за кого ще гласуваме

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 02 Юли 2009, 12:18

[quote="Club BMW"

Не искам да защитавам БСП, но причината да стигнем до там, че ДПС да има мандат и с този мандат да се състави кабинета от БСП. Нали се сещате, в кой е вината. Първо не гласувате, а после лесно плюете.

Тогава, както и сега е важно да се състави кабинет по най бърз начин, но никой освен БСП не се нае да прави коалиция с ДПС, много лесно е да се дърпаш и да бягаш от отговорност. Нали трябва да се управлява тази държава. Да не би на БСП да им е мечта да управлябат с ДПС. Вие с безотговорността си решихте да стане така. Затова Доган държи министерствата, в които постъпват най много пари от ЕС. А после какво стана, как стана?! Никой не отчете, че другите партии бягат от отговорност!

Между другото, Бойко е много благодарен на Доган затова, че с негова помощ стана генерал! Забравихте, като Бойко говореше колко голям политик е Доган, ?! Май ви е къса паметта.[/quote]

така и не се разбра за кои ще гласуваш,нали има зададена тема,или се страхуваш да го кажеш
Последна промяна mitaka7 на 02 Юли 2009, 12:34, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 02 Юли 2009, 12:19

6per40 написа:
Nightmare написа:Иван Костов както някой беше казал преди мен е доста умен иконоист :!: Някой може да го плюят и да казват че не става за нищо, обаче точно те подадоха документите за НАТО и Европейския съюз.Той пое страната когато беше в тотална икономическа криза.

До сега не коментирах ама това вече преля чашата..Колега нищо лично към теб ама ти икономика..как я разбираш? Защото аз уча това и мога да ти кажа, че по времето на "костов" безработицата е най-голяма и то не намалява с всяка година и се увеличава.. по негово време данъчната ставка се увеличава (ако незнаеш как става виж крива на ЛАфер) въведе само още данъци.. той все говори как пенсийте били се покачили 9 пъти?? ама все спрямо долара... говори постоянно за СИЛНА икономика... такова понятие в икономиката въобще не съществува... за бакан и другите предприятия без коментар.. ти това вече го знаеш

Аз също уча икономика, така че я разбирам по малко :winky:
Ама като не четеш внимателно аз не съм виновен.Казвам че Костов наистина направи много за българия.А, че покрай него беше пълно с изменници както каза Динко (GaD).Кажи ми какъв човек трябва да си да симпатизираш на една партия (сдс) и в следващият момент да отидеш в бсп?
Отговори ми на въпросите, защо Жан Виденов се отказа от партията си, и как така хора с крайно десни идеи отиват в бсп?

Дай ми отогвори на тези въпроси и ще продължим спора, за г-н Костов и Икономиката :winky:

пп: А да не казваме че костов първи се обяви срещу доганизацията и турските фесове,и наистина не им даваше да мърдат много много :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 400кс
Мечтае да кара: ново бмв
Детайли за колата: Дизел

Мнение от canibmwe30 » 02 Юли 2009, 12:32

ГЕРБ ТОВА СА ХОРАТА
Е30 З А В И Н А Г И В СЪРЦЕТО МИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 400кс
Мечтае да кара: ново бмв
Детайли за колата: Дизел

Мнение от canibmwe30 » 02 Юли 2009, 12:33

ГЕРБ ТОВА СА ХОРАТА
Е30 З А В И Н А Г И В СЪРЦЕТО МИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Юли 2009, 12:34

mitaka7 написа:
Club BMW написа:
GaD написа:
Казваш, че БСП е предпазило народа от криза..Улелеееееееее какво е предпазила?! Кура ми Янко!

Не си прав! Според проучване България е в тройката на най-малко засегнатите страни от кризата.

Не искам да защитавам БСП, но причината да стигнем до там, че ДПС да има мандат и с този мандат да се състави кабинета от БСП. Нали се сещате, в кой е вината. Първо не гласувате, а после лесно плюете.

Тогава, както и сега е важно да се състави кабинет по най бърз начин, но никой освен БСП не се нае да прави коалиция с ДПС, много лесно е да се дърпаш и да бягаш от отговорност. Нали трябва да се управлява тази държава. Да не би на БСП да им е мечта да управлябат с ДПС. Вие с безотговорността си решихте да стане така. Затова Доган държи министерствата, в които постъпват най много пари от ЕС. А после какво стана, как стана?! Никой не отчете, че другите партии бягат от отговорност!

Между другото, Бойко е много благодарен на Доган затова, че с негова помощ стана генерал! Забравихте, като Бойко говореше колко голям политик е Доган, ?! Май ви е къса паметта.

така и не се разбра за кои ще гласуваш,нали има зададена тема,или се страхуваш да го кажеш

Ти защо си криеш номера на бавареца Митак? Страх ли те е от нещо?!Естествено, че няма да давам гластност на избора си :twisted: Това си е мое право ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 02 Юли 2009, 12:39

номера на колата ми е са2727ма,има зададена тема тук,и ако не искаш да кажеш за кои ще гласуваш защо толкова много пишеш в тази тема ,няма страшно вече ,аз ти го гарантирам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Юли 2009, 12:53

Аз си казах мнението, че няма нужда от таква тема!

Доскоро имаше анкета и в нея Герб бе първа, какъв е смисъла да се повтаря всичко? А пиша в темата, защото ме вълнува и правокиран от изказванията на колеги!

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 02 Юли 2009, 13:07

ГЕРБ №3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Юли 2009, 13:22

Задължително за ГЕРБ. Предпочитам да управляват екс-мутри отколкото измет като турци и комуняги.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 02 Юли 2009, 13:33

Доган: Управлявам тези, които управляват
01 юли 2009 / News.dir.bg

На предизборен митинг в кирковското село Чорбаджийско Ахмед Доган се зарече, че без него партиите нищо не биха могли да направят след вота, предаде БГНЕС.
Лидерът на ДПС, който е мажоритарен кандидат от Кърджалийския избирателен район, подчерта, че той лично можел много работи.
"Бъдете убедени, мога много работи, включително да управлявам и да управлявам тези, които управляват. Убеден съм, че този мандат ще ни даде много по-големи възможности и ние ще се докажем по друг начин като компетенции, като опитни политици, като силна партия, позиционирана много достойно в парламента", посочи Доган.
Той намекна, че партията му ще бъде част и от следващото правителство, тъй като не можело да не се съобразяват с нея. "А както вървят нещата, колкото и да не ме понасят, колкото и да ме мразят, между другото аз не съм искал да ме обичат, а да се съобразяват с нас, май че без мен пак нищо няма да могат да направят. Така, че и през следващия мандат ще имате възможност да се наслаждавате как ние решаваме проблемите и във вашата община, и в регион Кърджали", обеща лидерът на ДПС.

:roll:
Всеки сам да си решава

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Юли 2009, 15:50

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 02 Юли 2009, 15:51

20 точки на партия Сещайте се

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

2. Официалният език в България е българският и в националните медии, издържани от държавния бюджет, не може да има емисии на друг език. Забрана и ясни санкции за етнически партии и сепаратистки организации.

3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.

4. Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.

5. Българската държава е длъжна да осигурява здравето, социалната сигурност и условията за духовен и материален просперитет на всички българи с всички средства на държавната власт.

6. Всеки български инвеститор, предприемач и производител е с предимство пред всеки чуждестранен до изравняването на стандарта ни на живот със средноевропейския. Българското производство, търговия и банки трябва да са в български ръце.

7. Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.

8. Приватизационните сделки подлежат на ревизия.

9. Българският бизнес, независимо държавен или частен, се подпомага от държавата във и извън границите й.

10. Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.

11. Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.

12. Незабавно изтегляне на войските ни от Ирак.

13. Напускане на НАТО. Неучастие във военни блокове. Пълен неутралитет. Никакви чужди военни бази на българска територия.

14. Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.

15. Българската земеделска земя не се продава на чужденци при никакви условия.

16. Преразглеждане на затворените глави в преговорите с ЕС и предоговаряне на неизгодните за България клаузи. Отмяна на договора за затваряне на АЕЦ Козлодуй.

17. Прекратяване на българската зависимост от МВФ и Световната банка

18. Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.

19. Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.

20. Законово въвеждане на минимална цена на труда - почасово заплащане, отговарящо на средноевропейското.

Да върнем България на българите!
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 02 Юли 2009, 16:33

ГЕРБ или НДСВ
:roll:
чудя се още.при НДСВ наистина имат личности.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юли 2009, 23:00

bmw_725 написа:при НДСВ наистина имат личности.
не бе колега,те просто констатират,че в България има личности Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 02 Юли 2009, 23:28

бюлетина N21 за Слави Трифонов :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата