Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Тук говорим за фитнес, което е по-скоро здраве, а унищожавайки основните системи в организма със стероиди няма много общо със здравето.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
slav40 написа:Ти си извънземен затова си жив още![]()
п.п. чакам снимка на колегата
той сега търси някой приятел да го снима за спомен
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
scipo написа:White 1913 Power написа:Няма да ти отговарям на въпросите,а вместо това ще те посъветвам,да започнеш да четеш тази тема страница по страница от самото и начало,за да видиш,че на няколко места има отговори на твойте питания.Така поне,ще се потрудиш,за да стигнеш до отговорите.Няколко човека се стараем тази тема да съдържа само качествена Информация.изтрий си постовете.
ако искаш да си качим по 1 снимка кой как изглежда и да видим кой разбира повече

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
явно съм станал тема на разговор
ако тово, което съм писал са глупости се извинявам, но аз така изчистих и то доста добре. Няма да карам никой да ме снима защото от доста време не тренирам поради контузий, но ще кача снимка когато бях изчистил и тренирах активно. Не е кой знае какво, но без химия толко. Висок съм 188-9 на тази снимка сум 98-9кг. тогава играх ръгби и ходих на кикбокс. И диетата,която спазвах е:
закуска:6-7 белтъка и 200г суров спанак с лимон
втора закуска: консерва риба тон
обяд: пилешко месо със 1 салата от маруля с лимон и ориз
преди и след тренировка протейн
вечеря: пилешко или телешко месо с варени картофи и салата от маруля
и преди лягане консерва риба тон.
към тази диета приемах анимал кътс, аминокиселини и протейн.
СЛед като написах диетката се извинявам за тъпия пост с въглехидратите, мислех че съм ял повечко ориз и картофи.
ето снимките:
това е миналата година лятото точно след като спрях да тренирам активнo заради здравословни проблеми.
ето и 1 снимка, когато ядях по кг месо на ден със сланина и много хляб. Добавките, който взимах са- гейнер, анимал стак, анимал пъмп и аминокиселини:
пак се извинявам за постовете от сега на татък започвам да следя активно тази тема.

закуска:6-7 белтъка и 200г суров спанак с лимон
втора закуска: консерва риба тон
обяд: пилешко месо със 1 салата от маруля с лимон и ориз
преди и след тренировка протейн
вечеря: пилешко или телешко месо с варени картофи и салата от маруля
и преди лягане консерва риба тон.
към тази диета приемах анимал кътс, аминокиселини и протейн.
СЛед като написах диетката се извинявам за тъпия пост с въглехидратите, мислех че съм ял повечко ориз и картофи.
ето снимките:
това е миналата година лятото точно след като спрях да тренирам активнo заради здравословни проблеми.
ето и 1 снимка, когато ядях по кг месо на ден със сланина и много хляб. Добавките, който взимах са- гейнер, анимал стак, анимал пъмп и аминокиселини:
пак се извинявам за постовете от сега на татък започвам да следя активно тази тема.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- scipo
- младши ентусиаст
-
White 1913 Power написа:scipo написа:White 1913 Power написа:Няма да ти отговарям на въпросите,а вместо това ще те посъветвам,да започнеш да четеш тази тема страница по страница от самото и начало,за да видиш,че на няколко места има отговори на твойте питания.Така поне,ще се потрудиш,за да стигнеш до отговорите.Няколко човека се стараем тази тема да съдържа само качествена Информация.изтрий си постовете.
ако искаш да си качим по 1 снимка кой как изглежда и да видим кой разбира повече
Така няма гаранция,че снимките ще са реални,по-добре да си чукнеме среща и да ходим заедно на тренировка,си мисля аз.Пък и ще разкриеш на другите в залата тайната на режима "прости въглехидрати за стягане на мускулатура".
да колега няма никакъв проблем да потренираме заедно

и да дооточня предишния си пост на последната снимка съм около 106-7 кг

- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
Ориза и картофите са сложни въглехидрати, а не прости ...
. Личи си ,че си поемал повечко въглехидрати. Има маса на последната снимка, но не е чиста.

- scipo
- младши ентусиаст
-
slav40 написа:Ориза и картофите са сложни въглехидрати, а не прости .... Личи си ,че си поемал повечко въглехидрати. Има маса на последната снимка, но не е чиста.
пак се извинявам явно съм искал да кажа сложни въглехидрати, които съм приемал и незнайно защо съм се заблудил

За това лято ако всичко със здравето ми е наред и си тренирам съм решил да взема хап в много леко количество- Винстрол и анавар за изчистване

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Малко 'шашав' Хамериканец на 50 години със завидно тяло. Мисля, че е един много полезен сайт както за начинаещи, така и за по-напреднали, с 99% приложимост на упражненията в къщи, всъщност това е идеята му. Е, и малко английски ще ви е нужен..
http://scoobysworkshop.com/index.htm
http://scoobysworkshop.com/index.htm
това е моята програма
за отслабване ...
93+кг съм в момента
Таргет: сваляне на 10тина килограма с много релеф
Тренировките са в домашни условия: колело, лицеви опори, дъмбели за бицепс/нямам лежанка/ и коремни преси...
ако се стопли времето, тичане + лостове
за отслабване ...
93+кг съм в момента
Таргет: сваляне на 10тина килограма с много релеф
Тренировките са в домашни условия: колело, лицеви опори, дъмбели за бицепс/нямам лежанка/ и коремни преси...
ако се стопли времето, тичане + лостове
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
bum_bum написа:Диета с млека и плодове за изчистване?
Като подхванахте темата - bum_bum, кажи моля те кое е най-доброто хранене за тази работа (изчистването) и в комбинация с какви добавки

Аз в момента съм на протеин и аминокиселини + БЦАА и уж съм почнал НВД (в смисъл все още се образовам за този начин на хранене от 1-2 форума). Спрял съм сладкото, ориз, картофи, бобовите храни и тестени храни и белия хляб. Все още ям черен хляб - събират ми се по-около 5-6 филийки на ден (по-малки са от филиите бял хляб) - да го спирам ли и него?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пълнозърнест хляб е добре да се яде, че има разни хубави неща в него... а и НВД не значи да не ядеш никви въглехидрати...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Традиционния подход е със сложни въглехидрати и протеин, НВД-ВМ е с много мазнини, силно ограничено количество въглехидрати и сравнително малко протеини. Въпрос на избор, за мен лично втория подход е по-удачен, особено в дългосрочен план. За добавки- въпрос на избор пак, аз си поръчах Animal Cuts пък ще видим.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
На нашия пазар не правят пълнозърнест хляб,а оцветяват белия,затова по-добре да се избегне като цяло,за да не се чудиме,защо нещата не се получават.Към храните,които избягва колегата Maverick_VS се добавят пърженото,газираното и олиото се заменя със зехтин.
- scipo
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Традиционния подход е със сложни въглехидрати и протеин, НВД-ВМ е с много мазнини, силно ограничено количество въглехидрати и сравнително малко протеини. Въпрос на избор, за мен лично втория подход е по-удачен, особено в дългосрочен план. За добавки- въпрос на избор пак, аз си поръчах Animal Cuts пък ще видим.
колега Cutsa на мен ми свърши много добра работа, но 1 кутия не ми стигна и си купих 2-ра