Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от ditko1 » 04 Фев 2010, 21:10

Някакви упражнения след тренировка правите ли против вдървяване ? Аз скачам малко на въже и пътека със гирички 2кг.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 04 Фев 2010, 23:05

Стречинг му се вика...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 05 Фев 2010, 0:49

Koliu написа:Колеги,

дано не ви развалям темата - виждам, че сте навътре във фитнес материята :)
Ако може малко акъл да дадете: в момента съм 85 кг, висок 185. До преди 4-5 месеца бях 90+ кг т.е. свалям излишните кг след като започнах(отново) да ходя да ритам с приятели, допреди 2г. 98кг(това ми е рекорда).
Преди 5 години бях 77 - тогава тренирах футбол и след това бях съдия, но спрях изведнъж и се освиних:)
Т.е. в момета съм свалил малко от излишните кг, но тялото ми супер отпуснато - ясно е, че трябва да започна да ходя на фитенс - но да кажете някакви добавки - и за изграждане на мускули и за махане на излишните мазнини (чувал съм за л-карнитин).
Имайте предвид, че повече от 2-пъти на седмица няма как да ходя на фитенс. А относно хранененто - бих могъл да изградя що годе приличен режим.

Мерси предварително.

Щом искаш да сваляш си вземи Л-карнитин със аминокиселини и кофейн( аминокиселините са за възстановяване, а кофейна спомага за изгарянето на мазнините) карнитина губи ефект при продължителен прием, така че не го пий повече от месец. Направи си диета, в която да изключиш мазни храни и сладки работи наблегни на месо и на бързоусвойми въглехидрати и ще изчистиш добре, а след като изчистиш си вземи протейн и анимал пъмп и стак на унивърсал с тях ще качиш и ще те нацепят ;) надявам се да съм ти бил полезен :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 05 Фев 2010, 0:54

ditko1 написа:Някакви упражнения след тренировка правите ли против вдървяване ? Аз скачам малко на въже и пътека със гирички 2кг.

тези упражнения, които казваш стават за загравяне а за след тренировка едни стречинг разтягания вършат страхотна работа против вдървяване, а още културистите преди Арнолд казват, че за да се предотврати вдървяването е добре да се изкъпеш с гореща вода веднага след тренировка- по този начин разпускаш мускулите :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 05 Фев 2010, 1:12

scipo написа:

Ако може малко акъл да дадете: в момента съм 85 кг, висок 185. До преди 4-5 месеца бях 90+ кг т.е. свалям излишните кг след като започнах(отново) да ходя да ритам с приятели, допреди 2г. 98кг(това ми е рекорда).
Преди 5 години бях 77 - тогава тренирах футбол и след това бях съдия, но спрях изведнъж и се освиних:)
Т.е. в момета съм свалил малко от излишните кг, но тялото ми супер отпуснато - ясно е, че трябва да започна да ходя на фитенс - но да кажете някакви добавки - и за изграждане на мускули и за махане на излишните мазнини (чувал съм за л-карнитин).
Имайте предвид, че повече от 2-пъти на седмица няма как да ходя на фитенс. А относно хранененто - бих могъл да изградя що годе приличен режим.

Мерси предварително.

Щом искаш да сваляш си вземи Л-карнитин със аминокиселини и кофейн( аминокиселините са за възстановяване, а кофейна спомага за изгарянето на мазнините) карнитина губи ефект при продължителен прием, така че не го пий повече от месец. Направи си диета, в която да изключиш мазни храни и сладки работи наблегни на месо и на бързоусвойми въглехидрати и ще изчистиш добре, а след като изчистиш си вземи протейн и анимал пъмп и стак на унивърсал с тях ще качиш и ще те нацепят ;) надявам се да съм ти бил полезен :)

Не,не си полезен,изтрий си мнението.Объркан си.Човека,ако те слуша тебе,ще му докараш депресия с тия прости въглехидрати,дето ще му стегнат мускулатурата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 05 Фев 2010, 1:52

White 1913 Power написа:
scipo написа:

Мерси предварително.

Не,не си полезен,изтрий си мнението.Объркан си.Човека,ако те слуша тебе,ще му докараш депресия с тия прости въглехидрати,дето ще му стегнат мускулатурата.

а ти като знаеш толкова от каде организма ще има енергия, а?! "Въглехидратите са неотменим елемент на всички храни и главен доставчик на енергия за организма" без въглехидрати ти ли ще му вдигаш лежанката ? само с протейни не става ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 05 Фев 2010, 3:26

Няма да ти отговарям на въпросите,а вместо това ще те посъветвам,да започнеш да четеш тази тема страница по страница от самото и начало,за да видиш,че на няколко места има отговори на твойте питания.Така поне,ще се потрудиш,за да стигнеш до отговорите.Няколко човека се стараем тази тема да съдържа само качествена Информация.изтрий си постовете.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 05 Фев 2010, 10:41

White 1913 Power написа:Няма да ти отговарям на въпросите,а вместо това ще те посъветвам,да започнеш да четеш тази тема страница по страница от самото и начало,за да видиш,че на няколко места има отговори на твойте питания.Така поне,ще се потрудиш,за да стигнеш до отговорите.Няколко човека се стараем тази тема да съдържа само качествена Информация.изтрий си постовете.

ако искаш да си качим по 1 снимка кой как изглежда и да видим кой разбира повече :ok:

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 05 Фев 2010, 10:49

scipo написа:
White 1913 Power написа:
scipo написа:

..........

а ти като знаеш толкова от каде организма ще има енергия, а?! "Въглехидратите са неотменим елемент на всички храни и главен доставчик на енергия за организма" без въглехидрати ти ли ще му вдигаш лежанката ? само с протейни не става ;)

Колега , пишеш глупости ...Ти още малко ще кажеш ,че ако не приемаш една едмица въглехидрати и ще паднеш на земята в невъзможност за движение ,шото организма не черпи енергия ........Организма си набавя енергия от разграждането на мазнините ..... затова въглехидратната диета е една от най-ефикасните за топене на мазнини. ......

Потребител
Аватар

Мнение от slav40 » 05 Фев 2010, 10:53

scipo написа:
White 1913 Power написа:Няма да ти отговарям на въпросите,а вместо това ще те посъветвам,да започнеш да четеш тази тема страница по страница от самото и начало,за да видиш,че на няколко места има отговори на твойте питания.Така поне,ще се потрудиш,за да стигнеш до отговорите.Няколко човека се стараем тази тема да съдържа само качествена Информация.изтрий си постовете.

ако искаш да си качим по 1 снимка кой как изглежда и да видим кой разбира повече :ok:

Тук не става за въпрос кой се е назобил повече и кой се е надул повече(задържал вода). А кой какво е чел и какво е запомнил и кое е вярно..... айде дай снимка да ти намеря кусурите .....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 05 Фев 2010, 11:30

Дееба и коконите пак взехте да си ги мерите ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Фев 2010, 11:32

Кво се оказа, че без въглехидрати не става да се тренира? :shock: Чудно как съм жив още :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от slav40 » 05 Фев 2010, 11:43

Ти си извънземен затова си жив още :mhihi:
п.п. чакам снимка на колегата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше М50Б20 Ванус
Мечтае да кара: Офчи Кон
Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe

Мнение от PeYo » 05 Фев 2010, 12:11

:mhihi: :mhihi: дето викаше бай петко без химия няма физика за 20 месеца +56 кг прилагам една снимка към сегашният ми основен период 112кг 190см
http://img686.imageshack.us/i/dsc00287s.jpg/
и все пак има доста път докато намериш твоят начин на хранене и качване и чистене просто всеки организъм си е строго индивидуален :mhihi:
Langata написа:
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!

Потребител
Аватар

Мнение от slav40 » 05 Фев 2010, 13:09

Дет се вика... делиш на 4-ри и горен външен квадрант е твойта зона :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата