Гласувахте ли ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли ?

Не, не мисля, че има смисъл.
54
19%
Да, гласувах.
194
67%
Не, защото ме мързи да отида.
42
14%

Общо гласове : 290
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 09 Юни 2009, 1:56

Имаме 27199 регистрирани потребители

Общо онлайн са 151 потребители: 55 Регистрирани, 7 Скрити и 89 Гости

това в 1.43 през ноща
в анкетата досега има 208 гласували
за една анкета не искат да гласуват хората пък ние ги караме за парламент ... :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Юни 2009, 9:34

дано поне на Парламентарните да отчетат някаква активност, тия заспалите :banghead: , защото ако пак ДПС + БСП + НДСВ направят правителство, не ми се мисли! :evil: :evil: :evil: :evil:

Турци, пенсионери и цигани избират управлението в НАШАТА държава и ВИЕ ГО ПОЗВОЛЯВАТЕ ТОВА!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 09 Юни 2009, 9:49

Нямах време да отида, но иначе бих гласувал,не че има за кой ,но все пак ние си определяме бъдещето така. Но имали значение като всички крадат еднакво много :roll:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Юни 2009, 9:52

ivan1590 написа:Не, не гласувах, защото не виждам смисъл.Когато някой излезе и се ангажира с решаването на конкретни проблеми в конкретни срокове, които ме касаят, тогава и аз ще изляза.
...
И на парламентарните избори няма да гласувам, защото никой не се ангажира с нищо конкретно, което да ме касае и да подобри моя начин на живот.
...
Алеко го е описал много точно " И едните и другите са маскари".

Колега, изпаднал си в неволна, но особено дълбока грешка - горното не го е казал Алеко, а героят му Бай Ганьо. :dummy: Който натакък продължава "Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи."

Твоята е лесна - малко вакса на лицето и после във Факултето - и кебапчета ще има, и по някой лев ще раздадат ако гласуваш. Най-добрият избор ще направиш ако се заселиш там - и ток няма да плащаш и други такива благинки, от които се блазнят Бай Ганьо и цивилизованите народи.

CONAN написа:За тия ,които критикуват негласувалите искам да ги попитам:
-Как да гласувам,като се чувствам тотално отвратен от лицата им,от постъпките им и от маниера им на улични джебчий?
-Как да гласувам ,като едни и същи лица сменят всяка година партията само и само да се докопат да някое топло местенце?
-Как да гласувам,като 20 години демокрация чакаме и нищо не се случва?
-Как може да сте толкова наивни и да вярвате на тотално деградирали и без морал политици ,които с години ви доказват ,колко са некъдърни и безочливи?
-Как да гласувам ,като майка ми за 35 години трудов стаж получава 140 лева пенсия,а детските надбавки доскоро бяха 19 лева?
От ,къде да го намеря тоя ентусиазум и тая вяра ,аз не гласувам защото изразявам позиция ,на мен ми се драифа ,като си помисля за мазните им лица.

Колега, виждам, че имаш много високи стандарти и никой простосмъртен не може да се вмести в тях. Изходът е един - кандидатирай се ти и спаси България, света и слънчевата система! Никой няма да гласува за теб? Ооооо, да вярно, забравих, щото това е прост овчи народ и никой не може да разбере, че ти си най-голямата ни надежда. :dummy: :kuku: Абе някой беше казал - много е лесно да критикуваш, но е по-трудно да го направиш.

Eva* написа:"абе да гласуват, кво ме боли, отивам за риба"... и после, "тея педераси..."

Не виждам по-точен коментар от този за завършек :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 09 Юни 2009, 9:54

долу ДПС :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Юни 2009, 10:09

Transportera написа:долу ДПС :no:

Гласуването на 05.07.2009 г. е задължително :!:
Първо максимално да махнем ДПС :!: В неделя бях леко отвратен да гледам нормални българи, студенти и т.н. да се редят на опашка и да си продават гласовете за има няма 20-30 лв. :!: После политиците крадяли, продавали се и т.н. ами ние кво правим :?: И най ме хваща яд че ходих в циганската махала и на един мангал се плаща по 50 лв. :!: интересно
според ценовата листа се оказва че ние БЪЛГАРИТЕ сме по долна класа от един мрасен и гнусен мангал! По информация дори турците са обидени :mhihi: Така че този път трябва да ги смачкаме, бях във Варна с победителите на пресконференция и много се кефил като гледах как господата от БСП и ДПС викаха, псуваха и коментираха как едвали не тези милиони левове били дадени на вятъра! Мога много неща да кажа но мисля че всеки разбира истината и я вижда....

И последно разберете:
АТАКА = ДПС, умните хора си имат по една още партийка за всеки случай!! Нали се сещате че иначе никой нямаше да им дава си развяват байряка!!

ЛИДЕР, РЗС и някой други партийки, платени да отмъкват гласове от големите десни партии....

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юни 2009, 12:17

не! не гласувах....
другите избори ше опитам ,но ако е лесно местенето на регистрацията на морето! иначе да не ме чакат....!съжалявам!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Юни 2009, 12:53

SKISA написа:не! не гласувах....
другите избори ше опитам ,но ако е лесно местенето на регистрацията на морето! иначе да не ме чакат....!съжалявам!

за теб ясно ти каза предварително, ама и ти имаш малко вина защото не си се интересувал много много
местенето на гласуването е 1 декларация която отнема 5-10 мин!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 09 Юни 2009, 15:52

Peter Angelov написа: Така че този път трябва да ги смачкаме, бях във Варна с победителите на пресконференция и много се кефил като гледах как господата от БСП и ДПС викаха, псуваха и коментираха как едвали не тези милиони левове били дадени на вятъра! Мога много неща да кажа но мисля че всеки разбира истината и я вижда....

Те БСП точно тогова и точно пред Герб ще се обясняват, колко им е мъчно, тежко и как са се прецакали. Ебати тъпия коментар честно!
Аз пък не съм вътрешен и чух, че Станишев се радва, че ще е в опозиция, ако Герб спечели, а Борисов щял да си пререже вените, че в тая криза трябва да си луд за да си първа политическа сила и то с екип като неговия т.е новобранци без опит. Така, че на Борисов също му се е дръпнала въшкията.
И понеже си вътрешен трябваше да знаеш, че новата дружка на ДПС е Лидер.

ГЛАСУВАЙТЕ

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Юни 2009, 16:15

Да име е честито!!!

....евродепутатите пари за ежедневни разходи, когатоидват за заседанията, остават 298 евро, а бюджетът за персонал и домашен офис - 25 800 евро на месец.....
заплатка само 7665 евра...
от тук http://dnes.dir.bg/2009/06/09/news4587172.html

Сигурен съм, че си ги заслужават, но 99% от нашите не, освен Кунева може би!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Юни 2009, 16:49

Club BMW написа:
Peter Angelov написа: Така че този път трябва да ги смачкаме, бях във Варна с победителите на пресконференция и много се кефил като гледах как господата от БСП и ДПС викаха, псуваха и коментираха как едвали не тези милиони левове били дадени на вятъра! Мога много неща да кажа но мисля че всеки разбира истината и я вижда....

Те БСП точно тогова и точно пред Герб ще се обясняват, колко им е мъчно, тежко и как са се прецакали. Ебати тъпия коментар честно!
Аз пък не съм вътрешен и чух, че Станишев се радва, че ще е в опозиция, ако Герб спечели, а Борисов щял да си пререже вените, че в тая криза трябва да си луд за да си първа политическа сила и то с екип като неговия т.е новобранци без опит. Така, че на Борисов също му се е дръпнала въшкията.

ГЛАСУВАЙТЕ

Виждам че си твърде много отворен :mhihi: Благодаря за коментара и съветите :ahah: Ейй такива като теб докато има няма да има бял ден :!: Да точно пред, явно доста боли за загубиш милиочета.... ;)
Приятелче като не си в час не казвай кой какво ще си направи, аман от пишман майстори като теб :!:
Да те питам ти продадели си нежното гласче :?: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 09 Юни 2009, 17:04

Около избори винаги се завихрят спорове... дори тук.

Аз лично гласувах:

1. Имам право и си го ползвам.
2. Гласът си е мой и не искам всички да си го разделят по равно. Ще го дам на когото ми е кеф! Няма вариант, в който гласът ми да не е за никого! Такъв ни е избирателният закон!
3. Ако избраните искат да са още на власт и след следващите избори, ще трябва да си го заслужат поне пред мен.
4. Когато за пореден път си казвам, че нищо няма да се промени от моя глас, се сещам за точка 2 ;)
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 09 Юни 2009, 17:10

Разбира се че гласувах, инъче да седя в БГ и да цъкам със зъби като ме управляват идиоти ще е безмислено. Да не спечелиха тези който взеха гласът ми НО с това намалих и шансовете на опозицията да съберат гласове.

Всеки глас който НЕ ПУСНЕМ отива в % на партията която НЕ харесваме. Да живееш в тая страна и да не гласуваш е типичното поведение на българина, грешно , вайкащо се и неуверено. Разбира се не всички са имали физическа възможност да главуват, укорявам тези които са могли и не са. Тва е безхаберие, и да не съм чул че на някой от НЕ гласувалите не му харесва тука ... смешно би било нали ?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 09 Юни 2009, 17:41

Не съм , не мисля , че има някакъв смисъл като всичко си е едно и също ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 09 Юни 2009, 18:43

Peter Angelov написа:
Club BMW написа:

ГЛАСУВАЙТЕ

Виждам че си твърде много отворен :mhihi: Благодаря за коментара и съветите :ahah: Ейй такива като теб докато има няма да има бял ден :!: Да точно пред, явно доста боли за загубиш милиочета.... ;)
Приятелче като не си в час не казвай кой какво ще си направи, аман от пишман майстори като теб :!:
Да те питам ти продадели си нежното гласче :?: :mhihi:

Познаваме ли се? Или обичаме да говорим на изуст лаф да става....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата