Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: Средства за самоотбрана
TPAKTOP написа:Zagy написа:TPAKTOP написа:Боздугани мечове?!Кво ви става бе хора?
Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?!
Далеч по-аристократично е!
Що бе - само глей кво ще стане ако му извадиш един самурайски меч на някой - ще има серия от филма "Тънка кафява линия"
Ами ако оня се окаже Дънкън Маклауд и си помисли че му искаш душата?![]()
Скоро по улиците ще се разиграват от ония игри където се уговаряте с някой хора да проведете битка от определена епоха. Представям си някой изкача с меч другия обаче вади арбалет. Тогава от първата кола се отварят всички врати и се сформира "римска костенурка"...
![]()
"хляб и зрелище"
Вие майтап си правите ама доскоро и лъка ми с 2 бр стрели седеше в багажника, че уйкендите понякога ходя да стрелям с лъка, когато не съм на лов или за риба

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
TPAKTOP написа:Най-сигурното средство за самоотбрана е акъла! Винаги можеш да излезеш то дадена ситуация! Слизал съм да се бия но не се е стигало до бой. Нищо не нося но са ми правили проверки за лично оръжие!

Имам чувството, че БМВ форума е по добре оборудван от българската армия

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
spower написа:TPAKTOP написа:Zagy написа:TPAKTOP написа:Боздугани мечове?!Кво ви става бе хора?
Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?!
Далеч по-аристократично е!
Що бе - само глей кво ще стане ако му извадиш един самурайски меч на някой - ще има серия от филма "Тънка кафява линия"
Ами ако оня се окаже Дънкън Маклауд и си помисли че му искаш душата?![]()
Скоро по улиците ще се разиграват от ония игри където се уговаряте с някой хора да проведете битка от определена епоха. Представям си някой изкача с меч другия обаче вади арбалет. Тогава от първата кола се отварят всички врати и се сформира "римска костенурка"...
![]()
"хляб и зрелище"
Вие майтап си правите ама доскоро и лъка ми с 2 бр стрели седеше в багажника, че уйкендите понякога ходя да стрелям с лъка, когато не съм на лов или за риба
нищо ново под слънцето

Аз си возя в багажника двама надъхани БМВ-исти, единя собственик на е30 ,другия-е36.Като спра на светофар,те слизат пребиват с бухалки всичко живо,мушкат ги по веднъж с ножлето и пак си се прибират....Така де, най-добрата защита е нападението!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
BMDrago написа:Аз си возя в багажника двама надъхани БМВ-исти, единя собственик на е30 ,другия-е36.Като спра на светофар,те слизат пребиват с бухалки всичко живо,мушкат ги по веднъж с ножлето и пак си се прибират....Така де, най-добрата защита е нападението!
Тебе трябва да те забранят от движение заради неспазване на Женевската конвенция

Si non confectus, non reficiat.
BMDrago написа:Аз си возя в багажника двама надъхани БМВ-исти, единя собственик на е30 ,другия-е36.Като спра на светофар,те слизат пребиват с бухалки всичко живо,мушкат ги по веднъж с ножлето и пак си се прибират....Така де, най-добрата защита е нападението!
Т'ва ще е от тия модели сигурно

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Днес някакъв с Рено Scenic минал на милиметри пред 3-ма мои приятели на пешеходна пътека.. Те били на средата на пешеходната.. Естествено му теглили по една звучна майна, онзи спрял и се върнал, излязъл от колата и тръгнал да хваща двама от тях за блузите с викове "На кого ще викате да си е*е майката бе, а, бе, искате ли да ви пребия?!", при което те му отблъснали ръцете от себе си и му казали, че все пак са на пешеходна пътека.. Онзи се озверил още повече с аргумента "Ми с тва черно яке как ще те видя бе" и щял да скача да ги бие
Ако не е била малката дъщеричка на тоя, която излязла от Рено-то и разплакана му казала "Тате, хайде да си вървим", са щяли да го ступат много лошо.. 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Zagy написа:BMDrago написа:Аз си возя в багажника двама надъхани БМВ-исти, единя собственик на е30 ,другия-е36.Като спра на светофар,те слизат пребиват с бухалки всичко живо,мушкат ги по веднъж с ножлето и пак си се прибират....Така де, най-добрата защита е нападението!
Тебе трябва да те забранят от движение заради неспазване на Женевската конвенция
Няма нужда. Той багажнка на бмв-тата е удобен и за спане и за секс и за белот става, дори в затворено положение.

От тогава русото не е на мода.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Аз ги заплашвам със съд. "Жена ми е адвокат", "леля ми е прокурор", "удряй да те разоря" и тем подобни. Нито имам жена, нито леля прокурор. Иначе съм си скрил една тръбичка до седалката, която ме е страх да използвам, но по-добре да има и да е непотребна. Имам и един газов, против освирепели песове, миналата година ме хапа куче. Имах и нож, ама го изгубих. Много пъти съм се чудил, дали ще имам смелост да използвам някое от тези срещу човек, може би ако се чувствам наистина застрашен. Най-важното е да си над нещата, да не се палиш и да действаш разумно. От побоища полза няма.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз не нося ама мисля да си сложа френския ключ под седалката, понеже свиря много по хората (и го смятам за редно, все някога трябва да се научат как се кара културно), та не е изключено някой да ми налети
пък на хора, дето не си знаят правилника, че и ще тръгват да ме бият няма да се дам 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз си воза бухалка,като има проблем я показвам и вече няма проблем,което е добре предотвратявам конфликтни ситуации 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Аз имам една брадвичка малка,един бокс (без шипове) и една пружинна палчица 

/// 6>4

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Иам телескопична палка, един голем нож, въздушна пушка Hatsan 135 Grizzly, и понякога мъкна и един въздушен пищов. Никога не съм ги употребявал и не ги нося с подобна цел в колата. Просто ходя насам натам и кога ми се стреля, стрелям, кога треба да дялкам некое дърво, дялкам и само палката служи за евентуално помощно средство, да не се стига до там. Преди всичко акъл и пак акъл.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тая тема си е предсказуема.
Както и темата за огнестрелното оръжие и бойните спортове.
Все пак ще я прочета, някой може да има интересно предложение
И за да не съм тотално офф-топик : пернишка сурвачка (винкел с пуканки)
Както и темата за огнестрелното оръжие и бойните спортове.
Все пак ще я прочета, някой може да има интересно предложение

И за да не съм тотално офф-топик : пернишка сурвачка (винкел с пуканки)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda