Колеги в НБУ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 04 Ное 2008, 15:24

аз не уча в НБУ, но живея на 300м. от него, ако ще се събираме ще викна още няколко БМВ-та от квартала.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 04 Ное 2008, 18:02

мама му стара само аз съм събота и неделя на лекции :mhihi:
е аз не че ходя де но по принцип имам тия събота и неделя там ! може и да скокна ако ще ходи някой

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 04 Ное 2008, 18:19

Ае не знам ама много са гладни тия куки там долу след университета :mhihi:

Иначе утре някой ще ходи ли до НБУ и по кое време? А също и кога ще има свободно такова? Аз утре имам дупка от 12:50 до 14:40, после трябва да ходя на лекциите, че ме почнаха с контролните :)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 04 Ное 2008, 18:27

от другата седмица ше виждате още една,освен ако не са ма изклю4или ве4е :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 04 Ное 2008, 18:57

bavareca_86 написа:от другата седмица ше виждате още една,освен ако не са ма изклю4или ве4е :mhihi:

Нали знаеш, че щом си плащаш няма как да стане това :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 04 Ное 2008, 22:38

Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF? :shock: ) и след това може пак кафенце.
Фуриозо, дядката от паркинга каза, че сте били големи дружки :mhihi:
Колежке, хвани ни организирай за една среща на НБУ BMW TEAM :lol: Иначе трудно ще се засечем :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Ное 2008, 22:54

Въздържайте се от излишни мнения, моля. Вече 7 страници (почти всичко) спам стана...
MORE BEER!

Потребител
Аватар

Мнение от г-ца Царска » 04 Ное 2008, 23:38

Може и аз да ви стана колежка в НБУ другата година.... Вече си имам BMW, остава и да ме приемат.... :D Ако може учещите вече там да ми пишат дали са доволни, че имам някой колебания и за СУ. :) :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 05 Ное 2008, 2:39

cypher_bg написа:Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF? :shock: ) и след това може пак кафенце.
Колежке, хвани ни организирай за една среща на НБУ BMW TEAM :lol: Иначе трудно ще се засечем :mhihi:

бате аз в 9 и малко пристигам и преди лекцията ще мина през артеса, ще съм с черно яке, тъмни дънки, чанта и тъмни маратонки, ще се огледам да се видиме за малко.

иначе дискретната математика е много готина, 1 време като я учех много ми харесваше, не мисля че ще останеш разочарован.

Дядото пазач сме партия, ако имате нужда от паркирване за БМВ тийм той ще намери място :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 05 Ное 2008, 2:44

furiozo написа:
cypher_bg написа:Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF? :shock: ) и след това може пак кафенце.

бате аз в 9 и малко пристигам и преди лекцията ще мина през артеса, ще съм с черно яке, тъмни дънки, чанта и тъмни маратонки, ще се огледам да се видиме за малко.

иначе дискретната математика е много готина, 1 време като я учех много ми харесваше, не мисля че ще останеш разочарован.

Дядото пазач сме партия, ако имате нужда от паркирване за БМВ тийм той ще намери място :mhihi:
абе на теб кво ти прави колата секи ден на Васил Левски малко след Раковска :roll:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 05 Ное 2008, 8:14

Аз сега тръгвам за към НБУ, ще ви драскам по колите, ако не ви видя :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 05 Ное 2008, 8:19

Ще се оглеждам тогажа. Аз ще съм с черни тениска и блуза и шапка.
Аз много много не се разбирам с математиката... :mhihi: ама май ще ми се наложи :confused:
Колежке, с какво ще ги драскаш? Блажна боя? :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 coupe M50TUB20

Мнение от shaby » 05 Ное 2008, 9:40

червило :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 05 Ное 2008, 14:22

bavareca_86 написа:
furiozo написа:

абе на теб кво ти прави колата секи ден на Васил Левски малко след Раковска :roll:

той там живее и аз тва го питах 6тото пук аз там работя :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 05 Ное 2008, 15:25

ей имам още 20 мин до лекция, сутринта се видяхме с колегата сайфър и още 1 негов приятел та си побъбрихме още не съм ходил до паркинга но мисля че засякох сутринта на копривка петицата ама сега като видях снимките се сетих ама може и да бъркам. иначе колега бавареца_86 аз живея там и затова сигурно често ме виждаш.

а там има някаква мистерия, понеже има 1 колега с е36 седан който има стикери от форума обаче не мога да го видя кой е къде е явно е от съседния вход или наоколо защото го виждам спрял винаги някъде до мен

а от другата страна на попа има 1 тъмен е36 компакт с черни джанти, който мисля че е от форума но пак не мога да разбера с точност :confused: както и една 320ка е36 която мисля че е също от форума ама не съм сигурен ... :confused: а колега бавареца 86 ти наоколо ли работиш или? инач с Ускорението сме се чували той веднъж каза че работи там ама нз къде точно да му мина на гости някои път :)

извинете за глупавия правопис ама монитора на който съм седнал е ужасен и не мога да се взирам да поправям грешките в пунктуацията като се прибера в нас ще направя поста по - четящ.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата