Любовен проблем, колеги моля за помощ.
Модератор: Общи модератори
Re: Любовен проблем, колеги моля за помощ.
тая тема не може да е истинска...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
MiSho_Spiralata написа:Сега няма да чуеш и да вденеш от нищо,което ти се казва или пише,защото не си на себе си..
Но след малко или повечко време сам ще стигнеш до правилните изводи..
Абсолютно,правилно!И аз съм бил на тва дередже,никой не ме интересуваше какво казва,но след време се сещаш леко по леко за съветите които са ти давали и разбираш,че са били прави.И да знаеш жената не е човек,винаги ще намери начин да ти скапе настроението.Успех с това дето си намислил щом това е твоят живот,късметът да е с теб
Това мислене да ме извинявате, но е много егоистично и страхливо.

Както написа някой по-горе..може да сте прави, но не сте!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
леле мноу ме е яд ,че нема да мога да присъствам! аз даже не искам да давам рози ,а щех да се монтирам с големия обектив некъде и да заснема случката.....!
особено ако се разлетат рози......ма не ти го пожелавам де-аз повече се заяждам с дамите у форума.....
особено ако се разлетат рози......ма не ти го пожелавам де-аз повече се заяждам с дамите у форума.....

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Колеги утре ще уточна мястото и часът на сабирането, който иска да участва ако иска да праща на ЛС скайпове, меили и тн да мога да дам снимки утре 

Оооооо, ББ, как си знаех, че ако си наоколо няма да пропуснеш темата. Ще дойдеш ли да метнеш по една китка?
Скиса, ако искаш публично да се хванем на бас за това, дето говорихме, а?
Скиса, ако искаш публично да се хванем на бас за това, дето говорихме, а?

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Пич, ти сериозно ли
Утре-другиден ще дойде по-арна мома, не се излагай така (смисъл, верно, че любовта е сляпа, ма хората наоколо не са) Тва някъв нов вид мас-романтика 

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Колега сериозен съм като инфаркт
решил съм го - ще го направа и хич не ми пука за околните сляпи ли са или не 

SKISA написа:леле мноу ме е яд ,че нема да мога да присъствам! аз даже не искам да давам рози ,а щех да се монтирам с големия обектив некъде и да заснема случката.....!
Добри пожелания ни отправяш.. ще се подготвям психически..

Ний някак ще се подкрепяме, форyмно.., но да не забравяме крайната цел..

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Само да не се омаже темата преди развръзката,че както е набрала инерция..... нема спиране...Пък дали си е заслужавала цялата тая работа с розите или не,ще се разбере в петък. Още един път пожелавам успех на колегата,а дали е било правилно това ,което прави,той сам ще осъзнае след време.....
Пич, дано само да няма и някой друг с рози...
Замисълът ти е хубав, но помисли ли, ако ти тегли една майна след тези 17 рози?
И какво като му тегли? Такъв е животът. Важното е, че в момента е тя, той е решил да действа, нека изживее емоцията.
Ако нищо не се прави в този живот, няма да има грешки, но няма да има и толкова положителни емоции.
Ако нищо не се прави в този живот, няма да има грешки, но няма да има и толкова положителни емоции.
Момчето иска да събере 16 човека, ако искаше съвет, темата щеше да е озаглавена "дайте съвет", ама не е, така че вместо да го разубеждавате ако можете му помогнете, пък и човек се учи най-добре от опит 

[url="http://www.nikgrey.com/smokefree/"]

[/url]
[/url]
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
vazioo написа:Пич, дано само да няма и някой друг с рози...
Какво има да мисли? Човекът се е хвърлил да спаси връзката си. Не го интересува какво мислят другите. И не трябва. Не се чуди какво да прави, а го прави. Не е нужно да анализираме него, момичето, или действията им.
Към автора: Браво за решителността, и дано нещата се развият благоприятно!

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Колега, ще дойда.
Пусни един мейл в петък - Azidaha@gmail.com
..и ако може, прикрепи повечко снимков материал на приятелката й, и малко инфо за нея ...женена, разведена, извън брачни деца...сещаш се

...да знам дали да си не взема некоя розичка и аз от битака да подаря
Пусни един мейл в петък - Azidaha@gmail.com
..и ако може, прикрепи повечко снимков материал на приятелката й, и малко инфо за нея ...женена, разведена, извън брачни деца...сещаш се

...да знам дали да си не взема некоя розичка и аз от битака да подаря

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хич не ми се искаше да го правя ,щото често печеля ,ма ферката ми скача пред ора.... айде слагам стек бира ,фер!
и пак казвам....не желая неуспех на колегата....дано го огрее. но от описанието му кво се е случило не вещае убавини.....просто предисторията на розите не ми говори ,че тая връзка има бъдеще.... той не е направил нищо ,за да предизвика разлъката,а тва че му пожелава лека нощ по телефона....хехе! тва си е женска закачка!! мене колко леки нощи са ми пожелавали.... има нещо гнило в Дания.
а иначе за форумната взаимопомощ-разбира се ,че евала! така трябва! па кво ще стане е друг въпрос.
и пак казвам....не желая неуспех на колегата....дано го огрее. но от описанието му кво се е случило не вещае убавини.....просто предисторията на розите не ми говори ,че тая връзка има бъдеще.... той не е направил нищо ,за да предизвика разлъката,а тва че му пожелава лека нощ по телефона....хехе! тва си е женска закачка!! мене колко леки нощи са ми пожелавали.... има нещо гнило в Дания.
а иначе за форумната взаимопомощ-разбира се ,че евала! така трябва! па кво ще стане е друг въпрос.