Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Делян » 29 Фев 2016, 23:59

Top Gun Maverick написа:Това, че не ти давам конкретни примери, не значи, че не съм запознат.

Напротив, точно това означава и сам го знаеш, но нямаш доблестта да си признаеш ;)

Top Gun Maverick написа:По твоята логика, дай ми ти конкретен пример за нещо, което е предречено и НЕ Е МОЖЕЛО да се разтълкува по още куп начина, съответно да означава още много неща.

За разлика от теб, аз когато кажа нещо, мога да се аргументирам и ще го направя.

Top Gun Maverick написа:Ох, човек, много предречени неща, ама се чудя как изобщо им вярваш. Сам казваш САЩ и Русия, ама не с директните им имена, то всичко е така. Всичко е с някакви възможности, хипотези, предсказания за нещо, някога си.

И по-рано ти казах, че ако:

1. Не познаваме Библията;
2. Не познаваме историята;
3. Не сме наясно какво точно се случва в настоящето.

Без наличието на трите заедно, със сигурност няма да разберем за какво става въпрос, особено без подсказка.
Хубавото е, че в днешно време, има все повече хора, които са се осъзнали и подсказват и аз лично, се радвам че съм попаднал на такива. А и трите не са трудни за придобиване, стига човек да има желание.

Top Gun Maverick написа:И къде я видя вече запалената трета световна война?

Всеки с отворено съзнание я вижда. Бъди сигурен, че не е далече времето, когато всички ще разберат и то по трудния начин. И се надявам тогава да се сетиш за този разговор и да разбереш, че нещата, които се опитвам да обясня в момента не са глупости. Единствената ми цел е да чисто приятелски да споделя неща, които съм видял, прочел и осъзнал. Ако някой намери частица истина и реши да провери обстойно това, което споделям и види истината, ще съм си постигнал целта. Ако не, то поне ще знам, че съм опитал.

Top Gun Maverick написа:Та ако искаш, давай с някой цитат да видим какво точно ясно е предсказано в Библията, което се е случило или може да се случи някога и с какво е по-различно от чисто човешките, научни хипотези за възможни войни и възможен край на света с разни там вулкани, комети, урагани, земетресения, войни и още купища неща, които се дискутират редовно и с аргументи, на всичко отгоре звучат и ясно.

Темата е наистина доста обширна и часове писане няма да стигнат да се изяснят всички, а и нямам особено желание да водя дебат с хора гледащи на нещата само през собствената си парадигма.
Аз ще ти дам пример само с едно пророчество и ще ти кажа къде пише други. От там насетене, ако имаш интерес, ще можеш да си проучиш всичко, има достатъчно информация. Понеже ще ми отнеме време да си формулирам мнение, до тогава прочети поне книгата на Даниил от Библията, за да си запознат за какво иде реч. Не е изобщо дълга - малко над 20 страници.

Top Gun Maverick написа:А там към колегата си писал за Израелтяните. Ти като си проследил историята, къде са сега те, народа на Иисус или се поддържа тезата, че той е навсякъде и се визират всички Християни? Пак малко неясно написано, уж народ на Израел, а всички Християни. Тук вече просто питам защото лично на мен ми е неясно.
[/quote]

Ти искаш с две изречения, да ти обясня 1300 страници сложна и изключително съдържателна книга и да ти стане ясно от раз...
Да не говорим, че на мен самия има още колко неясни неща...Ще ти го кажа като сбит извод, но най-добре е да я прочетеш и ще ти стане ясно.
В контекста на Библията, "израилтяните" са конкретен народ, произлязъл от Израил, името на Яков, което Господ му дава:
Битие 35:10
"Каза му Бог: Името ти наистина е Яков; но не ще се именуваш вече Яков, но Израил ще ти бъде името. И наименува го Израил."
Разказва се историята им, как Египет ги поробва, след това как Господ решава да ги спаси, като извършва ред чудеса и ги извежда чрез Моисей. Как Бог им е обещал плодородни и богати земи и през цялото време е стях и им помага извършвайки всякакви чудеса, но те все са недоволни и опърничеви и не спазват повелите му и т.н. и т.н.

Просто е много дълго, за да го преразкажа. И в целия този разказ за този народ, се символизира всеки един от нас. Как единственото, което Бог иска от е просто да вярваме в него, да му се осланяме и да пазим заповедите му, като в замяна той:

Изображение

и

Изображение

Но народа, както тогава и всеки един от нас е упорит и отхвърля Господ и ходи в своите си пътища.

Навсякъде, където Бог говори на израилтяните, в същност говори на всеки един от нас.

И всеки, който седне да чете, би разбрал това, което казвам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Мар 2016, 0:03

hell's angel написа:...

Викаш пълния спекър... от класически либерализъм и австрийската школа до комунизъм и каквото хване :mhihi: Не виждам особена полза от тая работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 01 Мар 2016, 0:11

Ами, съвсем целенасочено си е, от преди това, тогава, та чак до наши дни. Т'ва последното от предното ми мнение го разбирай като един вид градация :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 01 Мар 2016, 0:25

larbi написа:Това с Новият Световен Ред мисля че трябваше да стане след Апокалипсиса.

Мога синтезирано да обясня каква е последователността на събития, според това как е описано в Библията.
Сигурен съм, че ви ще прозвучат доста налудничево нещата и знам, че надали ще им повярвате. Но пък силно се надявам, когато започнат да се случват едно след друго, да се сетите за този разговор.

Според пророчествата, предстои да се случи следното:

1. Въвеждането на неделен закон(продиктуван от Папата и католическата църква). Като първо ще бъде въведен като социален.
Задължително почивен, с грижа за семейството, ходене на църква и т.н..

2. След това ще прерастне на задължителен. Хората ще бъдат заставяни да го спазват. Ще бъдат поставени чипове(поне така се тълкува) на всеки и който не го спазва, няма да може да купува и продава, както се казва буквално. Има се предвид, че няма да може да пазарува в магазините, да ходи на работа и т.н.

Относно това, вече има явни признаци, че това се готви да се случи доста скоро. Всеки може да потърси в google за Sunday law и Неделен закон.

3. Третата световна война - вече е запалена и от малкото въгленче в единия край на гората, лека-полека ще пламне цялата.
Ще бъде съчетана и с природни бедствия, земетресения, урагани, наводнения и т.н.

4. Установяване на така чакания от "елита" - "Нов световен ред"

5. Непосредствено след това - Второто пришествие на Исус Христос

Доста сбито, без подробности съм описал всичко. Така както вървят събитията, се предполага, че всички тези действия ще се развият в близките 20-30 години и ниe ще сме им свидетели. Пак казвам, не очаквам някой да повярва сега и съм пределно наясно, как звучи всичко това.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 01 Мар 2016, 0:37

Това за Неделния закон сякаш за първи път го чувам. Изпуснал съм го явно. На 3-та и 4-та точка съвпадат ни нещата - демек първо Апокалипсис и после Нов Световен Ред. За пришествието на Исус Христос имам някои теории, но друг път когато говорим конкетно за такива неща.
Всичко си има някакъв преопределен тайм лайн, но сега трябва до 2025 година всичко това да се е случило, а реално чипове не знам да се слагат масово още. Другото което пак ще спомена Ванга е че първо трябва да падне или по-точно май беше да бъде победена Сирия за да се откючат последните събития. Хм, какво нещо е живота. Всичко е някакво предначертано и ние стоим и гледаме филма.

Като пътници в самолет - вървим само напред и можем само леко в ляво или леко в дясно, но не можем да се върнем обратно и да избегнем сблъсъка.
(това последното е леко променен цитат на Саша Белов от "Бригада")
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Мар 2016, 11:58

Всички са евреи или изповядват юдаизма ! :winky: останалите са извънземни .
Един ден Моше срещнал равина и му казал - Рави , моят син се е побъркал - станал е хриситянин и идвам да се моля на господ за душата му .Равина отвърнал - Моше , знаеш ли че и моя син също се е побърка , и той се покръсти и стана християнин .
Двамата отишли в синагогата и почнали усърдно да се молят на господ .
След няколко часа на господ му писнало да ги слуша тия двамата и им казала : Знаете ли какво , моя син също се е побъркал - и той стана християнин .
Един апел към всички - КоНспирирайте , не фантазирайте ! :mhihi:
Последна промяна Jordana на 01 Мар 2016, 13:38, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 01 Мар 2016, 12:51

'Сите са хазари, ешкеНАЗИта :mhihi: Има и попови лъжички, 'дето не си признават :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Мар 2016, 14:01

Vra4anin написа:Вместо да се включите да водим градивна дискусия и да разсъждаваме заедно, по-лесно е да го удряме на майтап, разказване на псевдо вицове и т.н. :) Схванах, така е по-лесно.

На него така му е по-лесно. Важното е всичко да се обръща на майтам и присмиване. Те друга схема нямат хора като него. Идеята уж е да водим дискусия, а то все някой "учен" ще събори кулата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Мар 2016, 14:52

То след толкоз пророчества и предсказания за еврейски конспирации , края на света и огнената геена на второто пришествие човек да го е страх да излезе на улицата .Убеден съм че доста от тука пишещите даже не са кръстени както е редно по християнския канон обаче така компетентно коментират какво що и как било в библия стар завет нов завет ....
Имам чувството че на едно място са събрани пророк Ейремия , Фон Деникен ,Мойсей , У.Милър , А.Шикългрубер ,Д.Смит , Й.Сталин да заседават в своеобразен трибунал на вярата и кога да отворят вратите на ада .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Мар 2016, 15:22

Алелуя! Еймин!

Лет дъ гууд Лорд хев мърси он йор соул!
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Мар 2016, 19:24

Деляне, няма време да чета книги, ако имам, то предпочитам други пред такива, които НЕ Е ЯСНО през колко преписа са преминали за да стигнат до наши дни. Ако ще ми даваш пример за КОНКРЕТНО предсказание от което става ясно за нещо минало през близко бъдеще и нещо, което може да стане в близко бъдеще и което да се ПРОТИВОПОСТАВИ на знанията на разумен човек от днешно време, то давай, ако не, жив и здрав. Ако ти е трудно да пишеш и е много, хайде ела на националния събор да се запознаем, хем ще почерпя, хем ще ми обясниш за какво става дума. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Мар 2016, 19:54

Сигурно през годините е обсъждано това с кухата земя, но все пак http://drevnite.com/vhod-v-kuhata-zemya/
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Мар 2016, 20:14

Има едно нещо, което не се връзва. Първоначално дълбаейки надолу Т става по-ниска, но след това започва СИГУРНО да се покачва и се стига до Т, които са непоносими за нищо живо. Дори за бактериите в един момент, та не знам за какъв обитаем свят може да се говори. :mhihi: То в една димантена мина в Африка е трудно стои жив човек, каму ли още по-надолу.
Не вярвам сега с теории на конспирацията да отхвърлите това, че Земята има ядро и то е...топло. :mhihi: Та няма как отивайки надолу, условията да стават по-хубави.
На мен лично ми е по-интересно как така в пещерата Дяволското гърло като пуснеш нещо в началото на реката и то никога не излиза от другия край, където си излиза водата. Преди години дори са оцветявали водата и пак не се е получило. Екип водолази се спуска долу у не излиза повече. Според легендите, точно там Орфей се спуснал за Евредика да я иска от Хадес. Това не е много към конспирациите, но тя отдавна темата се разду към всичко що е съмнително. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Мар 2016, 21:04

Добре де не са ли 7те свитъка? Отварянето им и апокалипсиса, т.е. събитие отваряне и т.н. конници?

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Мар 2016, 21:25

Top Gun Maverick написа:На мен лично ми е по-интересно как така в пещерата Дяволското гърло като пуснеш нещо в началото на реката и то никога не излиза от другия край, където си излиза водата. Преди години дори са оцветявали водата и пак не се е получило. Екип водолази се спуска долу у не излиза повече. Според легендите, точно там Орфей се спуснал за Евредика да я иска от Хадес. Това не е много към конспирациите, но тя отдавна темата се разду към всичко що е съмнително. :mhihi:

То идеята е едно че има вътрешно "слънце", нещо което да отдава достатъчно топлина и другото е че всичко това не се намира на нивото на мините ами по надълбоко. Четох една история за планината Шаста в САЩ Калифорния мисля ако срещна статията ще я пусна тук. Та там двама отишли да търсят някакви изпражнения от рядък вид прилепи ли какво беше и по пещерите попаднали в тунелна система и вече другото трябва да се прочете ;)

Точно конспирация си е, щото всички тия легенди колко да го повтаряме това, че има нещо вярно и за Орфей и за Древна Гърция за подземното Царство там как ги наричаха още долната земя и за каквото се сети човек по целият свят има легенди и предания как са слизали долу. До колкото съм чел преди време по темата входове има на полюсите, главните, после Хималаите ли беше там дето Агарта Шамбала (знаете историите), В Швейцария имало друг вход и така на още няколко места.

Интересното е че входовете са почти неотриваеми освен ако някой случайно не се нахендри или в дадена пещера или някъде в планина щото имали някаква маскировка като холограма. В тази връзка и покрай гробницата на Бастет се завъртя една история как на скалите се появило холограма на някакви извънземни ли какви са били там и с някакво записано послание и т.н. Мътна, дълга, пирока и дълбока е общо взето.

Сондьора написа:Добре де не са ли 7те свитъка? Отварянето им и апокалипсиса, т.е. събитие отваряне и т.н. конници?

Те нали тия странни звуци по целия свят дето ги записват от колко време нали те се смятат за роговете ли какво беше дето предизвестяват конниците и там свитъци и т.н. Те нещата си вървят по плана.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата