Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Яну 2022, 6:53

Ама какъв Гешев бе човек, това, че всеки стои отгоре и помага на определени хора няма да спре, но и няма общо със случаи като този. Всеки един прокурор гледа да си свърши работата защото има интерес, особено в такива случаи, всяко ченге също. Съдиите обикновено са едни педали в расо на които ако познаваш правилните хора може да бутнеш пари. Не всички, но доста. Действат си с адвокатите, видял съм го от първо лице, а знам за огромен брой случаи. Само да имат на нещо дребно за което да се захванат и си оправдан. То затова и съдиите не гледат с добро око на някой адвокат, който е отдалече, понеже не ги познава и трудно би бутнал. Разбира се има и такива, които отказват да вземат, но са малко, а и може да работят само с един или двама адвокати. Терминът добър адвокат има много разтегливо понятие в бг. Сещам се за думите на един местен като му казах как хората приказват защо е добър адвокат, а не говори особено много по делата :mhihi: и той ехидно хилейки се каза, че са важни резултатите в крайна сметка и колегите му, които много знаят в съдебната зала нямат особен успех.
А за онзи специализирания съд нямам думи. Това е събирателно дружество.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 26 Яну 2022, 8:04

Е аз какво казвам? Пробити съд и закони!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Яну 2022, 9:00

Top Gun Maverick написа:Ама какъв Гешев бе човек, това, че всеки стои отгоре и помага на определени хора няма да спре, но и няма общо със случаи като този. Всеки един прокурор гледа да си свърши работата защото има интерес, особено в такива случаи, всяко ченге също. Съдиите обикновено са едни педали в расо на които ако познаваш правилните хора може да бутнеш пари. Не всички, но доста. Действат си с адвокатите, видял съм го от първо лице, а знам за огромен брой случаи. Само да имат на нещо дребно за което да се захванат и си оправдан. То затова и съдиите не гледат с добро око на някой адвокат, който е отдалече, понеже не ги познава и трудно би бутнал. Разбира се има и такива, които отказват да вземат, но са малко, а и може да работят само с един или двама адвокати. Терминът добър адвокат има много разтегливо понятие в бг. Сещам се за думите на един местен като му казах как хората приказват защо е добър адвокат, а не говори особено много по делата :mhihi: и той ехидно хилейки се каза, че са важни резултатите в крайна сметка и колегите му, които много знаят в съдебната зала нямат особен успех.
А за онзи специализирания съд нямам думи. Това е събирателно дружество.

Ама иначе тук било много хубаво :?: И ако някой ден опреш до тоя съд да ти защитава правата, какво правим? Ако някой дето познава някой е другата страна? :dunno:

И това, дето си описал, това ли наричате държава? На мен ми звучи като територия от амнайстия свят... :no:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Яну 2022, 9:08

Spunky написа:
alekangg написа:Преди години сигурно е било добре в САЩ, както и в Европа, ама не виждам какво толкова има в момента.
Бях в три щата-Калифорния, Невада и Аризона само преди 2 месеца и не съм очарован от видяното, масова яка мизерия и клоака.

Всъщност, клоаката и мизерията е много по-малко сега от преди години. Повечето градове и събърби стават все по джентрифицирани и райони около големите градове, които на запад исторически са били с главно "бели боклуци" население, сега стават модерни и все по-скъпи... Има голям проблем с бездомни на запад, заради хубавото време, от цялата държава отиват на по-топли и либерални места. Това обаче не е нов проблем, ЛА примерно имат бездомни от над 100 години, региона им е историческо място. Решение явно няма.
На мен точно обратното ми разказаха хора живеещи от 20год там. От преди 10год в Сан Франсиско става по-мизерно и бездомните са навсякъде.
Цените растат така е, затова и хората взели да мрънкат, ама файда няма.
Все пак както споменах има страхотни места малко по-надолу, Монтерей и селищата долепени до него са приказка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 26 Яну 2022, 9:46

ID A написа:Крайно време е да се осъзнае, че не Гешев е проблем

Е то трябва да си ултра олигофрен за да вярваш, че каскета е проблем. Искат му оставката щото е неудобен. Да махнем него и да сложим наши хора, че да си правим каквото искаме и ние, необезпокоявани. Чистка. Затва и махат една камара народ от всякакви институции. Онзи ден гледам махнали някакви шефове там на тотото и го питат пъпчасалото "министърче" що ги махат и тоя лилипут вика щото така съм решил :mhihi: и реално не можа даже да се обоснове. И за магистралите така и за всичко. Ще разчистят идните месеци всички, дето могат да се разкарат, ще сложат свои хора и ще почнат да крадат колкото може, както може. Заместника на каскета ще осигурява нужния чадър, ще се хвърля прах в очите на хората, изкарвайки боко виновен за всички несгоди (не, че не е) и си продължаваме постарому. Нито хемус ще завършат от край до край(китайците за по-малко от 2 месеца могат да я приключат), нито ефективно ще осъдят някой предишен/настоящ политик, нито нищо. Просто са поредните, които хвърлиха захранка и шараните клъвнаха :mhihi: Ето вчера пак оглавихме класацията за най-корумпирана държава-членка на ЕС :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Яну 2022, 10:26

Малко е оф-топик, но има една интересна статия за китайците и техните инвестиции в Сърбия! Конкретно за мега-завода им за гуми ставаше дума....
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 27 Яну 2022, 8:23

---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 27 Яну 2022, 8:39

Тва само в Бълхария може да се случи Ганьо на 316 морета, опа грешка то било в Канада :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Яну 2022, 8:44

Далаверите на Боко Тиквата ще се чепкат още години напред . С такъв главен прокурор няма друг шанс . Така че в тая класация за корупцията ще бъдем в челото докато каскета не отиде в затвора заедно със господаря си дето га назначи на служба . Рибата се разваля от главата така че тая вмирисана риба ГЕРБ е започнала да се разваля и вмирисва точно от там от тия двамата :mhihi:
Последна промяна Jordana на 27 Яну 2022, 8:56, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Яну 2022, 8:51

Няма оправия :banghead:
:yes:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Яну 2022, 9:36

theraven_nz написа:Зак, Канада я задраскваме май...
https://fakti.bg/technozone/648076-unishtojiha-chetiri-zaradni-stancii-na-tesla-za-da-otkradnat-kabelite-ot-tah

seimo написа:Тва само в Бълхария може да се случи Ганьо на 316 морета, опа грешка то било в Канада :mhihi:

Типично за българите е да се самоуспокояват и надъхват, като видят нещо такова :mhihi: Няма да гледа добрите примери, а ще търси кой бил краднал два кабела, да се успокои, че тук всичко е наред :mhihi: Ама това е например без дори да замислят, че в БГ всичко на всичко има точно една зарядна станция на Тесла в цялата държава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нищо, де. В Канада били гепили кабелите на 4 броя от 12 зарядни станции на една от локациите, които Тесла са сменили и веднага сензация :mhihi:

Алена ни говори и ни каза, че там е много зле :mhihi: :mhihi: :mhihi: Паднаха на нашето ниво и вече спокойно може да си живеем в мизерийката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 27 Яну 2022, 10:07

Нямам търпение да идеш някъде, да минат 2 месеца и да почнеш да ревеш колко е зле там :mhihi: Туй ако имаш гащи да хванеш пътя де, щот то само с мрънкане нищо не става в живота :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 27 Яну 2022, 10:12

Ако и тая тема ще се превръща в поредната спам wanna be, да я заключвам? :roll:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Яну 2022, 10:22

Кое е спам и кое не, че ми е интересно? Тая тема в 70% от същността си съдържа мисли на тема "колко е зле в територаията".
60 страници и аз извод не виждам. Авторът вече одавна трябваше да живее в Германия.
ПП Най-смешни са ми хората, които наричат останалите си съндародници Ганя. Това е един вид интелектуален връх, то е култура, то е възпитание, светоглед и све, просто са надскочили с 500 години времето, в което са се озовали в Ганьоландия (естествено, те, родителите и приятелите им нямат нищо общо с Ганя, но всички останали са си чиста проба отрепки) :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 27 Яну 2022, 11:31

Kroki написа:Ако и тая тема ще се превръща в поредната спам wanna be, да я заключвам? :roll:

Удрииии :mhihi: Не, че нещо, ама то, ако нещата ставаха с мрънкане по форумите....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата