СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Говори за 'мача' на север от нас, за жените и правата им, за еко-зеления тероризъм, за другите нови съюзи, създадени напоследък и т.н. 'криви' теми ...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз чух хубавото, т.е. това което са захапали медиите, шефката каза - България и Румъния, веднага в Шенген, за заслуги към спиране на емигрантите и сме едно семейство и т.н. И днес чувам контрапункт, Австрия ще продължи да спира нас и Румъния, за Шенген. Не сме направили , кой знае какво със спирането на нелегалните. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
KostovG написа:Колеги каква е цената за транзитки в момента ?
Последно беше 30лв ама сигурно са ги вдигнали както всичко друго...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Говори за 'мача' на север от нас, за жените и правата им, за еко-зеления тероризъм, за другите нови съюзи, създадени напоследък и т.н. 'криви' теми ...
Става така, защото в днешно време 95% от мъжете са чехльовци. Козируват на женичката и не си признават.
Ама на думи всички се перят и говорят глупости кви “мъже” били.
Когато обаче дойде време за действия, пръста отзад и мълчат.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
BorislavB написа:KostovG написа:Колеги каква е цената за транзитки в момента ?
Последно беше 30лв ама сигурно са ги вдигнали както всичко друго...
48,04 лв при плащане с карта

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
И най-голямата простотия с транзитките - искаш да ти удължат едномесечния срок - не може - нови номера.
То е ясно, че ще ти вземат парите, но защо трябва да хабят ламарините
То е ясно, че ще ти вземат парите, но защо трябва да хабят ламарините

carmanf1 написа:Става така, защото в днешно време 95% от мъжете са чехльовци. Козируват на женичката и не си признават.
Аз си признавам

Сещам се за вица, дето един сърбин го питали за отношенията в семейството. И той накратко казал
Пръви годин съм се борио за пръвенство.
Втори за равенство, а трети за йедни живот.
Купете на жените си по едно цвете без повод този уйкент

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Ми то съвместния живот е пълен с компромиси. Ако ти ги правиш си "чехльо", ако жената ги прави е "чехла". Ако никой не иска да прави компромиси и нещата стават - "чехлите и айде"....знаеш какво. И после по площадките разтърваш някое от децата, защото иначе отиде ти шанса за ядене на тиквички
......
Така че, ако някой е бил командир цял живот да попита половинката си иска ли промяна и удовлетворена ли е на 100%. Това създадени един за друг е ....1/100 сигурно. С жена ми сме го водили тоя разговор и двамата в определени моменти от живота ни до момента сме казвали дали и какво щеше да е ако някой беше сложил точката. Еми в този момент поне за мен вярвам, че е щяло да бъде грешка, защото .....1/100 по мои наблюдения и отделно като виждам какво стана около мен с такива дето я сложиха в търсенето на принца на бял кон.....хм на тези години вече само на краставо магаре може да се нахендриш. Стана дълго, но ....Добро петъчно утро! Ставайте, че бие вече първия звънец! Успех на учениците и да си знаят, че каквото правят за себе си го правят...Със здраве!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Така че, ако някой е бил командир цял живот да попита половинката си иска ли промяна и удовлетворена ли е на 100%. Това създадени един за друг е ....1/100 сигурно. С жена ми сме го водили тоя разговор и двамата в определени моменти от живота ни до момента сме казвали дали и какво щеше да е ако някой беше сложил точката. Еми в този момент поне за мен вярвам, че е щяло да бъде грешка, защото .....1/100 по мои наблюдения и отделно като виждам какво стана около мен с такива дето я сложиха в търсенето на принца на бял кон.....хм на тези години вече само на краставо магаре може да се нахендриш. Стана дълго, но ....Добро петъчно утро! Ставайте, че бие вече първия звънец! Успех на учениците и да си знаят, че каквото правят за себе си го правят...Със здраве!
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Списание "Аз Жената" провело конкурс на тема: "Познавате ли жените?". Победител станал Петьо Иванов на 10 години.
Възмутен читател пише до редакцията:
"Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15-годишен познавам жените, а вие дадохте наградата на някакво дете!"
Отговарят му от редакцията:
На първия въпрос от конкурса "Къде жените са най-къдрави?" Петьо е отговорил правилно - в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували!
На втория въпрос "Как се казва най-важният орган на жените?" Петьо пак е отговорил правилно - Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували!
И на третия въпрос "Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?" Петьо пак дава верен отговор - новия брой на списанието "Аз жената". А Вие какво отговорихте? Благодарим, че не сте и нарисували!
Възмутен читател пише до редакцията:
"Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15-годишен познавам жените, а вие дадохте наградата на някакво дете!"
Отговарят му от редакцията:
На първия въпрос от конкурса "Къде жените са най-къдрави?" Петьо е отговорил правилно - в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували!
На втория въпрос "Как се казва най-важният орган на жените?" Петьо пак е отговорил правилно - Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували!
И на третия въпрос "Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?" Петьо пак дава верен отговор - новия брой на списанието "Аз жената". А Вие какво отговорихте? Благодарим, че не сте и нарисували!

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Явно одъртявам, ама се разходих из града да си платя данъците, та минах през някоя и друго училище, ми майките повече ми допадат от тийнейджърките.