Как ви се отразява поскъпването на бензина?
Модератор: Общи модератори
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз се чудя като се опре 99% до газ дали гадовете ще вдигнат цената и на газовите уредби и тяхното поставяне и т.н.

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Иво написа:Аз се чудя като се опре 99% до газ дали гадовете ще вдигнат цената и на газовите уредби и тяхното поставяне и т.н.
тя вече скочи леко...
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Иво написа:Аз се чудя като се опре 99% до газ дали гадовете ще вдигнат цената и на газовите уредби и тяхното поставяне и т.н.
допускам, че вносителите на АГУ за страната отдавна следят развитието на цените на горивата у нас. В интерес на истината вече започва да се усеща недостиг на АГУ, на резервни части и на бутилки. Търсенето е огромно, сервизите имат работа за 3 месеца напред и хората чакат своя ред. Имам съмнения, че цените ще скочат двойно до есента с поредния сериозен внос на АГУ от Италия.
Да караш Peugeot е страст!
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
като говорим за алтернативни горива някой наясно ли е как работи електрическия двигател ?
представям си няква картинка от сорта на е36 със слънчеви батерии по тавана и капаците - когато е слънчево седи задължително на припек
отгоре може да се сложат 2-3 перки дето да играят роля на вятърна мелница, само че да генерират ток... при скорост от 70-80км/ч не ми се мисли колко тоок ще направи
а в редките
случай когато тия способи неработят всеки ще си има вкъщи по един статичен велосипед вързан с едно динамо чрез който ще си зарежда акумулаторите на ръка (по-скоро на крака
) но и това си има плюсове - ще се поддържаме в добра форма
а гъзарите могат да си ползват контактите
тва си е чиста безпшлатна енергия...
"а тогава предвиждам такъж живот... че само си ивикам даноооо..."

представям си няква картинка от сорта на е36 със слънчеви батерии по тавана и капаците - когато е слънчево седи задължително на припек

"а тогава предвиждам такъж живот... че само си ивикам даноооо..."

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
valeto написа:сипвайте на 1.60 А98-има го на доста места
само в София ли?

дайте нещо из провинцията, моля

Cobra написа:При мен няма да споделя как се е отразило (особено кат съм кат автопарк напоследък)
Но е твърде неприатно!Но тенденцията ще е твърдо така докато не стане 2,80/95Н
От доста време издирвам откъде можем да сипваме евтино гориво,както примерно ме светнаха като съм в Благоевград,ама тук в СФ няма
при вас там колко е акциза?
Един приятел си реши проблема глобално - купи си Ситроен Саксо (1.1и)
и му шибна газова уредба
и елате да гледате какво става - сипва газ за 10лв и последния път мина 236км извънградско
аз зареждам за по 20лв и ако мина 100 км съм щастлив
Това че тои кара с мах 110 км/ч е друг въпрос, ама 10лв за 236км
и му шибна газова уредба

Това че тои кара с мах 110 км/ч е друг въпрос, ама 10лв за 236км
re
Готинко а ? Последно 100-те километра на граско ми струваха 28-30 лева.....евалла на държавата! Щото дори за 57 долара на барел петрол 180-те литра в него стигат до Невтохим на 32 цента/52 стотинки !
Оттук за процесинг има 5-7 стотинки , а от 57-59 стотинки всичко наготе е мита,акцизи,екотакси и други държавни надбавки! На ви сега социална държава-правете си сметката за евтин живот ама другаде! 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: re
NESH написа:Готинко а ? сметката за евтин живот ама другаде!
Никои не иска евтин живот.... просто искаме на ден да взимаме колкото в БЕЛИТЕ дЪржАви