Гласувайте !!!
Модератор: Общи модератори
- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
без коментар
http://dnes.dir.bg/2009/07/01/news47016 ... #sepultura
http://dnes.dir.bg/2009/06/17/news46305 ... #sepultura
http://dnes.dir.bg/2009/06/17/news46305 ... #sepultura
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!
- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
Ето
За това Ви говоря :
http://abonat.net/ipicture/
http://abonat.net/ipicture/
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Айдеее майка им мръсна. Вече има пристигнали автобуси от Турция !
ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА !!!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА !!!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
Aham
Е, сега ако не се събудим...не знам !!!
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Re: Aham
Hammerfall написа:Е, сега ако не се събудим...не знам !!!
То хубаво да се събудим сега.......ама след изборите да не заспим пак 4 годишен зимен сън! Смятам ме разбрахте?

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
Виж
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Виж
Hammerfall написа:http://www.youtube.com/watch?v=sukmknJ4U6Y
Сега ще разберете че преди време трябваше да ги изгоним турците и мангалите от страната
Който от утре ми каже че е турчин,а има българска лична карта,такъв шут ше му набия в путурите че ше ака от другаде
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Hammerfall написа:flame написа:Аз пък да ви кажа колеги, виждам че заличавате границата между ДПС и нейните гласоподаватели. Според мен разликата е огромна! Доган е избрал това поведение само и единствено, за да събере повече гласове - той сигурно будизма щеше да приеме ако знаеше, че това би му донесло повече власт.
А българските турци (имаме такива колеги във форума) мога да ви кажа, че са много свестни хора - чисти, трудолюбиви, ЧЕСТНИ - и единствените разлики с нас българите може би са, че са мюсюлмани и че говорят турски - иначе като ги гледаш на външен вид са си чисти българи (аз поне разлика не правя). Нямат нищо общо (освен религия и език) с ония анадолци оттатък Босфора! Те що мислите се върнаха обратно след голямото изселване през 1989? Ми щото в Турция бяха чужди и никой не ги приемаше са свои!
За съжаление почти всички от тях са простовати хорица без образование и лесно се манипулират. И резултатът е известен. На мен ми е неприятно когато тия хора биват оплювани само на основание, че са гласували за ДПС. Те са много свестни хора и България само ще спечели ако ги интегрира. А АКО СЕ ОБРАЗОВАТ ЩЕ РАЗБЕРАТ КЪДЕ Е ИСТИНАТА И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ.
Евала, кефиш !!! (Както ние българите казваме)
"Евала" и на колегата Road666 за доблестта да изкаже мнението си на това място, където няколко хиляди човека са на обратното .
Не го споделям, но бих дал живота си за правото му да го брани, както беще казал един по-умен човек.
Само ако може малко по-конкретно да посочи достойнствата на своя лидер, освен това, че е най-хитрия политик от новата история?
А за мен хитростта не е добро качество - хитър и умен човек са различни неща.
Нямам нищо против вероизповеданието им-то със сигурност ги учи да са добри хора, но този нечовек да ги принуждава да се кълнат в корана. че ще гласуват за него...ееееееее !!!

Бре че нашироко писали, коментирали, критикували... на воля! Ама и аз се заинатих и го прочетох...

Наистина трябва да се възнагради с благодарности толерантността на шефовете тук!
Поздравления за всички кaто ktv, които не се скъпят на крачки до бюлетините!! (нищо не пречи утре наистина да преброя крачките до урната

Специални поздравления за колегата, споменал Левски и Ботев!!! Накара ме за пореден път да се замисля и да сравня какво са правили те само до 36- (!) и 29- (!!) годишна възраст и какво сме правили или правим ние на тази възраст... и, за жалост, резултатът все е в тяхна полза...
И аз подкрепям идеята за задължително гласуване или глоба, респектираща и неоспорима, защото докато не се бръкне в джоба на гласимащия, по-дълбоко от разходи по организацията на изборите, няма да му дойде акълът в главата. На всичко отгоре изборите ни са все в неделя, а еди кой си искал, но все нямал време да гласува... Глезотии!!! Недай си Боже да се провеждат в делник... Ужас!!! Какво ще правят тези кифли тогава???
Някой подхвърли идейка за преброяване на гласувалите...
Е, да се преброим, ама честно! - кой е гласувал и кой не е. Само че, не на думи, а на дело!

Само в този форум има 27 893 потребители. Да допуснем, че 893 са непълнолетни, а 2 000 са еднократно регистрирани и непосещаващи повече сайта. Остават 25 000 пълнолетни, гласимащи и недоволстващи в по-голямата си част (да не кажа всички), а 25 000 никак не е малко, нали?

ГЛАСУВАЙТЕ!

"... _ _ _ ..."
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Гласувайте !!! Аз утре ще гласувам за Костов

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна