Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Думите ти звучат логично, но за човешкото развитие от преди 2 века да речем. Максимум. Със съвременната техника тези теории за подземно царство според мен отдавна щяха да са проучени и разгадани ако има такова нещо. Според мен ако има нещо на Земята където може да има нещо и ние да не го знаем е в океаните. От тях нищо не познаваме почти, та там биха могли да се крият много неща.
Иначе под нивото на мините точно това казах - става ОЩЕ по-горещо.
А под това ниво още и т.н.
Иначе под нивото на мините точно това казах - става ОЩЕ по-горещо.

Top Gun Maverick написа:Деляне, няма време да чета книги, ако имам, то предпочитам други пред такива, които НЕ Е ЯСНО през колко преписа са преминали за да стигнат до наши дни.
Всички хора имаме по 24 часа в денонощие. За кое на човек му стига време и за кое не, е въпрос на личен приоритет. Можеш да си сигурен, че Библията е най-стойностната книга, която човек може да прочете и можеш също да си сигурен, че Господ така е направил, че словото му да се запази хилядолетия без да се загуби смисъла, въпреки преписите и преводите.
Top Gun Maverick написа:Ако ще ми даваш пример за КОНКРЕТНО предсказание от което става ясно за нещо минало през близко бъдеще и нещо, което може да стане в близко бъдеще и което да се ПРОТИВОПОСТАВИ на знанията на разумен човек от днешно време, то давай, ако не, жив и здрав.
Никога не нарушавам обещанията си и ще ти дам конкретния пример.
Top Gun Maverick написа:и което да се ПРОТИВОПОСТАВИ на знанията на разумен човек от днешно време
Първо трябва да дефинираме какво разбираме под разумен. И за мен това не е човек, който вярва на това, което се казва по медиите и на това, което му е втълпявано целенасочено от малък, без да го подложи на тест. Примера, който ще дам, няма как да се противопостави на знанията на истински разумен човек. Напротив, един истински разумен човек би навързал логически фактите и би разбрал, че когато 2/3 от пророчеството вече е изпълнено, то няма съмнение, че и финалната фаза ще се случи.
Top Gun Maverick написа:Ако ти е трудно да пишеш и е много, хайде ела на националния събор да се запознаем, хем ще почерпя, хем ще ми обясниш за какво става дума.
Благодаря за поканата, бих се радвал да се запознаем и да поговорим

Пророчеството, което избрах, е от книгата на пророк Даниил, 8-ма глава. Най-добре е да се прочете цялата книга на Даниил, за да се добие по-добра представа кой е той, каква е била ситуацията във Вавилон тогава, кой е Навуходоносор, кой е Валтасар и т.н. Разбира се трябва да се ползват и доста различни исторически извори.
Само ще вмъкна, че действията се развиват в 549 г. пр.Хр.
Даниил 8
"В третата година от царуването на цар Валтасара, видение ми се яви, на мене Даниила"
А от историята знаем, че Балтазар(Валтасар) започва да управлява 552 пр.Хр.
Top Gun Maverick написа:Има и нещо друго в тези пак казвам НЕЯСНИ Библейски предсказания. Представете си как са звучали те на един средновековен човек, който не е разполагал с научните познания на съвременния?
И самият Даниил не разбира нищо от това, което е видял и ето какво казва след видението:
Даниил 8:27
"Тогава аз Даниил примрях, и боледувах няколко дни; после станах и вършех царските работи. А чудех се за видението, защото никой не го разбираше."
И е така, предсказанията наистина тогава са им звучали повече от странно, просто, защото те не са насочени за тях, а за нас, хората живеещи в края на този свят и имат за цел да ни осъзнаят и предупредят.
Даниил 8:17
"....Разбери, сине човешки; защото видението се отнася до последните времена."
И още:
Даниил 8:26
"....все пак, обаче, запечатай видението, защото се отнася до далечни дни.
Видението на Даниил с овена и козела

Ще се опитам да го обясня накратко.
Както ни е казано в тълкуването, овенът е Мидия и Персия от тогава, когато са в разцвета на силите си около 340 г. пр. Хр.
Даниил 8:20
"Двата рога на овена, които си видял, са царете на Мидия и на Персия."
Ето описанието:
Даниил 8:3
"3 прочее, подигнах очите си и видях, и, ето, стоеше пред реката един овен, който имаше два рога; роговете бяха високи, но единият по-висок от другия; и по-високият беше израсъл по-после.
4 Видях, че овенът бодеше към запад, към север и към юг; и никой звяр не можеше да устои пред него, и нямаше кой да избави от силата му; но постъпваше по волята си и се носеше горделиво."
Както ни е казано за козелът, това е гръцкия цар.
Даниил 8:21
"Буйният козел е гръцкият цар; и големият рог между очите му е първият цар."
А кой по-конркетно е, се уточнява:
Даниил 8:22
"А гдето се строшил той и излезли четири вместо него, значи, че четири царе ще се издигнат от тоя народ, но не със сила като неговата."
От тук вече ни е пределно ясно, че се говори за Александър Македонски, който след като умира, империята е разделена между 4-мата му генерали.
Казва ни се и за победата на Александър над Мидия и Персия. И по-точно когато побеждава Дарий III, през 333 г. пр. Хр. в Киликия, гр. Иса.
Даниил 8:6
"6 Той дойде до овена, който имаше двата рога, който видях да стои пред потока, и завтече се върху него с устремителната си сила.
7 И видях, че се приближи при овена и се разсвирепи против него, и като удари овена счупи двата му рога; и нямаше сила в овена да устои пред него; но го хвърли на земята и го стъпка; и нямаше кой да отърве овена от силата му."
Имаме и описание на Александър:
Даниил 8:8
"Затова козелът се възвеличи много; а когато заякна, големият му рог се счупи, вместо който излязоха четири бележити рога към четирите небесни ветрища."
Продължаваме с последвалите събития:
Даниил 8:23
"И в послешните времена на царуването им, когато беззаконниците стигнат до върха на беззаконието си, ще се издигне цар с жестоко лице и вещ в лукавщини."
Ето описание на владетелят, за който става въпрос:
Даниил 8:24
"24 И силата му ще бъде голяма, но не като силата на другия; и ще погубва чудесно, ще успява и върши по волята си, и ще поквари силните и светите люде.
25 Чрез коварството си ще направи да успява измамата в ръката му, ще се надигне в сърцето си, и ще погуби мнозина в спокойствието им; ще въстане и против Началника на началниците; но ще бъде смазан, не с ръка."
Като в тези две изречения, с толкова малко, е казано толкова много...
Тук владетелят, за който се говори е Римокатолическата църква. Малко по-сложно е, понеже за да го разбере човек, трябва вече да е осъзнал на кого в същност се кланя папата в Рим и какво в същност представлява Ватикана.
Ще дам няколко насочващи линка, а след това всеки може да си направи собствено проучване.
https://www.youtube.com/watch?v=im7z-z-iOOo
https://www.youtube.com/watch?v=4OBnCB56_y0
https://www.youtube.com/watch?v=dcpVrtv2t-M
"И силата му ще бъде голяма, но не като силата на другия", в моя превод е може би по-ясно - "И могъществото му ще бъде голямо, но не чрез неговата сила"
Тук се има предвид, че силата им е заради този, на който се кланят - Луцифер.
"ще успява и върши по волята си, и ще поквари силните и светите люде."
"Чрез коварството си ще направи да успява измамата в ръката му, ще се надигне в сърцето си, и ще погуби мнозина в спокойствието им"
Тук се казва за масовите убийства на интелигенцията и християните четящи Библията през вековете и за лъжата и масовата манипулация на хората по света. Като действието преминава към нашето време.
"ще въстане и против Началника на началниците; но ще бъде смазан, не с ръка."
Тук се има предвид въставането срещу Господ и за края на света, когато всички вършили и вършещи неправда начело с Луцифер, ще бъдат съдени и унищожени.
Пак ще кажа, че съм пределно наясно, че нещата, които написах могат да звучат налудничево на някой, който за пръв път ги среща, но ако ги проучи, съм сигурен, че ще достигне до истината.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Хубаво е че имаме коментиращ в темата, който толкова време отделя да търси цитати и да си гони неговото. Евала за труда 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Деляне,А за Откровение, що не казваш, щом ше си снимаме, че не ме разбираш явно кво те питам:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Баси и интересните неща.......... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Larbi
- Потребител
-
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Top Gun Maverick написа:На мен лично ми е по-интересно как така в пещерата Дяволското гърло като пуснеш нещо в началото на реката и то никога не излиза от другия край, където си излиза водата. Преди години дори са оцветявали водата и пак не се е получило. Екип водолази се спуска долу у не излиза повече. Според легендите, точно там Орфей се спуснал за Евредика да я иска от Хадес. Това не е много към конспирациите, но тя отдавна темата се разду към всичко що е съмнително.
Аз съм ходил там на стажове разни, и оцветена вода си излиза

Ubi dubium, ibi libertas
Сондьора написа:Деляне,А за Откровение, що не казваш, щом ше си снимаме, че не ме разбираш явно кво те питам:
Извинявай колега, не бях разбрал, че питаш мен. Не съм ти пропуснал мнението умишлено.
Откровението на Йоан е последната книга в Библията и е може би най-сложната за разбиране и правилно тълкуване. Насочена е основно към нашето време и бъдещето. Разказано е подробно какво предстои да се случи и как ще изглежда новия свят.
На мен лично, все още има доста неща, които не са ми ясни към момента и продължавам да се интересувам. Съответно няма да мога да го обясня подробно и правилно. След време, когато имам нужните познания, бих ги споделил с удоволствие. Въпреки че до сега съм разбрал доста неща по тази тема, на фона на това, което може да се научи, ще бъде оптимистично, ако кажа, че съм достигнал и една десета.
Или както Сократ е казал:
"Аз знам, че нищо не знам, но другите и това не знаят."
За да разберем всичко пълноценно, е нужно да се запознаем подробно с цялата Библия и подробно да разгледаме всички есхатологични моменти в нея(книгите на Даниил, Езекиил, Захария и Йоановото Откровение), понеже са свързани и представляват парчета от един пъзел. Разглеждайки само малки части от пъзела, няма как да разберем каква е цялата картина. Всичко това отнема време и усилия, но видим ли я и приемем ли я, то това е всичко, от което имаме нужда.
На този етап, мога да се опитам да обясня други пророчества, които съм разбрал.
А приятелския ми съвет е, всеки да отдели време за прочитане на Библията. Дори и по 10-15 мин, на ден да е. Интересна е доста.
Аз преди около 3г. започнах да я чета най-вече от любопитство. Чудех се какво толкова пише вътре, че е бестселър на всички времена и защо е книгата променила толкова много съдби.
- mastik
- Потребител
-
- Кара: е30 с 286 коня
- Мечтае да кара: е30 с 1000 коня
- Детайли за колата: '88 Diamantschwarz 320i coupе
темата кърти!
ларби за президент, Делян негов личен предсказател!
само така ще се оправим!
ще пръдна!
амин!

ларби за президент, Делян негов личен предсказател!
само така ще се оправим!
ще пръдна!
амин!

E30 4 life
- Larbi
- Потребител
-

ето го Ларби, герой от един филм Френски от 2007-ма. Така ме е яд че като се регистрирах навремето не си написах ника с Главна буква

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mastik
- Потребител
-
Този е от най-малките ти проблеми, повярвай ми.
Помоли някой админ да го коригира, едва ли ще имат против.
E30 4 life
- Larbi
- Потребител
-
mastik написа:Този е от най-малките ти проблеми, повярвай ми.
Разкажи ми за някой от по-големите ми проблеми, ако обичаш?
- mastik
- Потребител
-
Не съм професионалист, но щом искаш ще опитам.
Основният ти проблем е че си невеж и ти липсват основни познания в много сфери, най-общо казано познания за света около нас.
Липсва ти логично и критично мислене, които са наи-точният способ за опознаване на този свят. Приемаш за даденост това, което ти се иска да е истина, вместо да търсиш и да разсъждаваш над това коя е най-вероятната истина. Изключително твърдоглав и недоверчив си когато става въпрос за доказателства от сорта на дългогодишен научен труд на цели екипи посветили живота си на науката и човечеството, подкрепен да речем с множество материали и източници, но в същото време вярваш сляпо на зле монтирани ютюб клипчета, представени от полуграмотен водещ със съмнителна титла пред името. Които клипчета всемогъщите "лоши" разбира се не могат да свалят. Или пък на сайтове от чиито имена наи-малкото трябва да ти стане ясно какво целят.
Арогантен и нагъл си. С това че наричаш овце и хора с широко затворени очи видимо доста по-интелигентни и ерудирани от теб хора. Даже не само тях ами и всички, които не са съгласни с теб и поредния ти линк към topsecretxxxtruth.com. Арогантен си и с това, че отбягваш много от зададените ти въпроси, отклоняваш темата както ти е удобно или го обръщаш на плоски шеги когато стане "напечено".
Много си "зациклил". Изполваш едни и същи клишета и предсказуеми, заучени фрази във всеки свой пост. Не знаеш кога да спреш и да се оттеглиш.
Всичко това е сигурен признак, че живееш в голям страх и параноя, което ме кара да мисля, че си доста асоциален и не излизаш много. Отделяш твърде много енергия и време на неща, които не са ти особено ясни и които най-малкото не зависят от теб. Вместо това се огледай около себе си и вложи тази енергия в подобряване на собствения си живот и този на другите около теб. Хубаво е да сме информирани, но ти се дезинформираш един вид.
Това са основните ти проблеми според мен. Извинявам се ако стилът ми е малко твърд, не целя да обиждам никой.
п.п. не мога да повярвам че взимам участие в точно тази тема и знам, че утре ще ме е яд, но май*ата му...
п.п.2 абсолютно всичко написано от Fear в темата е ПРАВО В ДЕСЯТКАТА, формулирано и обяснено по най-добрия начин! Поздрави за което, но както знаем за съжаление НЕ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ ЦВЕТА НА СЛЕПЕЦА!
Основният ти проблем е че си невеж и ти липсват основни познания в много сфери, най-общо казано познания за света около нас.
Липсва ти логично и критично мислене, които са наи-точният способ за опознаване на този свят. Приемаш за даденост това, което ти се иска да е истина, вместо да търсиш и да разсъждаваш над това коя е най-вероятната истина. Изключително твърдоглав и недоверчив си когато става въпрос за доказателства от сорта на дългогодишен научен труд на цели екипи посветили живота си на науката и човечеството, подкрепен да речем с множество материали и източници, но в същото време вярваш сляпо на зле монтирани ютюб клипчета, представени от полуграмотен водещ със съмнителна титла пред името. Които клипчета всемогъщите "лоши" разбира се не могат да свалят. Или пък на сайтове от чиито имена наи-малкото трябва да ти стане ясно какво целят.
Арогантен и нагъл си. С това че наричаш овце и хора с широко затворени очи видимо доста по-интелигентни и ерудирани от теб хора. Даже не само тях ами и всички, които не са съгласни с теб и поредния ти линк към topsecretxxxtruth.com. Арогантен си и с това, че отбягваш много от зададените ти въпроси, отклоняваш темата както ти е удобно или го обръщаш на плоски шеги когато стане "напечено".
Много си "зациклил". Изполваш едни и същи клишета и предсказуеми, заучени фрази във всеки свой пост. Не знаеш кога да спреш и да се оттеглиш.
Всичко това е сигурен признак, че живееш в голям страх и параноя, което ме кара да мисля, че си доста асоциален и не излизаш много. Отделяш твърде много енергия и време на неща, които не са ти особено ясни и които най-малкото не зависят от теб. Вместо това се огледай около себе си и вложи тази енергия в подобряване на собствения си живот и този на другите около теб. Хубаво е да сме информирани, но ти се дезинформираш един вид.
Това са основните ти проблеми според мен. Извинявам се ако стилът ми е малко твърд, не целя да обиждам никой.
п.п. не мога да повярвам че взимам участие в точно тази тема и знам, че утре ще ме е яд, но май*ата му...
п.п.2 абсолютно всичко написано от Fear в темата е ПРАВО В ДЕСЯТКАТА, формулирано и обяснено по най-добрия начин! Поздрави за което, но както знаем за съжаление НЕ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ ЦВЕТА НА СЛЕПЕЦА!
E30 4 life
- Larbi
- Потребител
-
Само това където написа, че се прекланяш пред Fear и онова за дългогодишният научен труд омаза всичко, което написа.
Твърде нагли сте и арогантни, за да си мислите, че слепците не сте вие. Не можеш да обясниш нищо на хора които си мислят, че знаят всичко и че са прекалено умни (и ерудирани ли беше), за да видят истинският цвят. Живейте в слепота, вие нам не пречите.
mastik написа:както знаем за съжаление НЕ МОЖЕШ ДА ОБЯСНИШ ЦВЕТА НА СЛЕПЕЦА!
Твърде нагли сте и арогантни, за да си мислите, че слепците не сте вие. Не можеш да обясниш нищо на хора които си мислят, че знаят всичко и че са прекалено умни (и ерудирани ли беше), за да видят истинският цвят. Живейте в слепота, вие нам не пречите.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ларби , тоя сатанистки пентаграм не ти носи късмет брато . Върни си стария аватар , с него по ти връзваше . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...