Гласувайте !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

http://dnes.dir.bg/2009/07/01/news4701084.html

Мнение от Любо Мегов » 01 Юли 2009, 18:47

кандидат ентусиаст
Аватар

без коментар

Мнение от Hammerfall » 01 Юли 2009, 23:16

Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Ето

Мнение от Hammerfall » 03 Юли 2009, 21:53

За това Ви говоря :
http://abonat.net/ipicture/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 03 Юли 2009, 23:17

Айдеее майка им мръсна. Вече има пристигнали автобуси от Турция !
ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА !!!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! :!: :!: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Aham

Мнение от Hammerfall » 03 Юли 2009, 23:24

Е, сега ако не се събудим...не знам !!!

Потребител
Аватар
Кара: E39 530i

Re: Aham

Мнение от martin_anastasov » 04 Юли 2009, 0:08

Hammerfall написа:Е, сега ако не се събудим...не знам !!!

То хубаво да се събудим сега.......ама след изборите да не заспим пак 4 годишен зимен сън! Смятам ме разбрахте? ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 04 Юли 2009, 2:40

няма ли кои да ги избие тез цигани ве да ми гарантират че няма да ме съдят след това и да ми дадат един снаипер и 2 варела патрони с удоволствие ги мятам че и ако дават по някои лев за фрагче може да сабера за някои нова бимба ;)
...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 01 E46 318

Мнение от Yed » 04 Юли 2009, 8:27

Гласуваите колеги :!: :!: :!: За да не викат утре на вас и на децата ви ГЯУРИИ :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от MayDay » 04 Юли 2009, 12:10

Гласувайте!

кандидат ентусиаст
Аватар

Виж

Мнение от Hammerfall » 04 Юли 2009, 22:42

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Виж

Мнение от Сондьора » 05 Юли 2009, 0:59

Hammerfall написа:http://www.youtube.com/watch?v=sukmknJ4U6Y

За кво по точно го пусна тва не разбрах, пропаганда ли нещо кво ли...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Виж

Мнение от Е.Димитров » 05 Юли 2009, 1:04

Hammerfall написа:http://www.youtube.com/watch?v=sukmknJ4U6Y

Сега ще разберете че преди време трябваше да ги изгоним турците и мангалите от страната
Който от утре ми каже че е турчин,а има българска лична карта,такъв шут ше му набия в путурите че ше ака от другаде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 05 Юли 2009, 1:09

Гласувайте!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 05 Юли 2009, 2:08

Hammerfall написа:
flame написа:Аз пък да ви кажа колеги, виждам че заличавате границата между ДПС и нейните гласоподаватели. Според мен разликата е огромна! Доган е избрал това поведение само и единствено, за да събере повече гласове - той сигурно будизма щеше да приеме ако знаеше, че това би му донесло повече власт.

А българските турци (имаме такива колеги във форума) мога да ви кажа, че са много свестни хора - чисти, трудолюбиви, ЧЕСТНИ - и единствените разлики с нас българите може би са, че са мюсюлмани и че говорят турски - иначе като ги гледаш на външен вид са си чисти българи (аз поне разлика не правя). Нямат нищо общо (освен религия и език) с ония анадолци оттатък Босфора! Те що мислите се върнаха обратно след голямото изселване през 1989? Ми щото в Турция бяха чужди и никой не ги приемаше са свои!

За съжаление почти всички от тях са простовати хорица без образование и лесно се манипулират. И резултатът е известен. На мен ми е неприятно когато тия хора биват оплювани само на основание, че са гласували за ДПС. Те са много свестни хора и България само ще спечели ако ги интегрира. А АКО СЕ ОБРАЗОВАТ ЩЕ РАЗБЕРАТ КЪДЕ Е ИСТИНАТА И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ.

Евала, кефиш !!! (Както ние българите казваме) :mhihi:

"Евала" и на колегата Road666 за доблестта да изкаже мнението си на това място, където няколко хиляди човека са на обратното .
Не го споделям, но бих дал живота си за правото му да го брани, както беще казал един по-умен човек.
Само ако може малко по-конкретно да посочи достойнствата на своя лидер, освен това, че е най-хитрия политик от новата история?
А за мен хитростта не е добро качество - хитър и умен човек са различни неща.
Нямам нищо против вероизповеданието им-то със сигурност ги учи да са добри хора, но този нечовек да ги принуждава да се кълнат в корана. че ще гласуват за него...ееееееее !!!

:yes:

Бре че нашироко писали, коментирали, критикували... на воля! Ама и аз се заинатих и го прочетох... :D

Наистина трябва да се възнагради с благодарности толерантността на шефовете тук!
Поздравления за всички кaто ktv, които не се скъпят на крачки до бюлетините!! (нищо не пречи утре наистина да преброя крачките до урната ;) )

Специални поздравления за колегата, споменал Левски и Ботев!!! Накара ме за пореден път да се замисля и да сравня какво са правили те само до 36- (!) и 29- (!!) годишна възраст и какво сме правили или правим ние на тази възраст... и, за жалост, резултатът все е в тяхна полза...

И аз подкрепям идеята за задължително гласуване или глоба, респектираща и неоспорима, защото докато не се бръкне в джоба на гласимащия, по-дълбоко от разходи по организацията на изборите, няма да му дойде акълът в главата. На всичко отгоре изборите ни са все в неделя, а еди кой си искал, но все нямал време да гласува... Глезотии!!! Недай си Боже да се провеждат в делник... Ужас!!! Какво ще правят тези кифли тогава???

Някой подхвърли идейка за преброяване на гласувалите...
Е, да се преброим, ама честно! - кой е гласувал и кой не е. Само че, не на думи, а на дело! ;)
Само в този форум има 27 893 потребители. Да допуснем, че 893 са непълнолетни, а 2 000 са еднократно регистрирани и непосещаващи повече сайта. Остават 25 000 пълнолетни, гласимащи и недоволстващи в по-голямата си част (да не кажа всички), а 25 000 никак не е малко, нали? ;)

ГЛАСУВАЙТЕ! :D
"... _ _ _ ..."

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 05 Юли 2009, 2:37

Гласувайте !!! Аз утре ще гласувам за Костов
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата