Колеги в НБУ
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз не уча в НБУ, но живея на 300м. от него, ако ще се събираме ще викна още няколко БМВ-та от квартала.
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
мама му стара само аз съм събота и неделя на лекции
е аз не че ходя де но по принцип имам тия събота и неделя там ! може и да скокна ако ще ходи някой

е аз не че ходя де но по принцип имам тия събота и неделя там ! може и да скокна ако ще ходи някой
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF?
) и след това може пак кафенце.
Фуриозо, дядката от паркинга каза, че сте били големи дружки
Колежке, хвани ни организирай за една среща на НБУ BMW TEAM
Иначе трудно ще се засечем 

Колежке, хвани ни организирай за една среща на НБУ BMW TEAM

- Azrail
- UFO Pilot
-
- г-ца Царска
- Потребител
-
Може и аз да ви стана колежка в НБУ другата година.... Вече си имам BMW, остава и да ме приемат....
Ако може учещите вече там да ми пишат дали са доволни, че имам някой колебания и за СУ.

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
cypher_bg написа:Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF?) и след това може пак кафенце.
Колежке, хвани ни организирай за една среща на НБУ BMW TEAMИначе трудно ще се засечем
бате аз в 9 и малко пристигам и преди лекцията ще мина през артеса, ще съм с черно яке, тъмни дънки, чанта и тъмни маратонки, ще се огледам да се видиме за малко.
иначе дискретната математика е много готина, 1 време като я учех много ми харесваше, не мисля че ще останеш разочарован.
Дядото пазач сме партия, ако имате нужда от паркирване за БМВ тийм той ще намери място

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
абе на теб кво ти прави колата секи ден на Васил Левски малко след Раковскаfuriozo написа:cypher_bg написа:Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF?) и след това може пак кафенце.
Колежке, хвани ни организирай за една среща на НБУ BMW TEAMИначе трудно ще се засечем
бате аз в 9 и малко пристигам и преди лекцията ще мина през артеса, ще съм с черно яке, тъмни дънки, чанта и тъмни маратонки, ще се огледам да се видиме за малко.
иначе дискретната математика е много готина, 1 време като я учех много ми харесваше, не мисля че ще останеш разочарован.
Дядото пазач сме партия, ако имате нужда от паркирване за БМВ тийм той ще намери място

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Аз сега тръгвам за към НБУ, ще ви драскам по колите, ако не ви видя 

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
Ще се оглеждам тогажа. Аз ще съм с черни тениска и блуза и шапка.
Аз много много не се разбирам с математиката...
ама май ще ми се наложи
Колежке, с какво ще ги драскаш? Блажна боя?
Аз много много не се разбирам с математиката...

Колежке, с какво ще ги драскаш? Блажна боя?

- shaby
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 coupe M50TUB20
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
bavareca_86 написа:абе на теб кво ти прави колата секи ден на Васил Левски малко след Раковскаfuriozo написа:cypher_bg написа:Утре от към 8 и малко до 9:30 съм на кафе в "Артес", след това лекцийка по дискретна математика (WTF?) и след това може пак кафенце.
той там живее и аз тва го питах 6тото пук аз там работя

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
ей имам още 20 мин до лекция, сутринта се видяхме с колегата сайфър и още 1 негов приятел та си побъбрихме още не съм ходил до паркинга но мисля че засякох сутринта на копривка петицата ама сега като видях снимките се сетих ама може и да бъркам. иначе колега бавареца_86 аз живея там и затова сигурно често ме виждаш.
а там има някаква мистерия, понеже има 1 колега с е36 седан който има стикери от форума обаче не мога да го видя кой е къде е явно е от съседния вход или наоколо защото го виждам спрял винаги някъде до мен
а от другата страна на попа има 1 тъмен е36 компакт с черни джанти, който мисля че е от форума но пак не мога да разбера с точност
както и една 320ка е36 която мисля че е също от форума ама не съм сигурен ...
а колега бавареца 86 ти наоколо ли работиш или? инач с Ускорението сме се чували той веднъж каза че работи там ама нз къде точно да му мина на гости някои път
извинете за глупавия правопис ама монитора на който съм седнал е ужасен и не мога да се взирам да поправям грешките в пунктуацията като се прибера в нас ще направя поста по - четящ.
а там има някаква мистерия, понеже има 1 колега с е36 седан който има стикери от форума обаче не мога да го видя кой е къде е явно е от съседния вход или наоколо защото го виждам спрял винаги някъде до мен
а от другата страна на попа има 1 тъмен е36 компакт с черни джанти, който мисля че е от форума но пак не мога да разбера с точност

извинете за глупавия правопис ама монитора на който съм седнал е ужасен и не мога да се взирам да поправям грешките в пунктуацията като се прибера в нас ще направя поста по - четящ.