Как е парното при вас ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Яну 2009, 21:58

И както казва другаря SKISA боли ме к..а за руския гЪз. :mhihi: Парното е на 16 има нема още 10 тона въгле :mhihi: а и усещам как скоро като спре тока как ще замърка хондичката в мазето,поне помпата за парното и компа ще е включен.
А що се отнася за парламента мога да подсигуря 5-600 литра нафта, ако не е изветрела :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 06 Яну 2009, 22:03

Така,така пускайте климатиците,кв Манастирски ливади целия е газифициран,нагоре също към полите на Витоша,като си накупиме сичките сега по 2 климатика,в други ден ще има и режим на тока,неска в мойат сграда вече 2 бушона се изключиха защо ли ,щото нема ГАЗ
Добре че имам камина :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 06 Яну 2009, 22:03

какво е общото между България и Израел ? И двете страни имат проблем с (Г)газа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Яну 2009, 22:09

Освен да направя една фирма за климатици и да ме направите богат :mhihi:
http://zazz.bg/play:19060a34
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Яну 2009, 22:22

че стаанеш мноо богат,ма ако не продаваш баламурнишки климатици,дето спират при минус 3.
супер-бойко събрал кризисен щаб....!!! и щел да праи фокуси...! ше превръща хора от правителството в пиленца...!! след като им шибне по една да литнат -после майките им ще им сдъвкват храната преди ядене ,за да моат да преглъщат....течна

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 06 Яну 2009, 22:28

SKISA написа:че стаанеш мноо богат,ма ако не продаваш баламурнишки климатици,дето спират при минус 3.
супер-бойко събрал кризисен щаб....!!! и щел да праи фокуси...! ше превръща хора от правителството в пиленца...!! след като им шибне по една да литнат -после майките им ще им сдъвкват храната преди ядене ,за да моат да преглъщат....течна

:shock: :help: :roll: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Яну 2009, 22:48

Само да не сложат режим на тока, че тогава в днес...ще сме като в Ледената епоха...без топло, без вода. В нашия блок няма прокарана топла вода, следователно и парно няма...така че сме на климатици и бойлери.
Ако спрат и тока...ще има freezinggg :help:

Трябва да се оправи тази ситуация, все пак живеем в 21 век....и да оставят хората с режим на ток, вода, парно и т.н....е малко абсурдно. Трябва да се вземат мерки и то по най-бързия начин, за да не пострада никой.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 06 Яну 2009, 22:48

Продавам 3 печки тип "пернишки" и една тип "чудо" на преференциални цени ...могат да се включат на мястото на абсорбатора ви.Помислете от рано докато не са ги разграбили!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 06 Яну 2009, 22:50

ще ни върнат в 1-ви клас ако сложат режим на тока... ужасно би било :confused: :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 06 Яну 2009, 22:53

А бе вие се базикате, ама положението е трагично...
По bTV-то вървят някакви надписи, че с тия запаси дето имало сега, имало възможност да се кара още 1 месец, след това.... режим на тока! :confused: Ама както е тръгнало май, май, няма да се издържи месец и ще има с факлите пред Министерски съвет .... :evil: :evil: :evil:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 06 Яну 2009, 22:56

какво парно бе днес ни спряха газта в завода не можем да работим май останах безработен :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 06 Яну 2009, 23:00

Незнам какво ще става,ама у Слатина "топлата вода" не става и за подмиване :mhihi: ,замръзнаха ми лешничЕтата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:00

KIARA_G написа:Ама както е тръгнало май, май, няма да се издържи месец и ще има с факлите пред Министерски съвет .... :evil: :evil: :evil:

Ъъъ и кво да направи министерството? Да притисне Русия ли? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Яну 2009, 23:01

plradev написа:Незнам какво ще става,ама у Слатина "топлата вода" не става и за подмиване :mhihi: ,замръзнаха ми лешничЕтата :mhihi:

Бате аз от месец съм на мокри кърпички :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Яну 2009, 23:01

който помни когато софия беше като дискотека да си вади диско-одеждите....!! тия ше го докарат до виденово видово дередже...!! отиам да си зареждам батериите на камерата-оня път не можах да снимам ,че носих чай на студентите на барикадите ,ма тоя път неа да пропусна...!! предизборно мноо кофти номер им спретнаха братушките.....

да ви припомна ли малко вицове от луканово време...!?!?
срещат се тока и водата на входа на блока. моля минете първа,казва тока. ааа не аз съм само до първият етаж!!! е аз съм за малко,казал тока!!!

минават два изтребителя на нато над софия и единия вика: тука фърляме ли бе ,колега!!?!? не бе тия са си така....!!!!

кво да напраи правителството ли!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! нали са френдчета ,нали си лижат бузките с москва-да им се обадат да пратат танкове на помощ ,щот пак ше ядат дървен уй послед януари...
Последна промяна SKISA на 06 Яну 2009, 23:03, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата