Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Криптовалути

Мнение от RageBg » 05 Ное 2018, 16:07

Изместиха за края на Февруари уж.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 06 Ное 2018, 8:14

Гледам от няколко дни как това обикаля из фейсбук:

https://initiativeq.com/invite/rSH46MA27

Идеята била на някакъв пич, който е правил технологията на Paypal едно време. Искали да правят тази система новия начин за разплащане. За да се наложи им трябват много юзъри, та сега при регистрация раздават така наречените Q, които щели да бъдат валутата на тази система. Идеята е да се регистрираш и да каниш приятели, като с всеки нов юзър получаваш още. На практика схемата е точно мулти-левъл маркетинг, но пък не се иска нищо от теб освен регистрация. Аз се регистрирах и им разгледах нещата, идеята е много интересна, да видим какво ще се случи. Разбирам, че им трябват юзъри, за да могат да го предлагат на търговци и бизнеси. Ако нямаш хората, които го ползват, никой няма да иска да го въведе. От тази гледна точка системата им за растеж е доста добре измислена схема :) . Има гръмкото съобщение на сайта, че ако си изпуснал биткойн-а преди 7-8 години, сега е момента да се включиш в това. Така че давайте, след някоя друга година току виж сме всички милионери :mhihi:

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Ное 2018, 9:47

smamf написа:Гледам от няколко дни как това обикаля из фейсбук:

https://initiativeq.com/invite/rSH46MA27

Идеята била на някакъв пич, който е правил технологията на Paypal едно време. Искали да правят тази система новия начин за разплащане. За да се наложи им трябват много юзъри, та сега при регистрация раздават така наречените Q, които щели да бъдат валутата на тази система. Идеята е да се регистрираш и да каниш приятели, като с всеки нов юзър получаваш още. На практика схемата е точно мулти-левъл маркетинг, но пък не се иска нищо от теб освен регистрация. Аз се регистрирах и им разгледах нещата, идеята е много интересна, да видим какво ще се случи. Разбирам, че им трябват юзъри, за да могат да го предлагат на търговци и бизнеси. Ако нямаш хората, които го ползват, никой няма да иска да го въведе. От тази гледна точка системата им за растеж е доста добре измислена схема :) . Има гръмкото съобщение на сайта, че ако си изпуснал биткойн-а преди 7-8 години, сега е момента да се включиш в това. Така че давайте, след някоя друга година току виж сме всички милионери :mhihi:

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Аз също се регистрирах, ако модераторите не сметнат че е нарушение, ето покана от мен за хора които искат да се регистрират
https://initiativeq.com/invite/rxl7MaoZTm
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Ное 2018, 12:35

Аз съм скептичен към такива "начинания" главно защото вече освен с някакви парични номинали се търгува и с лична информация, а при регистрирането си я предоставяш доброволно. Международните закони по тая линия са все още сложни.
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Ное 2018, 14:51

Zagy написа:Аз съм скептичен към такива "начинания" главно защото вече освен с някакви парични номинали се търгува и с лична информация, а при регистрирането си я предоставяш доброволно. Международните закони по тая линия са все още сложни.

съгласен съм с теб, но освен име и мейл за момента тези нищо не искат иначе аз също нямаше да се регистрирам, а и така или иначе имаш по 100+ спама на ден, дреме ти
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 19 Ное 2018, 16:54

Какво мислите за XRP ? Дали има шанс да удари 3$

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Ное 2018, 17:28

Като гледам днеска пазара, по-скоро си мисля къде ще е дъното, където продавам всичко и спирам копачката. Пазара спрямо форекс е напълно неадекватен. Наливат се пари - той надолу. Излизат новини за компании с разработки - пак надолу. Швейцарска банка пуска крипто ETF - пак надолу :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stas.dakov » 19 Ное 2018, 18:09

надявам се че Декемрви ще скочи всичко рязко. :bowdown:

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 19 Ное 2018, 18:35

Докато цените не слязат на добивни или малко под тях (визирам добивни в Китай) - не чакайте дъно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 19 Ное 2018, 19:36

То тука отдавна е на минус положението с етъра.
Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 19 Ное 2018, 19:38

Тука да, но в Поднебесната го копаят на 60-70 долара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 20 Ное 2018, 4:57

поглеждали ли сте пазарите на скоро ? :lol: С парите които набих за глупави алткойни, можех да си взема цял биткойн сега :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stas.dakov » 20 Ное 2018, 15:05

Какво става , всичко умира ... :conf:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 20 Ное 2018, 15:13

бая колеги миналата година по това време купуваха апартаменти, коли, а сега питат ше дигаме ли заплатката :D Отделно твърдят, че трябвало търпение, щели да чакат с години милионите...Имам приятел, който си купи апартамент в Банско, но продаде на 20к биткойните купувани за няколко стотин долара. Сега му е забавно. Само, че момчето е собственик на ИТ фирма с 200 човека и май не е много алчен...
Последна промяна bai_ILIA на 20 Ное 2018, 15:15, променена общо 1 път
"Чемодан, вокзал, Москва"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 20 Ное 2018, 15:14

Ако това се задържи така, дори без да продължава... ще станат много централизирани, понеже целия добив ще се прави в Китай! И онези ще решават колко е бърза мрежата, колко е сигурна и колко ще струва.

На мен лично ми беше ясно, че след много силна година следва слаба. Но чак такова нещо не очаквах. В момента е ситуация, в която много валути направо ще отпаднат от пазара. Мислех си, че това ще става по-плавно във времето.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата