Още една тъжна новина...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Юли 2008, 23:39

Ogi написа:споко грешка ще ти е гадно докъто не си купиш нова кола... след тва ще забравиш за всичко лошо :winky:

При тебе така ли стана след Баховица, луд? 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 10 Юли 2008, 2:37

Копеле, не мога да повярвам :confused: С толкова ентусиазъм и желание и накрая... :roll:
Жив и здрав, горе главата и само напред ;)
П.С. е36 328 туринг видях оня ден...изпънатичко на австрийски номера май, търси го :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 10 Юли 2008, 6:58

err0r написа:
Archangel написа:Повече Алпайни нямам :mhihi: (Айде разведрете малко обстановката)

Моя си е жив още, няма му нищо. Като се обърнах си свиреше, извадих ключа и млъкна (както обикновенно).

Б*х и коравата машинка, после била нямала Antishock protection. :P
Едно Е46 комби ти желая от сърце, по темата! :)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 10 Юли 2008, 6:59

В конкретния случай вина няма шофьора на голфа... не само!
Тъй като почти 3 години имах автокъща на конкретното кръстовище ми е пределно ясно какво се случва! Друг е въпроса че от там се прибирам към вкъщи...
Зеленото за ляв завой не е в отделна секция, когато чакаш за ляв завой първо ти светва червено на теб и ти тръгваш с идеята че тия срещу теб също ще спират на червено, ама не, на тях още им е зелено и от там се получават такива неща... За последната година има 3-4 така обърнали се коли, колегата е карал ПОНЕ С 80км. за да смеле така светофара...
Вина имате и ти и той и пътно строителство и сигнализация и КАТ защото на този светофар през ден има ПТП-та и никой не нареди да се пренастрой сигнализацията му ...

Ти да си жив и здрав коли се купуват
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 10 Юли 2008, 7:37

Точно така и аз съм присствал на поне 5 удара там. Всичко става най-вече заради настройката на светофара!

Жив и здрав това е най-важното!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Юли 2008, 9:18

err0r написа:
Ogi написа:споко грешка ще ти е гадно докъто не си купиш нова кола... след тва ще забравиш за всичко лошо :winky:

При тебе така ли стана след Баховица, луд? 8)

абсолютно... няма такъв кеф когато си купуваш новата повярвай ми :winky: особенно ако си и чакал малко повече отколкото трябва :mhihi:

важното е че си жив и здрав... следващото важно е да налазиш застрахователите да плащат по бързо и успех с избора на новото бмв :twisted:

П.С. да не си купиш опел ей !!!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 10 Юли 2008, 9:22

Ogi написа:П.С. да не си купиш опел ей !!!

BMW ще е със сигурност. 100% ще е 3-та серия, ама е30 или е36, не знам... 90% съм сигурен, че ще е комби, ама... и за това не знам :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Юли 2008, 10:10

грешка не беше ли ти миналата седмица на с.бряг?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 10 Юли 2008, 10:33

Не, щях да съм идната седмица там. То аз пак ще съм де, ама не с печката :)
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 10 Юли 2008, 10:44

[quote="err0r"]Това е причината моята кола да умре по този безславен начин:
Изображение[

/quote]

eййййй още повече намразих голфовете,дееба и селяндурите шибани деееба

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Юли 2008, 10:49

грешка,що не провериш по талон тоя голф дали е регистриран като такъв за возене на дограма!огромен е шанса да си я е престроил и дори да е на пикап -регистрация едва ли има право на тая колиба отзад за дограмата!! това може да доведе до ППС ,което няма право да се движи по пътя и съвсем да му се стъжни положението по спора с теб и за дело евентуално!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 10 Юли 2008, 11:52

Добре де, защо трябва да му прави мръсно на човека, не мога да разбера? Имат си застраховки, ГО, ще се оправят някак си. На всеки се е случвало да направи катастрофа.
Мисълта ми е, че след обясненията на колегите по-горе, си представям прекрасно ситуацията. Абсолютно по същия начин беше направено кръстовището на Околовръстното с Драгалевския път - светофата няма отделна секция нито за ляв, нито за десен завой. Ти заставаш за ляв завой, пускаш си мигача, и чакаш идващите насреща да се източат, за да завиеш. Светва червено, и ти нормално предполагаш, че и за насрещния е светнало червено. ДА, АМА НЕ!!! На него продължава да му е зелено. Ако е плътна колоната срещу теб, няма проблем, но ако има разстояние м/у колите, и МИНАВАШ ЗА ПРЪВ ПЪТ ПО ТОВА КРЪСТОВИЩЕ, няма как да знаеш, че от другата страна ОЩЕ СВЕТИ ЗЕЛЕНО! Естествено, предполагаш, че всеки момент за шофьорите по напречния път ще светне зелено, а ти си посредата на кръстовището, и тръгваш да се изнасяш. И ако отсреща някой се е засилил малко повече, което е нормално за околовръстното примерно - бум...
Просто пълна дебилщина!
За мен това е супер недомислица от страна на пътното регулиране, затова няма смисъл да обвинявате шофьора на голфа.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Юли 2008, 12:03

написах го за всеки случай да го има впредвид ако оня с голфа тръгне да прави некакви маскарии....!!! щото и тва е възможно!така че тва си е коз в ръцете на жоро.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 10 Юли 2008, 12:14

:yes:
Нещата ще се оправят. И аз съм го преживявал, наистина е кофти, но като си купиш новата кола, и нещата отшумяват. Важното е, че всички са живи и здрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 10 Юли 2008, 12:43

Колега било какво било слу4ва се по някога и така, все ще се намери някой които да се изака въру ме4тите ти. Важното е както се казва 4е ти си добре, коли се копуват

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата