Един ден се напих ...
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Един ден се напих ...
randity написа:boksioraE39 написа:Велизарчо преди 4-години си бил на 15,к'ви побойща к'во пиене бе момче!!!![]()
Аз съм пропадняк от малък
Ще те ошамари баща ти ако види к'ви ги пишеш по форума

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
През 2009 година.. Даскалката ми по БЕЛ организира "лагер" в Кранево.. Хотел "Добруджа" и с един приятел решаваме, че това е момента да се направим на щайги, както трябва ( само да спомена, че бяхме 11 клас и като ходехме на даскало още от сутринта почвахме с миксове в кенче от пепси 50 грама пепси и водка до горе или джин с тоник в шише от тоник ). Както и да е дата за заминаване беше 31 юли срещу 1 август. Тоя съученик се беше обордувал доволно за изпът ( 1 7-мак джак и 4 литра домашна сливова понеже трябваше да пътуваме с влак до Варна да не скучаем ) до варна през нощта бяхме унищожили всички с още 2-ма приятели ( мизерниците ни изпиха уискито, та сме карали на ракия ) и сутринта в 8:30 вече слизаме във Варна залитайки тогава ни съобщават, че до Кранево ще ни кара някакво бусче ама то нема места ние сме 40 човека група и с тоя приятел се падахме да пътуваме 3 часа по - късно някъде и решихме да пием бира. Седнахме в някакво кафенце пихме по 2 бири и решихме да тръгнем пеша към Кранево ( друг е въпроса, че от тоя микс чиста ракия и бира вече се бяхме зашемитили ) направихме 30-тина крачки и решихме, че до кранево ще стигнем след около 10 дена с това темпо, та си хванахме едно такси. Пристигаме ние в хотела то стаите ни още не са освободени оставихме багажа на рецепцията и отиваме да "видим" морето там помня, че пихме джин с мента, но не помня бройката. Към 6 часа вечерта се връщаме в хотела да си оставим саковете в стаята да се преоблечем и да идем да хапнем по нещо в "При Бай Иван" ( наядохме се с течни банички да си ебе веко по 5/6 наливни по 500 милилитра ) от там решаваме, че е време да идем в дискотека Playboy ( която е залепена за хотела ни ) и да се опитаме да боднем някакви рускини. Влизаме ние и
да си набележем нещо. Набелязахме си - 1 листче където пишеше "Промоция 1Л. Финландия за 40 лева", та си поръчахме 2 бутилки като ги отворихме то смърди по - гадно и от градска тоалетна, нооо пияните глави решихме да ги изпием успяхме да изпием едната и по едно време идва един от нашата група да ни каже, че в "Амазонката" гъмжи с наши пичета ( руското нещо не ни беше допаднало щото не можем да ги напием.. ) и решаваме да идем там, там ударихме по 2/3 бири харесахме си едни девойчета навихме ги да им покажем хотелските си стаи, но те понеже искаха да пийнат още малко решихме да минем през бара на басеина на хотела. Там те си пиха бирички момичетата, а ние с тоя приятел не виждали алкохол да се нафиркаме, както трябва, та ударихме по 2 шота афтършок. Седим ние и разглеждаме какво още може да се пие от тоя бар и по едно време виждаме зелената фея ( Абсентче 70 градуса ) и двамата с него
Това трябваше да се опита същата нощ, че нали утре не е ден ударихме по 1 шот и следващия ми спомен е как съм застанал на вратата на хотела и ми отказаха краката, ни напред,ни назад, ни да седна... Не помня как съм стигнал до стаята,не помня и какво сме правили с девойчетата ( събудихме се до тях, но надали е станало нещо с тия пияни глави, а и още никой не ми е звънял, че съм станал татко
).
Общо взето от тези 10 дена на морето :
1. Погълнато количество алкохол дето не знам как съм го изпил.
2. 3-ка с 2 рускини ( това беше на 5-тия ден )
3. СРАМ, че преспах и с една крава дето на трезво няма да я пипна с пръст.

Общо взето от тези 10 дена на морето :
1. Погълнато количество алкохол дето не знам как съм го изпил.
2. 3-ка с 2 рускини ( това беше на 5-тия ден )

3. СРАМ, че преспах и с една крава дето на трезво няма да я пипна с пръст.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Аз днес цял ден си мисля, че е 1-ви Януари, пък то било 1-ви Април 

Only dead fish follow the stream...
Мен са ме събуждали в кв. Лозенец в ранните часове на утринта. Заспал съм си аз на тротоара на една уличка, (явно първо съм седнал, но ми се е сторило удобно и съм си полегнал назад
) а краката ми опънати на улицата и се събуждам от звука на приближаваща и спираща до мен кола...отварям аз очи - една батка се подава от една Ес-класа и ми вика "...момче, прибери ги тия крака..." 

От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Някой разправяше в тази тема как е хвърчала покъщнина от терасата.. http://petel.bg/BMV-v-Mladost-pretarpya ... om-__59644 ... 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Еми не съм тръгнал да се доказвам пред кибер разбирачи
Казвам каквото ми се е случило нито се гордея с това, нито нещо подобно
Факта, че от началото на 2011 до вчера не бях пил капка алкохол мисля, че говори достатъчно
No bad feelings. Hatters gonna hate 

^
Има неписано правило между приятели - никога не се занимавай с бившата на авер
Макар и малко хора вече да го спазват, аз се гордея че съм отказвал неколкократно авантюри със "сериозни" момичета с връзки от по 1.5-2 години на близки приятели..толкова много ми падаха в очите, че след тея изцепки от тяхна страна демонстрирах пълен игнор към въпросните.. Няма смисъл да те е яд за приятелството ви..явно толкова е било важно и за него..
И сега съм сигурен, че и той няма нищо общо с нея, но едно приятелство е "загинало"
Съжалявам за офтопика, но и аз съм го изпитвал както предполагам и други..
и причината да употребяваш алкохол заради това е мнооооого много гадна..разваля се забавната част от действието му
още не мога да се престраша да напиша и аз една-две истории..само се сещам, че с очуда гледах снимки на фотоапарата на една река във Видима /Априлци/ , на която лично съм присъствал ама даже и спомен нямах 
Има неписано правило между приятели - никога не се занимавай с бившата на авер

Макар и малко хора вече да го спазват, аз се гордея че съм отказвал неколкократно авантюри със "сериозни" момичета с връзки от по 1.5-2 години на близки приятели..толкова много ми падаха в очите, че след тея изцепки от тяхна страна демонстрирах пълен игнор към въпросните.. Няма смисъл да те е яд за приятелството ви..явно толкова е било важно и за него..
И сега съм сигурен, че и той няма нищо общо с нея, но едно приятелство е "загинало"
Съжалявам за офтопика, но и аз съм го изпитвал както предполагам и други..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
b0bituy написа:Някой разправяше в тази тема как е хвърчала покъщнина от терасата.. http://petel.bg/BMV-v-Mladost-pretarpya ... om-__59644 ...
В Лозенец имах един комшия- гледаш го напълно нормално момче, културен, тих, винаги поздравява, усмихнат.. а редовно си изхвърляше покъщината през терасата от втория етаж. Прозаичните неща няма да ги споменавам, но култовото беше тоалетната чиния и после бойлера . И накрая една сателитна чиния

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Vra4anin написа:В ЗАКЛЮЧЕНИЕ: от тогава съм се зарекал (и го следвам успешно), че за жена не си струва човек да прави глупости - нито да се напива, нито да се подтиска, нито човек да се кара с хората. С нея след тази случка не съм се виждал и скъсах каквито и да било отношения и комуникация (въпреки, че след това ме търсеше за "здравей как си"), най-жалкото е, че човекът който смятах за приятел след тази случка също прекъснахме отношения (може и да е било за добре), въпреки, че директно в очите нищо не сме си казвали.... но не трябваше да става така.
Интересно,за случката обвиняваш друг,в случая жена че по някакъв начин не те е харесвала а е харесвала друг.
Нали все пак има милиони жени по света които не биха те харесали ,както разбира се милиони жени които биха били луди по теб.
И друг интересен момент,същата тази жена предпочита приятеля ти,защо това автоматично го изключва от приятелите ти?
Имах един познат,като малки ходим по купони и един път сме седнали на един диван на един купон и си "разпределяме" мадамите дето ще сваляме,та "колегата" вика-"тая няма да я пипаш,аз ще я свалям",ма то страхотна девойка,веднага усещах че ще си паднем,но какво да правиш,ориентирах се към други.
Цяла вечер "колегата" я гледа само ,нито дума нито движение нещо да направи в нейната посока,чакаше тя да го забележи и евентуално обезумяла от любов да му се закълне в вечна дружба и робско прислужване до края на безсмисленият и живот съпоставен с неговият.
Е,тея неща не станаха и девойката си скучаеше цяла вечер

Извинявам се за

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Ще ми заключат темата зарад вас 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Предлагам тук да се намеси, някой админ и част от постовете да се отделят в нова тема "Искрено и лично".
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нема кой да рови и да разделя. Ако някой иска да отвори направо нова тема по въпроса 

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU