СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 07 Сеп 2023, 9:59

Е.Димитров написа:Има един спрей, К900 или нещо подобно, не съм в къщи и не мога да го видя.
Сваля ги като "Ракета самолет" още в полет.
Но както каза АЛХ, пръска се, когато са се прибрали вечер, че като са в кондиция осите е малко по-напрегната работата.

Ако се сетиш да го снимаш, ще съм благодарен. Днес жените ще ми завиждат, с устна като на фолк певица съм :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Сеп 2023, 11:12

drifty написа:
Е.Димитров написа:Има един спрей, К900 или нещо подобно, не съм в къщи и не мога да го видя.
Сваля ги като "Ракета самолет" още в полет.
Но както каза АЛХ, пръска се, когато са се прибрали вечер, че като са в кондиция осите е малко по-напрегната работата.

Ако се сетиш да го снимаш, ще съм благодарен. Днес жените ще ми завиждат, с устна като на фолк певица съм :D

Намерих го в нета как изглежда, че в момента не съм в къщи

https://preparatite.com/speciliazirani/ ... barki-html

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 07 Сеп 2023, 16:17

mr_petroff написа:Аз унищожих гнезда на оси със технически спрей , пръскам ,паля и готово . Нямах друго под ръка ,това ми хрумна и се получи :yes:

Това с паленето не е никак правилно, че не малко къщи и навеси знам изгорени по този начин.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Сеп 2023, 16:39

На 2-3 пъти за да не попие отровата… че ако дупката е в земята и пръснеш само веднъж попива и се намалява ефекта. Може през 15тина минути… но както каза колегата през деня са активни и ако ги разсърдиш и вдигнат бууст-а можеш жестоко да си изпатиш. Аз така преди години духах листа и не видях на долните клони на едно борче гнездовото- колкото футболна топка (правят ги тука местните оси така- все едно от хартия) и ги разбутах с духалката… гониха ме чак в къщата на 50-Тина метра- 27 ужилвания- оцелях ама бях мноо сърдит след това с дни…

И Няма да палите, че кви пожари стават - не е истина.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Сеп 2023, 17:58

Мини и през аптеката , има едно мазило "псило" за след ухапването от насекомите . Има едни диви черни дребни оси те са направо чума , само да ги наближиш жилят като побеснели . Иначе тия едрите жълтите са малко лениви и не нападат ако не им пипаш гнездото . Кръжат ама можеш да ги пръскаш и няма нужда да бягаш . Докато ония дивите се спускат отгоре и като се търкалят по тебе жили гадината .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 07 Сеп 2023, 21:24

Това Псилобалсама е пунта-мара. Ефекта е нулев. Не си хвърляй парите. Аз навремето като нажилиха дъщеря ми в изблик на дива ярост облякох една куртка, сложих калпака, дълги панталони и запалих газовата горелка. Разказах им играта. После залях с нафта тръбата, от която излизаха и си реших проблема. С горелката като ги минех и явно оставаха без крила и падаха веднага. Но няма да ти казвам как въртях горелката....да си призная в един момент си помислих, че няма да мина без да ме ужилят, но точно без нито едно ужилване минах. Слагай парцал с нафта и си готов.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 07 Сеп 2023, 21:38

Какво мислите за приема на пробиотици, използвате ли ги редовно или само по приема на антибиотик , а имате ли препоръки за конкретни ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 07 Сеп 2023, 21:40

С най обикновен райд за оси съм пръскал оси. Умират за секунди. После им изхвърлих гнездото и това беше.
пробиотик давам н а децата като са на антибиотици. Био гая си имбхаресва и това взимам. Иначе и други сме пробвал, ама тоя си го пият.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 07 Сеп 2023, 21:51

На твория е хубаво, на практика няма как да знаеш какво взимаш. С наличните знания, които има науката в мочента, загуба на пари да се взимат такива добавки (е не и за тези, които ги продават).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 07 Сеп 2023, 22:06

В момента съм на Анталия ултра алл инкл. и за първи път виждам да се вкарва алкохол, някакви румънци Изображение

Sent from my 2201123G using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Сеп 2023, 22:14

Аз съм вече в Македония…един от компанията е много доволен, че голямото е 100мл и вече не трябва да си поръчва 4 водки в една чаша :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Сеп 2023, 23:03

ivanski_2 написа:Какво мислите за приема на пробиотици, използвате ли ги редовно или само по приема на антибиотик , а имате ли препоръки за конкретни ?

Не се усвояват тия дето са по аптеките на хапчета и прахчета , освен това съдържат само 5-6 бактерии от микробиомата която е стотици видове бактерии . А тя освен всичко е индивидуална за всеки и дори тези 5-6 които са срещани при повечето хора може при даден човек да са модифицирани кръстоасни с други бактерии и уникални . При здрав човек , има се предвид без някакви патогени завъдени в стомашно чревния тракт от сорта на клостридиуми или хеликобактери или някакви други , след употреба на антибиотик нещата се нормализират сами с бактериите при спиране на антибиотика . Гъбите са несравнимо по голям бич след антибиотиците .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 07 Сеп 2023, 23:05

mr_petroff написа:Аз унищожих гнезда на оси със технически спрей , пръскам ,паля и готово . Нямах друго под ръка ,това ми хрумна и се получи :yes:

Директно им поднасям огън. Със импровизирана огнехвъргачка . 2-3 сек. и са тотална щета.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 07 Сеп 2023, 23:09

Последните стършели бащата ги оправи с Райд-а... Работи! Бяха на лошо място (на тавана на бараката на открито) и едри! Е, беше се екипирал с пчеларския си екип :ok: , но ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Сеп 2023, 0:01

Циперметрин 8) :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата