвинили ли какво беше и имаше едни документи и накрая води шерифа да тях където ги е скрил и се оказва, че ги е скрил на Таблото за съобщения в града(нали се сещаш табло с обяви, некролози издирвани престъпници) Така, че помисли малко, а недей така първо сигнално :yes:

Но офенсе :bchug: Пийс :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Мар 2011, 9:14

larbi написа:Така на пример много ясно се вижда, че на една от картите са изобразени кулите близнаци през 2001 година (т.е. след 6 години) с пораженията от самолетите след атентата точно преди да паднат!

Мдаааа, всички гадателки, врачки и тем подобни шарлатани много често обявяват, че са познали, че нещо се е случило СЛЕД като се е случило обаче :mhihi:
Аз мноо имам мерак сички тия измамници и конспиратори да направят нотариално заверени предсказания, в които да пише, че си отрежат нещо ако предсказанията им не се сбъднат :dummy:

Една позната беше ходила на врачка и оная й казала "Виждам едно голямо Б! Виждам любов! Виждам смесица от щастие и нещастие". И тя после вика "Всичко ми позна! Бившето ми гадже се казваше Борислав, те тогава бях щастлива, те тогава бях нещастна и т.н.". И аз й викам "Добре де, ама тя каза ли ти ги тия неща?!" - "Не, ама то се подразбира!" :kuku:

Някой да вземе да се изсере на едно платно или да си разлее боите - после все ще се намери някой да каже - вижте тук това как прилича на кафяв самолет, а това тук са 2 високи неща - досущ като кулите близнаци! :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 23 Мар 2011, 10:24

larbi написа:
Feanor написа:Мдаааа... тайното общество, което планира да ни завладее и унищожи е пуснало на пазара игра с карти, в която са описани всичките му планове... НО! Повод за притеснение няма. Всички знаем, че подобно нещо може да се случи само в холивудски филм, следователно опасността ще бъде премахната от 2-3 топ-агенти с помощта на някое хлапе. Common sense, anyone? :mhihi:

Ти чувал ли си има една приказка която е много вярна "Ако искаш да скриеш нещо така, че никой да не го намери го скрий на място където е най-видно" :)
Бяха гледал един филм преди години един бягаше там несправедливо го обвинили ли какво беше и имаше едни документи и накрая води шерифа да тях където ги е скрил и се оказва, че ги е скрил на Таблото за съобщения в града(нали се сещаш табло с обяви, некролози издирвани престъпници) Така, че помисли малко, а недей така първо сигнално :yes:

Но офенсе :bchug: Пийс :yes:

Чувал съм една друга, която е по-вярна - ако двама души знаят една тайна, единственият начин тя да е сигурно опазена е единият от тях да е мъртъв. :)

П.П. И един въпрос - да речем, че не съм прав. Да речем, че Илюминатите са набъркани във въпросната игра. Имам само един въпрос - защо? :) Какво целят с това и каква им е ползата? :)

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Мар 2011, 10:44

flame, feanor, не ви ли писна да спамите един през друг нападките си в стил "кварталната бирария разбира от политика"?
Последна промяна Хаос на 23 Мар 2011, 10:46, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 23 Мар 2011, 10:46

Добре де, що не ми отговориш на въпроса, като не разбирам? Тъкмо ще ме образоваш... :)

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Мар 2011, 10:46

защото е безпредметно да отговарям на ... ае няма да те нападам
добавянето на фраза на английски с подхилкващо се човече след пост без валидни аргументи автоматически го превръща в добре аргументирана и логична позиция
питай гугъл
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 23 Мар 2011, 11:18

Сметнал съм, че аргументацията на позицията ми е достатъчно ясна. За по-сигурно съм добавил едни уточняващи въпроси в следващото си мнение. Ако все още не ти е ясно - няма никаква логика да оставяш в публичното пространство "подсказки" към собствените си тайни планове. Не носи никаква полза, за сметка на това рискуваш някой амбициозен младеж в разузнаването да те разнищи. От стратегическа гледна точка, това не е просто глупост, то е идиотизъм. А тези разсъждения наистина не са нищо повече от здрав разум според мен - затова и не съм си направил труда да ги напиша преди това.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 11:55

Ти въобще не погледна картите и продължаваш да си стреляш с твоите въпроси на които вече дадохме отговор. За ползите имам предвид.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 23 Мар 2011, 12:18

наскоро четох по психология характерите на децата и възрастните се делят на 12 типа, има и такива,
които вярват в подобни конспирации и се страхуват за здравето си :winky: и за да не звуча тотално офф,
дори да има масово изтребване, скрити зелени човечета, юлиминати, като няма пряка връзка обикновения човек,
защо да си губи времето вместо примерно да се развива? 2-ра специалност, 2-ри чужд език, домашен бизнес, спорт/ жени :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 12:29

acer написа:наскоро четох по психология характерите на децата и възрастните се делят на 12 типа, има и такива,
които вярват в подобни конспирации и се страхуват за здравето си :winky: и за да не звуча тотално офф,
дори да има масово изтребване, скрити зелени човечета, юлиминати, като няма пряка връзка обикновения човек,
защо да си губи времето вместо примерно да се развива? 2-ра специалност, 2-ри чужд език, домашен бизнес, спорт/ жени :mhihi:

Първо да ти кажа, че не се страхувам почти от нищо включая и за здравето си. И да се страхува човек от нещо то нищо повече от превантивни мерки не може да направи. Примерно пазиш се от вируси като гледаш да се обръщаш на една страна ако няко срещу теб кашля или киха или нещо подобно, но по едно време се оказва, че от някъде си хванал някое грипче въпреки, че много те е страх да не се заразиш и уж се пазиш :)
И второ и езици си уча и т.н. и тва не ми е като стана и да се заровя в специални сайтове и да се травмирам, че еди кво си е станало или ще става. Това просто е още един тип информация към който съм отворен и не я игнорирам както правите вие. И сигурно като четеш психология си чел или знаеш и това , че Игнорирането е вид защита на организма. Пример 1. Щрауса със заровената глава в пясъка си миску, че като не вижда и игнорира опастността нищо лошо няма да му се случи.
Пример 2. Малко дете му се карат или му говорят нещо което не му е изгодно и то си запушва ушите с ръце и почва да си пее едно и също на висок глас така, че да не чува какво му говорят.
Въпрос: Асоциираш ли се с някой от дадените скромни примера ?

Но офенсе , Пийс :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 23 Мар 2011, 12:35

Радвам се че обърнахте тази изумително нелепа тема породена от олигофренско недоказуем филм в лични нападки.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата