С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Fear » 20 Апр 2011, 9:56

larbi написа:С никакви твърди факти не си служа защото няма такива :mhihi:

Аха, значи най-накрая признаваш, че работата е: "ВЕрвайте ми, защото аз така ви казвам!".
Ами не, мерси. Предпочитам да вЕрвам на други хора, които имат на разположение твърди факти и ги предоставят. ;)

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Апр 2011, 9:58

Feanor написа:Тогава на база на какво спориш? ;)

Същия въпрос може да се зададе и на теб с подобен ефект защото и ти нямаш никакви солидни доказателства, но отстояваш позицията на официалната информация :yes:

Fear написа:Аха, значи най-накрая признаваш, че работата е: "ВЕрвайте ми, защото аз така ви казвам!"

На никой не съм казал да ми вярва, че са кацнали 1 път и не е това кацането което е предавано по тв ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Апр 2011, 10:06

“Imagination is more important than knowledge.
For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world,
and all there ever will be to know and understand.”

Albert Einstein
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 20 Апр 2011, 10:16

zazomazo написа:“Imagination is more important than knowledge.
For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world,

Albert Einstein

Няма смисъл колега - тук на всички им е перфектен Английския , а не можаха да си преведат и осмислят речта на Нийл Армстронг от 25-тата годишнина от Аполо 11 ;)
Цитирам дословно:

"There are great ideas undiscovered, breakthroughs available to those who can remove one of
truths-protective layers
"

http://www.youtube.com/watch?v=PUx1SURbb3g
:bchug: :bchug: :bchug:
Последна промяна Larbi на 20 Апр 2011, 10:20, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 20 Апр 2011, 10:19

Albert Einstein

Аз всъщност съм съгласен с това... с малкото уточнение, че въображението обхваща дори повече от целия свят, то обхваща множество светове и вселени. Нека го кажа така - представи си, че видиш пожар в сграда. Какво ще си помислиш:
а) че е станал някакъв инцидент
б) че някой го е подпалил умишлено
в) че минаващ наблизо дракон не е харесал как изглежда сградата
Е? ;)

П.П. larbi, подобни изказвания имат нулева информационна стойност. Ако на Армстронг му е известно нещо скрито - могъл е да ни информира за него, вместо да подмята мъгляви твърдения, че някой нещо си бил криел от нас по някакви негови си неведоми причини. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 20 Апр 2011, 10:24

Feanor написа:

Albert Einstein

Аз всъщност съм съгласен с това... с малкото уточнение, че въображението обхваща дори повече от целия свят, то обхваща множество светове и вселени. Нека го кажа така - представи си, че видиш пожар в сграда. Какво ще си помислиш:
Е? ;)

П.П. larbi, подобни изказвания имат нулева информационна стойност. Ако на Армстронг му е известно нещо скрито - могъл е да ни информира за него, вместо да подмята мъгляви твърдения, че някой нещо си бил криел от нас по някакви негови си неведоми причини. ;)

Живее му се на човека и иска да си харчи огромната пенсия и да се радва на славата и внуците. Не му се умира като Фил Шнайдер и знайни и незнайни дръзнали да говорят ;)

Относно въпроса за горящата сграда какво ще си помисля аз не е важно, но знам какво ще си помислиш ти и то е НИЩО, защото просто на готово ще си пуснеш Новините и каквото ти кажат там значи е точно така и няма да го подложиш на никакво съмнение ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 20 Апр 2011, 10:29

larbi написа:Живее му се на човека и иска да си харчи огромната пенсия и да се радва на славата и внуците. Не му се умира като Фил Шнайдер и знайни и незнайни дръзнали да говорят ;)

Ти сериозно ли предполагаш, че ако има таен заговор на злодеи, които крият от нас важна информация, те биха направили разлика между разгласяване на информацията и разгласяване на съществуването ѝ? Имаш доста наивни представи за стратегията в такъв случай... :mhihi:

larbi написа:Относно въпроса за горящата сграда какво ще си помисля аз не е важно, но знам какво ще си помислиш ти и то е НИЩО, защото просто на готово ще си пуснеш Новините и каквото ти кажат там значи е точно така и няма да го подложиш на никакво съмнение ;)

Отново градиш хипотеза, базирана само на собственото ти въображение. Не се хаби да предполагаш какво бих и какво не бих си помислил - изобщо не ме познаваш шансът дори да се доближиш до истината е минимален. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Апр 2011, 10:35

Feanor написа:... Нека го кажа така - представи си, че видиш пожар в сграда. Какво ще си помислиш:
Е? ;)

въпроса ти е повече от тенденциозен и определено подвежда да бъде даден удобния за теб отговор :winky:
по простата причина, че драконите са същества от митологията и следователно отговор "В" е абстрактен

но след като си го задал така, ще ти отговоря по абстрактен начин:
ако човека, видял пожара вярва в съществуването на дракони никак не би го изключил и това като възможност :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 20 Апр 2011, 10:38

Какви сложни думи :winky:
След толкова постове имам чувството, че сме израснали заедно и знам за кое какво и как мислиш :bchug:

Апропо това не е никакво разгласяване за съществуването не нещо защото ако се поиска обяснение за тези му думи той винаги може да каже, че е имал нещо друго в предвид и реално нищо лошо не е казал и е чист като сълза :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 20 Апр 2011, 11:05

zazomazo написа:
Feanor написа:... Нека го кажа така - представи си, че видиш пожар в сграда. Какво ще си помислиш:
Е? ;)

въпроса ти е повече от тенденциозен и определено подвежда да бъде даден удобния за теб отговор :winky:
по простата причина, че драконите са същества от митологията и следователно отговор "В" е абстрактен

но след като си го задал така, ще ти отговоря по абстрактен начин:
ако човека, видял пожара вярва в съществуването на дракони никак не би го изключил и това като възможност :winky:

Естествено. И въпросът нарочно е формулиран така. Вярвам, че си разбрал какво съм имал предвид, когато го зададох по този начин. :)

larbi написа:След толкова постове имам чувството, че сме израснали заедно и знам за кое какво и как мислиш :bchug:

Ето, виждаш ли? Твърде лесно си правиш заключения, които те подвеждат след това. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 20 Апр 2011, 11:16

Feanor написа:
larbi написа:След толкова постове имам чувството, че сме израснали заедно и знам за кое какво и как мислиш :bchug:

Ето, виждаш ли? Твърде лесно си правиш заключения, които те подвеждат след това. ;)

Тук грешиш! Познавам различни хора които така или иначе помежду си са обединени в поведенчески групи.
Казано с думи прости, няколко срещи или случки/разговори с даден човек и можеш да прецениш от коя група е и спокойно можеш да предвидиш поведението му в дадена ситуация или начина му за мислене за нещата и дадените ситуации за напред :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 20 Апр 2011, 11:18

И все пак сбърка... :)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 20 Апр 2011, 14:37

Feanor написа:И все пак сбърка... :)

И все пак не съм ... :) Ти си от хората който никога и при никакви обстоятелства не признават , че не са прави за нещо дори и да се окаже, че не са прави наистина.
Познавам много такива споко не си сам :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 20 Апр 2011, 14:43

larbi написа:
Feanor написа:И все пак сбърка... :)

И все пак не съм ... :) Ти си от хората който никога и при никакви обстоятелства не признават , че не са прави за нещо дори и да се окаже, че не са прави наистина.
Познавам много такива споко не си сам :yes:

Себе си ли имаш предвид? :mhihi:

Защото аз не съм видял едно изречение, което Feanor да не е подкрепил със солидни аргументи.
За разлика от теб, където само копираш разни конспиративни и двусмислени линкове. :)

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 20 Апр 2011, 15:01

larbi написа:[ че през деня температурата е +130 , а през нощта -130 освен това няма атмосфера

Случайно да си чувал, че лунния ден продължава 27 дни?
Nope ... it's Chuck Testa !!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата