Млади срещу стари
Модератор: Общи модератори
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Да внимаваш и да мислиш докато караш.Качиш ли се на кола си с единия крак в гроба,а с другия в затвора.От много хора съм го чувал това и се оказва самата истина.Евала му правя на Буги Барабата в Зи-рок дето почти на всеки 20-30 минути ни напомня да не се ядосваме по време на шофиране.На мен поне това ми помага.Да бъда по-добър шофьор.И 100 години стаж да имаш не си застрахован.
Последна промяна Dozo на 06 Окт 2008, 16:29, променена общо 1 път
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
SKISA написа:vicho написа:9 гр - Дъ Стиг![]()
![]()
![]()
тва е деймън хил с бела каска ,бе вичооо..!той е у 8ма група.uricatoli написа:Според мен си объркал местата на 3-та и 4-та група
бе те местата на 3та и 4та са нарочно разместени да не ги ловат катаджиите...
Може и да не е Деймън Хил

Дъ Стиг е .. The Stig

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Мишел написа:Добре, кажете кой е този, или какво е това, щото аз не разбрах сега Вичо какво ми каза...![]()
![]()
![]()
стиг е карач в топ-гиър с една бела каска и го превъзнасят до небето ония от предаването ,че е извънземен!! само ,че не е !! и му личи-не че не кара добре,ма си е у 8ма група! и има голема вероятност да е деймън хил в пенсия...! а деймън хил е един дето имаше най-добрата кола и караше добре,ма като му се лепнеше шумата на гъза отзад и праеше глупости....!! а топ-гиър е топ-гиър в 4,30 в неделя...
SKISA написа:Мишел написа:Добре, кажете кой е този, или какво е това, щото аз не разбрах сега Вичо какво ми каза...![]()
![]()
![]()
стиг е карач в топ-гиър с една бела каска и го превъзнасят до небето ония от предаването ,че е извънземен!! само ,че не е !! и му личи-не че не кара добре,ма си е у 8ма група! и има голема вероятност да е деймън хил в пенсия...! а деймън хил е един дето имаше най-добрата кола и караше добре,ма като му се лепнеше шумата на гъза отзад и праеше глупости....!! а топ-гиър е топ-гиър в 4,30 в неделя...
Топ Гиър знам какво е, гледала съм го, ама ми прави впечатление че коментират пристрастно автомобилите и ме дразнят понякога

10х

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мишел написа:SKISA написа:Мишел написа:Добре, кажете кой е този, или какво е това, щото аз не разбрах сега Вичо какво ми каза...![]()
![]()
![]()
Топ Гиър знам какво е, гледала съм го, ама ми прави впечатление че коментират пристрастно автомобилите и ме дразнят понякога![]()
10х
Ти си гледала некое друго предаване,в Топ-Гиър нема ни'кво пристрастие

А Дъ Стиг ако верно е Деймън Хил,целата класация с оная таблица с бележките отиде на кино,щото както много добре знаем той една с една еднакви обиколки нема

Последна промяна plradev на 06 Окт 2008, 16:51, променена общо 1 път

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
аз съм потентен като разгонен бик , и не мога да си управлявам пишката , ама има повече повер в нея отколкото някой на 30 години повече от мен
- SKISA
-
-
Prekysvach написа:аз съм потентен като разгонен бик , и не мога да си управлявам пишката , ама има повече повер в нея отколкото някой на 30 години повече от мен
ха! ето това мерене чаках...!

аз са като за 17г съм сменил 4 БМВ-та и още 10тина коли и само една жена остаам у първа група-подготвителна!!!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- SKISA
-
-
смешко,ма световен! а стани и ти световен във формулата да ти се посмеем....! а и ги направи смешни с едно умрело коле последната година-за малко пръв ,ма му сдаде матора!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Ако бях тръгнал да ставам световен шампион до сега да съм станал световен шампион
Ма друг пътечка ме води мен.. Баща ми от предучилищната ми опява - задачите, та задачите .. заеби .. цял живот уча

Ма друг пътечка ме води мен.. Баща ми от предучилищната ми опява - задачите, та задачите .. заеби .. цял живот уча

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Курва и шофъор се ражда, не се става. Просто умението се развива с времето. Човек ако се роди и в кравта му е да кара за много малко време ще стане голям шофъор, ако не ти се отдава и цял живот да си караш все си оставаш некъдърник просто ще си некадурник с опит. Има много хора с книжки от по 20 години които немогат да стъпят на пръста на някои млади шофъори.