СИНЯТА ЛАВИНА !!!
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
E34 написа::D![]()
![]()
кеф кеф кеф кеф ЧЕСТИТО НА БАТЕ БОЙКО и неговите родители и близки приятели Ген. Любен Гоцев, Димитър Иванов, Румен Николов, Валентин Златев и други знайни и незнайни другари, които по брилянтен начин изиграха цял НАРОД.......ПАК! КАзват, че мъжко магаре веднъж се ебяло, но българина показа че е по-тъп и от магарето
![]()
Брат , ти за 7 години си написал 60 поста - по-малко от пост на месец - това ли успя да измислиш за два месеца

Не знам какво са ти казвали за Бойки , но той и Костов поне са постоянни и насочени - не си противоречат и не се менят . Не плашат пенсионери и неграмотни селяни , не използват БГ турци , скапващи се от работа на полето , за мажуретки . Мисли си каквото искаш

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве тоа Костов да не вземе пак да вдигне данъците на колите.Доколкото си спомням на 183к.с данъка ми беше 56лв и при Костов автоматично стана 460
Иначе съм доволен от резултатите
хората се посъбудиха-само така

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Всички заедно ще се съберат в малкото джобче на Доган и царя....не мислиш ли ?E34 написа::D![]()
![]()
кеф кеф кеф кеф ЧЕСТИТО НА БАТЕ БОЙКО и неговите родители и близки приятели Ген. Любен Гоцев, Димитър Иванов, Румен Николов, Валентин Златев и други знайни и незнайни другари, които по брилянтен начин изиграха цял НАРОД.......ПАК! КАзват, че мъжко магаре веднъж се ебяло, но българина показа че е по-тъп и от магарето
![]()
Предпочитам да ме води ,дори към пропастта , мъж с характер ,мъжкар а не педал и болен дядка в комбина с турчин!
Наздраве на съмишлениците !
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
acho.rs написа:Брат , ти за 7 години си написал 60 поста - по-малко от пост на месец - това ли успя да измислиш за два

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Поне за тва дет гласувах стана, ДПС е аут от управлението, ся
, незнам, ше дерзаеме и то ше си покаже!!!

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
По -добре ти го виж ! Там пише "дори "
Докато ти седиш наведен все ще ти е вътре !
Ако ти харесва това е друга работа !
Докато ти седиш наведен все ще ти е вътре !
Ако ти харесва това е друга работа !
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Хубу де то се знае, че враго е мангало Доган ма не можах да разбера що избра народа другия помияр Бойчо? Ей го на примерно що не са гласували ората за Зеуените примерно.....или пък за Боянчо Расате, той кеффи....така хем гласуваш против Дръндарския мангал хем и демонстрираш гласоподавателно, че другите са си доказани маскари....а за бойко, лично си умирам от кеф щот помиярчето е доказан шоумен и с него нема да бъде скучно, но дотам....само лае и се дуе с тая София.....на вас харесва ли ви София бе бахти келеша е тоя!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз мисля,че високата активност на тези избори показва нещо такова...Все си мисля,че този път не само на думи с голямото доверие тежи и голяма отговорност и тоя народ наистина може да се е посъбудил и поевропейчил малко...ferdy написа: гражданско общество, което се заражда.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
"Гласувах с отвращение" както каза Костов преди време.
Гласувах за "мутрата", защото на искам Доган. И не знам що, ако някой слуша Преслава в колата вика на Бойко "мутра"?
Гласувах за "мутрата", защото на искам Доган. И не знам що, ако някой слуша Преслава в колата вика на Бойко "мутра"?
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Мани, пак 7 страници първокласна българска простащина. В цялото стадо магарета все ще се намери един хърбав катър дето да всява раздори. Ей за тва си заслужава човек да се махне от тая пумия наречена държава, не заради самата нея ами заради обитателите и, дето 80 на 100 са такива кисели селски мутри (разбирай - мусури) дето все нещо им е криво, дето винаги трябва да са на опозиционно мнение от другите, дето ако го поздравиш с добър ден без значение къде ще те изгледа кисело все едно си изе*ал цялата му рода барабар с него - 2 пъти ! Крива държава си е България и такава ще си остане докато се затрие цялото население в нея щото не ни затриват турците или циганите примерно ами сами се затриваме. Щото ако има лесно и на всеки се даде по един калашник уж да избием другите етноси, така ще станат нещата, че турчелята и циганята ще ядат пуканки и ще гледат сеир как бегат един след друг българите и се пуцат с калашниците.
Доганя не им харесвал, Сергея не им харесвал, Бойко не им харесвал, абе то май никой не им харесва, щото требва да се намира по кой да се плюе, инъче нема да се запази българското в манталитета. Ами като не му харесват на някой има лесно - билета/самолета и по света. Направо ми идва да метна лаптопа като чета такива простотии писани от уж хора претендиращи за умни.
Доганя не им харесвал, Сергея не им харесвал, Бойко не им харесвал, абе то май никой не им харесва, щото требва да се намира по кой да се плюе, инъче нема да се запази българското в манталитета. Ами като не му харесват на някой има лесно - билета/самолета и по света. Направо ми идва да метна лаптопа като чета такива простотии писани от уж хора претендиращи за умни.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Spit-Fire написа:Мани, пак 7 страници първокласна българска простащина. В цялото стадо магарета все ще се намери един хърбав катър дето да всява раздори. Ей за тва си заслужава човек да се махне от тая пумия наречена държава, не заради самата нея ами заради обитателите и, дето 80 на 100 са такива кисели селски мутри (разбирай - мусури) дето все нещо им е криво, дето винаги трябва да са на опозиционно мнение от другите, дето ако го поздравиш с добър ден без значение къде ще те изгледа кисело все едно си изе*ал цялата му рода барабар с него - 2 пъти ! Крива държава си е България и такава ще си остане докато се затрие цялото население в нея щото не ни затриват турците или циганите примерно ами сами се затриваме. Щото ако има лесно и на всеки се даде по един калашник уж да избием другите етноси, така ще станат нещата, че турчелята и циганята ще ядат пуканки и ще гледат сеир как бегат един след друг българите и се пуцат с калашниците.
абе ей емигрант, ти я кажи от мадрид кво правиш за България точно? или си слуга някъде в някоя къща в Casa Cemada и миеш чинии? ти примерно гласува ли? щото имаше отворени секции в Мадрид? И не се ли сещаш че затриването на нацията става като такива като вас се омитат от страната вместо да останат и със своя професионализъм да работят за тая страна. Най е лесно от 3500 км да си седиш пред лаптопа и да нареждаш наляво и надясно кой е селянин, кой магаре. Наистина най-лесния начин е да хванеш самолета и по-света...много по-трудно е да останеш и да направиш нещо за страната нали? за кво да се опитвам да създам нещо като мога да съм гастербайтер някъде за 1000 евро....елате си в България да ви видя...големите европейци станахте като поживяхте няколко години в Мадрид!