Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Войната започна ...

Мнение от Leon » 11 Юли 2022, 12:39

Наистина не мога да повярвам, че разумни хора могат да пишат голяма част от нещата в тая тема... всяко влизане тук ме огорчава и отчайва от българите. Щеше да ми е много смешно, ако умираха хиляди хора всеки ден от двете страни. Повечето в разцвета на силите и мечтите си... А тези, накълвали елементарна руска пропаганда с такава охота, дори не искам да коментирам. И да, американската пропаганда е доста по-умела и пак не я кълва, какво остава за детските опити на куп живеещи в 19 век псевдо-защитници на християнски ценности. Не ви разбирам, честно... а на steen му завиждам за търпението да е единствения в темата с валидни аргументи и да бие глава в стената, истински.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Юли 2022, 13:04

Аз пък ти се чудя ба търпението. Ако бях на твое място до сега половината да са в почивка... за пропаганда...

Има хора които е по-добре да нямат трибуна се изявяват, те пък стават политици избрани от други такива.

Sent from my IN2015 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 11 Юли 2022, 13:09

Когато открито заявяваш, че и единия и другия е лош колкото може да е лоша една война, а отсреща те сочат с пръст зарили глава в пясъка не искащи да проумеят изказаното мнение, не е правилно да се толерира във български форум. Кога Стийн показа, че бедите не са единствено само продукт на Русия ? Никога , а това е явно сипатизиране към едните и демонизиране на другите, които така или иначе са един дол дренки. Просто и ясно. Останалото е детска градина Малина.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Юли 2022, 13:11

Отново спориш със себе си човек :lol:
Това е някаква болест толкова да ти се иска да съм казал нещо удобно за теб, за да може да го оспориш, че да си измисляш.

Според мен такива призиви за банове не са полезни за никой. :dunno:

Leon написа:всяко влизане тук ме огорчава и отчайва от българите

Аз не се отчайвам, защото знам че това е много малка част. Въпреки, че принципа 80/20 си важи и за това.
Последна промяна steeN на 11 Юли 2022, 13:13, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 11 Юли 2022, 13:12

bioz написа:Аз пък ти се чудя ба търпението. Ако бях на твое място до сега половината да са в почивка... за пропаганда...

Има хора които е по-добре да нямат трибуна се изявяват, те пък стават политици избрани от други такива.

Давай поименно, мъжага. Другия мъж го видях , бил казал ама конкретно кой не, иначе заплахи....наслушал съм се. Прави списък и директно тука изтипосани .

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Юли 2022, 13:12

bioz, тоест да налага крайна цензура? Това когато е ставало през годините е водело само до едно - отлив на потребители. И без това хората се ориентираха масово из фейсбуците където си лаят свободно, та нека не ставаме и тука така. Уж сте против Путин пък искате да налагате неговите методи на цензура. Този раздел си е за това и призиви за отнемане на свобода не са ок. Достатъчно е стегнат форума, повече от необходимото дори.
Последна промяна Top Gun Maverick на 11 Юли 2022, 13:15, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юли 2022, 13:14

Раотата отива на доста зле за укропитеците щом се активираха така мощно заровените в пясъка главички . Петрола не е спал снощи да ги мисли .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Юли 2022, 13:21

Top Gun Maverick написа:bioz, тоест да налага крайна цензура? Това когато е ставало през годините е водело само до едно - отлив на потребители. И без това хората се ориентираха масово из фейсбуците където си лаят свободно, та нека не ставаме и тука така. Уж сте против Путин пък искате да налагате неговите методи на цензура. Този раздел си е за това и призиви за отнемане на свобода не са ок. Достатъчно е стегнат форума, повече от необходимото дори.

България нали е в ЕС?

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=OJ:L:2022:065:TOC

България и ЕС са се съгласили да се борят с руската пропаганда.

ако ЕС, може да се бори с пропагандата, БМВ форума защо не може?
не забравяйте, че живеете в страна обявена за враг от самата русия. официално.
мислите ли, че информацията идваща от там е с цел да ни направи добро, или по-скоро трябва да ни навреди?

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Юли 2022, 13:30

vladobate написа:
bioz написа:Аз пък ти се чудя ба търпението. Ако бях на твое място до сега половината да са в почивка... за пропаганда...

Давай поименно, мъжага. Другия мъж го видях , бил казал ама конкретно кой не, иначе заплахи....наслушал съм се. Прави списък и директно тука изтипосани .
Ще ти дам списък с игнор листа ми, ако ти е толкова важно. Интересното е, че за толкова години в този форум не съм сложил нито един, а последните месеци списъка се понапълни. Просто не мога да приема факта, че има такива хора и препочитам да не ги виждам.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Юли 2022, 13:50

Няма причина да се оправдават убийства на невинни хора (за деца даже не ми се коментира) от която и да е страна.
Интересно, кога ни питаха дали ще продължим с ладите и москвичите, а и като ви гледам подписите, не бяхме много ОК, всички викаха за Европа, а сега ... гейове, обратни, меки, тъпи ... последно?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 11 Юли 2022, 14:17

:mhihi: Това мнение на демократ или сталинист е - за един приАтел питам? :bowdown: Берия знаеш ли кой е? :mhihi:
Днес е понеделник, аптеките са отворени, нещо недостиг ли има та някои са превъзбудени? :mhihi:

Jordana написа:Раотата отива на доста зле за укропитеците щом се активираха така мощно заровените в пясъка главички . Петрола не е спал снощи да ги мисли .. :mhihi:

Разбират накъде отиват работите и явно вътрешно се изприщват :mhihi: Чакат мощното настъпление към Херсон :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 11 Юли 2022, 14:35

Petrolhead написа:
дали на теб това ти харесва или не, не е от значение. какво са правили американците, евреите или арабите, също.

Открий разликите.... :mhihi:

дали на теб това ти харесва или не, не е от значение. какво са правили руснаците, евреите или арабите, също.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Юли 2022, 15:00

nickstorm написа:
Petrolhead написа:
дали на теб това ти харесва или не, не е от значение. какво са правили американците, евреите или арабите, също.

Открий разликите.... :mhihi:

дали на теб това ти харесва или не, не е от значение. какво са правили руснаците, евреите или арабите, също.

абсолютно вярно, дали на мен ми харесва или не, също няма значение.
контекстът беше, че проводниците на пропагандата помагат на путинския режим, без значение дали го искат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Юли 2022, 15:10

Нарушаваш чл2 от декларацията на ООН за правата на човека . Няма такива закони срещу това за което врякаш .
Всеки човек има право на всички права и свободи, провъзгласени в тази
Декларация, без никакви различия, основани на раса, цвят на кожата, пол, език, религия,
политически или други възгледи, национален или социален произход, материално,
обществено или друго положение.
Освен това, няма да се допускат никакви различия, основани на политическия,
правния или международния статут на държавата или територията, към която човек
принадлежи, без оглед на това, дали тази страна или територия е независима, под
попечителство, несамоуправляваща се или подложена на каквото и да е друго ограничение
на суверенитета.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Юли 2022, 15:22

Чакайте малко,
кой определя какво е пропаганда и какво не?
Свобода на словото не е ли една от доктрините на демокрацията?
"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."
Казал го е Франсоа-Мари Аруе , по-известен под името Волтер.
Така наречената "борба с пропагандата" е истинска обида за свободният мислещ човек!
Затваряне на медии без значение от чия страна са страх. Страх от хората и мисленето на хората.
Предпочитам да избирам от къде да се информирам а това налагане на цензура от демократичният свят е безпрецедентно и вече сме го играли този филм, по времето на "соца"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата