Как е парното при вас ?
Модератор: Общи модератори
И както казва другаря SKISA боли ме к..а за руския гЪз.
Парното е на 16 има нема още 10 тона въгле
а и усещам как скоро като спре тока как ще замърка хондичката в мазето,поне помпата за парното и компа ще е включен.
А що се отнася за парламента мога да подсигуря 5-600 литра нафта, ако не е изветрела

А що се отнася за парламента мога да подсигуря 5-600 литра нафта, ако не е изветрела

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Така,така пускайте климатиците,кв Манастирски ливади целия е газифициран,нагоре също към полите на Витоша,като си накупиме сичките сега по 2 климатика,в други ден ще има и режим на тока,неска в мойат сграда вече 2 бушона се изключиха защо ли ,щото нема ГАЗ
Добре че имам камина
Добре че имам камина

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
че стаанеш мноо богат,ма ако не продаваш баламурнишки климатици,дето спират при минус 3.
супер-бойко събрал кризисен щаб....!!! и щел да праи фокуси...! ше превръща хора от правителството в пиленца...!! след като им шибне по една да литнат -после майките им ще им сдъвкват храната преди ядене ,за да моат да преглъщат....течна
супер-бойко събрал кризисен щаб....!!! и щел да праи фокуси...! ше превръща хора от правителството в пиленца...!! след като им шибне по една да литнат -после майките им ще им сдъвкват храната преди ядене ,за да моат да преглъщат....течна
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
SKISA написа:че стаанеш мноо богат,ма ако не продаваш баламурнишки климатици,дето спират при минус 3.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Само да не сложат режим на тока, че тогава в днес...ще сме като в Ледената епоха...без топло, без вода. В нашия блок няма прокарана топла вода, следователно и парно няма...така че сме на климатици и бойлери.
Ако спрат и тока...ще има freezinggg
Трябва да се оправи тази ситуация, все пак живеем в 21 век....и да оставят хората с режим на ток, вода, парно и т.н....е малко абсурдно. Трябва да се вземат мерки и то по най-бързия начин, за да не пострада никой.
Ако спрат и тока...ще има freezinggg

Трябва да се оправи тази ситуация, все пак живеем в 21 век....и да оставят хората с режим на ток, вода, парно и т.н....е малко абсурдно. Трябва да се вземат мерки и то по най-бързия начин, за да не пострада никой.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
А бе вие се базикате, ама положението е трагично...
По bTV-то вървят някакви надписи, че с тия запаси дето имало сега, имало възможност да се кара още 1 месец, след това.... режим на тока!
Ама както е тръгнало май, май, няма да се издържи месец и ще има с факлите пред Министерски съвет ....

По bTV-то вървят някакви надписи, че с тия запаси дето имало сега, имало възможност да се кара още 1 месец, след това.... режим на тока!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- borislav
- младши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Незнам какво ще става,ама у Слатина "топлата вода" не става и за подмиване
,замръзнаха ми лешничЕтата 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
KIARA_G написа:Ама както е тръгнало май, май, няма да се издържи месец и ще има с факлите пред Министерски съвет ....![]()
![]()
Ъъъ и кво да направи министерството? Да притисне Русия ли?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
plradev написа:Незнам какво ще става,ама у Слатина "топлата вода" не става и за подмиване,замръзнаха ми лешничЕтата
Бате аз от месец съм на мокри кърпички

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
който помни когато софия беше като дискотека да си вади диско-одеждите....!! тия ше го докарат до виденово видово дередже...!! отиам да си зареждам батериите на камерата-оня път не можах да снимам ,че носих чай на студентите на барикадите ,ма тоя път неа да пропусна...!! предизборно мноо кофти номер им спретнаха братушките.....
да ви припомна ли малко вицове от луканово време...!?!?
срещат се тока и водата на входа на блока. моля минете първа,казва тока. ааа не аз съм само до първият етаж!!! е аз съм за малко,казал тока!!!
минават два изтребителя на нато над софия и единия вика: тука фърляме ли бе ,колега!!?!? не бе тия са си така....!!!!
кво да напраи правителството ли!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! нали са френдчета ,нали си лижат бузките с москва-да им се обадат да пратат танкове на помощ ,щот пак ше ядат дървен уй послед януари...
да ви припомна ли малко вицове от луканово време...!?!?
срещат се тока и водата на входа на блока. моля минете първа,казва тока. ааа не аз съм само до първият етаж!!! е аз съм за малко,казал тока!!!
минават два изтребителя на нато над софия и единия вика: тука фърляме ли бе ,колега!!?!? не бе тия са си така....!!!!
кво да напраи правителството ли!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! нали са френдчета ,нали си лижат бузките с москва-да им се обадат да пратат танкове на помощ ,щот пак ше ядат дървен уй послед януари...
Последна промяна SKISA на 06 Яну 2009, 23:03, променена общо 1 път