Откриха олимпийските в Пекин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Авг 2008, 0:03

ja написа:Ебати, кво прай Първанов в Пекин?

Иска да каже сигурно, държавата мисли за спорта ни?

Що па точно на канала отиде дето взехме медала. Деба и пошлата му PR-щина...
:roll: :?:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 18 Авг 2008, 1:42

Сребро за Станка и за България:
http://sportni.bg/olimpiada2008/index.p ... id=2505018

titto, ядосвам се, че в България спорта е на заден план. Нито базите са като хората, нито федерациите са адекватни, проблемите валят един след друг, а Президента отива там където е най-вероятно да вземем злато. Показност която мен лично много ме дразни...
Все си мисля, че когато се участва на такива форуми държавата трябва да застане зад спортистите по всякакъв възможен начин, все пак те представят първо България и после себе си.
Щангите ги прецакахме, борбата също, бокса - направо не ми се говори, почти във всеки град имаше добра боксова школа а сега участваме с двама боксьори...
Последна промяна ja на 18 Авг 2008, 1:44, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 18 Авг 2008, 1:42

ja написа:Ебати, кво прай Първанов в Пекин?

Иска да каже сигурно, държавата мисли за спорта ни?

Що па точно на канала отиде дето взехме медала. Деба и пошлата му PR-щина...

Щом ние му плащаме пътните и престоя, защо да не отиде човечеца
:twisted: :twisted: :twisted:

Браво на Станка Златева - сребърен медал :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 18 Авг 2008, 7:51

честито на Станка Златева :bgflag:

иначе на колегата да кажа че имам по друго мнение за държавата и спорта... това, дето беше преди, няма да се върне...
но по-важно е сега... защо мислиш че не се дават пари за спорт :?: дават се, но какво имаме насреща:... плувецът ни обясни че не тръгнал добре, защото не скочил добре :shock: , а и плувките му се напълнили с вода :shock: ... кубрат каза "този ако го пипна на улицата, ще го пребия" :shock: ... да де, ама медали дават вътре, не на улицата...
но и какво да очакваме от продуктите на нашата си улична олимпиада, в която сме всеки ден :roll:
иначе на етиопците са им направили 10км писти там, та за тва са н1 :roll: ...
и парите, и pr-ите, вървят СЛЕД успехите, не преди тях :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Авг 2008, 9:25

Владо написа:честито на Станка Златева :bgflag:

иначе на колегата да кажа че имам по друго мнение за държавата и спорта... това, дето беше преди, няма да се върне...
но по-важно е сега... защо мислиш че не се дават пари за спорт :?: дават се, но какво имаме насреща:... плувецът ни обясни че не тръгнал добре, защото не скочил добре :shock: , а и плувките му се напълнили с вода :shock: ... кубрат каза "този ако го пипна на улицата, ще го пребия" :shock: ... да де, ама медали дават вътре, не на улицата...
но и какво да очакваме от продуктите на нашата си улична олимпиада, в която сме всеки ден :roll:
:!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 9:47

офф...тия ги отнесохме - южноамериканците...!! дано са по-нататък да се стегнат момчетата,стимула с връщането на капитана е също голям и да мачкаме и за напред...!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 18 Авг 2008, 10:13

Владо написа:честито на Станка Златева :bgflag:

Абе какви пари се дават... смешна работа. От училищата трябва още да се хващат децата. Я отиди да видиш в какво състояние са спортните зали, да не говорим, че училищата с басейни се броят на пръсти:)
Ама това е една друга тма...

Кубрат ше го видиш при професионалистите колко бой ше яде, щото то за бокса си трябва акъл...

SKISA написа:офф...тия ги отнесохме - южноамериканците...!! дано са по-нататък да се стегнат момчетата,стимула с връщането на капитана е също голям и да мачкаме и за напред...!!

Дано се окупитят:)

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 10:40

евала на майкъл фелпс!!!
напраи си шлема,изкара им 8 терци с ре-контра и показа на кво е способен..!! тоя е голем великан. ядоса ме изказването на марк шпиц,че :" от марк шпиц няма по-голям плувец!"....алоооо!!! мноо са "готини" хора,дето си говорят за себе си в трето лице!!! а са да го видя в кое лице ше говори след тия 8 златни на една олимпияда със 6 световни рекорда и 12 златни на две олимпияди...!!! такова нещо не съм виждал ,нито чувал откак се интересувам от олимпияда,а тва е некъде от времето на омир...!! 8)

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 12:20

стискаме палци на данчо йовчев днеска в 1ч...!!! ако успее да ги бие ,тва ше е огромна победа!!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 14:05

за съжаление.....последен!! ужасна работа! много е грозно голям спортист да завърши представянето си на такъв форум с такъв резултат ,но това са реалностите...!! тоя път наистина никой не ни е виновен! човека просто няма вече сили и очакванията се оправдаха...!
данчо си тръгва от пекин с последното място на финала...!! все пак поздравления за това ,че опита...!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 18 Авг 2008, 15:52

Ние си знаем, че е номер 1, жалко наистина за класирането но евала за смелоста. Да е жив и здрав.

Ивет също не успя да се класира на 100м но и на нея и е простено.

Какво остана още с наше участие, художествената гимнастика, волейбола и Ивет на 200м?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 19 Авг 2008, 21:18

Днес спечелихме още един медал-бронзов на Радослав Великов в борбата :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 19 Авг 2008, 21:36

Последно волейболният мач България - Русия в 15 часа ли ще е ? Понеже чух противоречиви изказвания.
Жалко Ивет Лалова :winky: отпадна и на 200 метра, но предвит контузията която преживя все пак постигна добри резултати. До нея бягаше една афроамериканка, която също ми хареса :mhihi:
Ще ми се по канала да показват и конен спорт, водна топка (жени) и футбол (жени) но уви наблягат на спортовете борба, бокс и щанги :evil: Журналистите пък като чуят американския химн и се кефят все едно майка им пее :twisted:
Хайде успех на нашите срещу Русия! :bgflag:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 19 Авг 2008, 23:24

agent smit написа:Последно волейболният мач България - Русия в 15 часа ли ще е ? Понеже чух противоречиви изказвания.
Жалко Ивет Лалова :winky: отпадна и на 200 метра, но предвит контузията която преживя все пак постигна добри резултати. До нея бягаше една афроамериканка, която също ми хареса :mhihi:
Ще ми се по канала да показват и конен спорт, водна топка (жени) и футбол (жени) но уви наблягат на спортовете борба, бокс и щанги :evil: Журналистите пък като чуят американския химн и се кефят все едно майка им пее :twisted:
Хайде успех на нашите срещу Русия! :bgflag:

http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/S ... 8-20.shtml
5 часа преднина имат.

Браво на Радослав Великов. Аз мислех, че бяхме приключили с борбата.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Авг 2008, 8:53

Руснаците ни опукаха набързо :evil:
Писна ми вече да ни бие кой ни хване,крайно време е Мартин Стоев да сдава поста,за тия години дето водеше отбора нямаме един финал на голямо първенство.
Мисля че с Радостин Стойчев ще имаме много по големи успехи!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата