СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: СПАМ ТЕМА
Що се правите на глупави някой нямам никаква идея
Точно старото поколение беше възпитано с "пръчка" и да не краде.
Първи си плащат данъците и налозите.
Сега дето ат пат се крадат цветя от градинките е следствие от сегашната ситуация не от предишната.
Освен това има и старческа деменция и вече изветряват (не обичам да си говоря с възрастни хора
).
Описаният случай от колегата с мобилният телефон от друга страна си е направо откровена тъпотия и типичен пример за изветрял мозък. То и млад да е да го набиеш незнам дали нещо ще се промени.

Точно старото поколение беше възпитано с "пръчка" и да не краде.
Първи си плащат данъците и налозите.
Сега дето ат пат се крадат цветя от градинките е следствие от сегашната ситуация не от предишната.
Освен това има и старческа деменция и вече изветряват (не обичам да си говоря с възрастни хора

Описаният случай от колегата с мобилният телефон от друга страна си е направо откровена тъпотия и типичен пример за изветрял мозък. То и млад да е да го набиеш незнам дали нещо ще се промени.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Днес на дейлито ме питат защо не искам да се връщам да работя в офиса, каква била причината
Питам ги, може ли да ви отговоря със снимка, след което въпроса беше " Колко човека могат да спят при теб "

Питам ги, може ли да ви отговоря със снимка, след което въпроса беше " Колко човека могат да спят при теб "

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ivanski_2 написа:Днес на дейлито ме питат защо не искам да се връщам да работя в офиса, каква била причината![]()
Следващата седмица пак ще пътувам извън страната иначе палех колата и идвах за уикенд

Дано задържи хубаво време и през Октомври, че искам пак да се разходя из Родопите
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
drifty написа:Аз си запазвам една стая, какви позиции има
Пускам spontaneous application, ако ще и за виртуална чистачка да ме вземат!

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
СПАМ ТЕМА
Хахах трябва да зидам една стенкчка днес , чувствай се назначен тук работата е сладка час работиш 3 почивашdrifty написа:Аз си запазвам една стая, какви позиции има

И за другите ще намерим по нещо

Диего свиркай като идваш , аз ще съм в София за 15 Тина дни и пак се връщам насам , но имай впредвид че тук вече е доста доста доста хладно и нямай големи надежди да покараш повече от 2 дни З ката без да вали …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
TNT написа:От ТКЗС-то викаш никой не е крал
И знаеш ли колко са търкали наровете по пандизите за някаква дори и дребна кражба?
Това в сравнение със сега даже не трябва да се коментира.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не можах да намеря темата за куриерските фирми и затова пиша тук - вчера изпратих една пратка със "Спийди". Попитаха ме дали 'разрешавам/позволявам' получателя да може да плати с карта, ако пшожелае (специална опция/отметка), защото след тава, като си получавам парите ще ми удържат такса
!!! Тези започват зверски да изнагляват! Не стига, че няма да работят с пари в брой, но и такса взимат!

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Нормално, банката им я взима на тях тая такса, те ли да я платят? Кое предпочиташ да си осреднят сумата която дават за нея и да си я включат в цената и да я плащаш винаги, или да ти я взимат само когато плащането е безкасово.
Надявам се не останаха хора на които не е ясно, че плащането с карта не е безплатно. Не го плащаме директно, но в цената на всяко нещо си е включена таксичката на банката..
Надявам се не останаха хора на които не е ясно, че плащането с карта не е безплатно. Не го плащаме директно, но в цената на всяко нещо си е включена таксичката на банката..
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Хаха , има но по нататък , понеже сега съм на вилата ( 10 км над Чепеларе ) а дървата са долу , а когато слезна към края на седмицата първо ще вали второ ще трябва да тръгна към Пловдив после София, та ще има и такава позиция но в началото на другия месец.drifty написа:Свободни позиции за цепенье на дръва нЕма ли?
Ама мани тук ако те заведа в Момчиловци на другата ни къща ще ти хареса повече , а и там дърва си има само със скарата ще се занимаваме и паяци че от година не е отваряна входната врата ….
Sent from my iPhone using Tapatalk

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
А как само 'рекламираха' безкасовите плащания преди време... Не занимаваш служители, не премяташ пари в брои, безплатно и т.н. Не се наядоха мръсните банки и това е... Сега насила те карат да ги заобикаляш винаги, когато можеш!
Ex: 96' BMW318ti

Плащането с карта винаги има едни 3% отгоре за банката. Тези 3% дали продавача или купувача ще плати е според кой както се уреди.
В Щатите всеки бизнес които работи с голяма печалба (супермаркети, магазини за домашни потреби, застрахователи, сервизи и тн) имат една цена на продукта си независимо как плащаш. Но ако бизнеса работи с малка печалба има две цени- едната кеш и другата с карта. Примерно повечето бензиностанции имат cash price и card price за цената на горивата
Това не е нещо ново и винаги е било така. Виза/ мастъркард имат най- ниски такси следвани от дискавър и самозабравилите се от америкън експрес които са почти 5% ….
В Щатите всеки бизнес които работи с голяма печалба (супермаркети, магазини за домашни потреби, застрахователи, сервизи и тн) имат една цена на продукта си независимо как плащаш. Но ако бизнеса работи с малка печалба има две цени- едната кеш и другата с карта. Примерно повечето бензиностанции имат cash price и card price за цената на горивата
Това не е нещо ново и винаги е било така. Виза/ мастъркард имат най- ниски такси следвани от дискавър и самозабравилите се от америкън експрес които са почти 5% ….
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
И че какво им е на безкасовите плащания ?
ПОС терминал няма такси /то има ама не ги плащаш ти/. Къв е проблема ?
Превода на пари струва нещо, услуга е. Не са някакви неверояти суми....така че кво толкова. И то всъщност винаги си е било така. Аз винаги плащам с карта в еконта или спиди.... и плащам толкова колкото съм си купил нещото от някъде. Или търговеца си е поел таксата или са си я включили в транспорта. Но я има, знам го, не ми пречи. Сумите са малки. Проблем е при търговеца...щото многото малки суми ако ги поеме той стават няколко к лв на месец ако е по-оборотен. И ако не си ги е предивидил в цената няма да му е ок. Тия газовото дружество дето са ми клиенти по 5-6 000 плащат на изипей всеки месец, за да не плаща абоната. Вярно, там са няколко хиляди плащания месечно и зимата не са по 20 лв.... и си ги плащат от печалбата всъщност, щото цената на гаЗъ не могат да я пипнат. Но като цяло проблем има при търговците, не при клиентите. На А1 като си плащам фактурата таксата си я поемам аз, примерно. Така са си договорили нещата, за някакви стотинки да ода да се реда на гише нема да стане.
ПОС терминал няма такси /то има ама не ги плащаш ти/. Къв е проблема ?
Превода на пари струва нещо, услуга е. Не са някакви неверояти суми....така че кво толкова. И то всъщност винаги си е било така. Аз винаги плащам с карта в еконта или спиди.... и плащам толкова колкото съм си купил нещото от някъде. Или търговеца си е поел таксата или са си я включили в транспорта. Но я има, знам го, не ми пречи. Сумите са малки. Проблем е при търговеца...щото многото малки суми ако ги поеме той стават няколко к лв на месец ако е по-оборотен. И ако не си ги е предивидил в цената няма да му е ок. Тия газовото дружество дето са ми клиенти по 5-6 000 плащат на изипей всеки месец, за да не плаща абоната. Вярно, там са няколко хиляди плащания месечно и зимата не са по 20 лв.... и си ги плащат от печалбата всъщност, щото цената на гаЗъ не могат да я пипнат. Но като цяло проблем има при търговците, не при клиентите. На А1 като си плащам фактурата таксата си я поемам аз, примерно. Така са си договорили нещата, за някакви стотинки да ода да се реда на гише нема да стане.
Хм,хм...