Какво да правим, когато започне война?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Какво да правим, ако започне война?
Ти какъв цвят мислиш има облака от разрив на боеприпас с иприт ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Четох за новите начини на воюване сътворени от английски и хамерикански военни. 5 кръга на войната. Преди да се прати сухопътна част започват с удари на жизненоважни центрове. ПВО. Складове за горива, рафинерии, обекти на промишлеността. Комуникации /ТВ/ телефони, интернет, електроснабдяване и електроцентрали. Главни пътни и железопътни артерии. Източници на вода. Целта е да се парализира държавата. Като последен пръстен остават казармите. Идеята е страната да се доведе до пълен икономически колапс.
Резултат оставаш без ток, вода, храна. Появява се "умерена" опозиция на сегашната власт с подкрепата на "великите сили" и робството е налично и съвременно.
В тактическите доклади пишат, че идеята е да се набляга основно на въздушно превъзходство и от там да се доведе до "Блиц крийг". Не случайно сега Русия показва мускули с новите си ракети, които изстрелва, а сащ се възмущават...
Иначе при нарушени комуникации ми е интересно какъв е видът на събиране на "запаса", по адреси ли и на камиона по пижама.... После кратко обучение и припомняне как се борави с АК47 и бегом на южната граница.
Относно младежите не похващали АК47 и не дали клетва. Много бързо ще бъдат "обучени" и заклети. А как се изкарват хора на фронта нали се сещате. Кашика напред с УРА, ако отстъпиш куршум в гърба иначе варианта ти е само напред.
Интересно е, че ще бъдат мобилизирани и много мангали и фесове. И честно казано по горният метод трудно ще се вкарат в боя. Когато аз служех от 30човека поделение бяхме 5 българи останалото беше малцинствена сган...
Вижте 1981г каква армия сме имали. Парад по случай 1300г България: https://youtu.be/dbbqUq1qaxE Танкове, ВВС, ракети, ПВО..
Резултат оставаш без ток, вода, храна. Появява се "умерена" опозиция на сегашната власт с подкрепата на "великите сили" и робството е налично и съвременно.
В тактическите доклади пишат, че идеята е да се набляга основно на въздушно превъзходство и от там да се доведе до "Блиц крийг". Не случайно сега Русия показва мускули с новите си ракети, които изстрелва, а сащ се възмущават...
Иначе при нарушени комуникации ми е интересно какъв е видът на събиране на "запаса", по адреси ли и на камиона по пижама.... После кратко обучение и припомняне как се борави с АК47 и бегом на южната граница.
Относно младежите не похващали АК47 и не дали клетва. Много бързо ще бъдат "обучени" и заклети. А как се изкарват хора на фронта нали се сещате. Кашика напред с УРА, ако отстъпиш куршум в гърба иначе варианта ти е само напред.

Интересно е, че ще бъдат мобилизирани и много мангали и фесове. И честно казано по горният метод трудно ще се вкарат в боя. Когато аз служех от 30човека поделение бяхме 5 българи останалото беше малцинствена сган...
Вижте 1981г каква армия сме имали. Парад по случай 1300г България: https://youtu.be/dbbqUq1qaxE Танкове, ВВС, ракети, ПВО..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- alex_th
- Потребител
-
- Кара: е34 516i с 19ки
- Мечтае да кара: ЗиЛ
- Детайли за колата: Много върви, чак ме е страх сутрин да я паля!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В геополитечески план войната вече се разрази. Важното е да не премине във физически план...
Never mistake motion for action...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз не разбрах... последно за к'во се дърлят точно?
Или ей така, за спорта 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Дърлят се, щото руснаците искат повече власт, а американците не пускат кокала... и така.
Si non confectus, non reficiat.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Дърлят се в района (не визирам точно Сирия),където има потвърдени запаси от 770 милиарда барела петрол

А петролът е власт.

А петролът е власт.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- alex_th
- Потребител
-
Не е заради петрола.
"Дърлят" се заради газопровода, който трябваше да мине през Сирия и да елиминира Русия като основен доставчик на природен газ заатова и руснаците натискаха толкова за Южен поток, а като Бочето ги спря под давлението на американците, сега се преориентираха към Турция (който ще е доста по-скъп и по-сложен проект) и някак си чудосейно си оправиха отношенията с Ердоган, който между другото, смуче от две бозки, образно казано.
Нещата се въртят около влиянието на Великите сили в Европа. Откакто Путин е на власт, Русия вече не играе по свирката на Чичо Сам и оттук тръгва всичко. Според мен Путин няма да отстъпи този път и нещата ще се осерат яко. Сирия е само повода да си премерят пишките, там войната може да приключи за няколко седмици, но американците нямат интерес от това, защото оставят ли Сирия на руснаците, губят основен стратегически коз, както съм споменал по-горе. За руснаците пък е изключително важно да задържат Сирия в техния обхват на влияние.
И така се почва... от уж "малкия" проблем към големия...
В уравнението има доста неизвестни... например Китай.
А иначе по темата - ако се сбият големите и ние все пак сме извън обхвата на техните действия (в което се съмнявам), тук ще настане гражданска война. Населението е разделено почти 50/50 на русофили и американофили, така че няма начин... най-лошото е, че ще се трепем българи срещу българи.
"Дърлят" се заради газопровода, който трябваше да мине през Сирия и да елиминира Русия като основен доставчик на природен газ заатова и руснаците натискаха толкова за Южен поток, а като Бочето ги спря под давлението на американците, сега се преориентираха към Турция (който ще е доста по-скъп и по-сложен проект) и някак си чудосейно си оправиха отношенията с Ердоган, който между другото, смуче от две бозки, образно казано.
Нещата се въртят около влиянието на Великите сили в Европа. Откакто Путин е на власт, Русия вече не играе по свирката на Чичо Сам и оттук тръгва всичко. Според мен Путин няма да отстъпи този път и нещата ще се осерат яко. Сирия е само повода да си премерят пишките, там войната може да приключи за няколко седмици, но американците нямат интерес от това, защото оставят ли Сирия на руснаците, губят основен стратегически коз, както съм споменал по-горе. За руснаците пък е изключително важно да задържат Сирия в техния обхват на влияние.
И така се почва... от уж "малкия" проблем към големия...
А иначе по темата - ако се сбият големите и ние все пак сме извън обхвата на техните действия (в което се съмнявам), тук ще настане гражданска война. Населението е разделено почти 50/50 на русофили и американофили, така че няма начин... най-лошото е, че ще се трепем българи срещу българи.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
alex_th написа:... най-лошото е, че ще се трепем българи срещу българи.
Аз откога го чекам тва...даже съм направил и закачил списък на вратата и си го целим всеки ден със стрелички! Един вид ше съм подготвен.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
E34 написа:alex_th написа:... най-лошото е, че ще се трепем българи срещу българи.
Аз откога го чекам тва...даже съм направил и закачил списък на вратата и си го целим всеки ден със стрелички! Един вид ше съм подготвен.
Хохохо
Осерат ли се нещата,се качвам първо да прекърша комшията над мен и после вазирам в горите

alex_th написа:
Китай е с известна позиция - за Сирия те са зад Башар Асад и заедно с Русия са за спиране на войната.
Изпращат хуманитарни помощи и военни съветници в Сирия.
Китай знае накъде духа вятъра на промяната, знае чия паца е по-голяма и същевременно иска едни спорни острови, които някакви американски корабчета се опитват да го убедят, че не владее.
Ма американците в момента са с брутално слаби позиции.
Дано това чучело Клинтън не го изберат за президент, че тогава войната ни е в кърпа вързана.
Тая е като Тереза Мей - не е държала автоматично оръжие в ръце, ама е "готова да използва ядрено оръжие".
Патки заспали.
Лавров пред CNN за президентските избори в САЩ:
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
alex_th написа:Не е заради петрола.
О.К. прав си....... и каква е разликата?За енергийни ресурси става въпрос->следователно и за влияние.
http://www.mediapool.bg/gazovata-kriza- ... 47581.html
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Щатите тепърва ще гризат дървото... там целенасочено се отгледаха няколко поколения идиоти и това започва да дават отражения във всички сфери на живота. Силата им запада, и затова са принудени все повече и повече да прибягват до крайни мерки, за да постигат своето, а това света го вижда. Нямат вече финеса на 70те години, а сега Русия и Китай се усетиха колко са силни и нещата загрубяват много.
Както винаги Европа е между чука и наковалнята, и тука се правят диви експерименти в името на общото "благо", наречено ЕС.
Както винаги Европа е между чука и наковалнята, и тука се правят диви експерименти в името на общото "благо", наречено ЕС.
Si non confectus, non reficiat.
- alex_th
- Потребител
-
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
http://a-specto.bg/na-praga-na-golyama- ... -kabinata/
Интересен материал с доста логично навързани събития. В допълнение на видеото от линка, май САЩ са се заели да са новия световен злодей. Ега ти и алчността, много бързо се забравят уроците на близкото минало.
Интересен материал с доста логично навързани събития. В допълнение на видеото от линка, май САЩ са се заели да са новия световен злодей. Ега ти и алчността, много бързо се забравят уроците на близкото минало.
Never mistake motion for action...