Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Някои да е чувал нещо за геинера на крика отзиви ? http://www.krikabg.com/products/51-mass ... atin-.html

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Зарежи тая работа.... малко ли качествена химия обсъдихме тука, че да се заглеждаш по такива неща...
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Прав си до някаде
Но мене яко ме е изтупала кризата и търся нещо по така евтинко а и гледам че тоя геинер е с креатин 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
bum_bum написа:До два дни ще поръчвам хапове от Щатите, някой ако иска нещо да казва. Печалба не правя, тъй, че паричките напред щото имаше доста желаещи ама да ги кредитирам на моя сметка
А след колко време горе-долу пристигат нещата

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
1 lbs (pound) = 450 gr, почти 1 към 2
Колеги, един въпрос макар и да е малко извън темата, но вероятно някои от вас са наясно с това. Възможно ли е някои от следните продукти да помогнат при дискова херния. Едно уточнение - става въпрос за сестра ми (на 38 години) и съвсем наскоро й откриха дисковата херния и е в начален стадий, знам че имат наименования, но все още не знам нейния. Замислих се, че много вероятно някои хранителни добавки да помогнат поне малко, и въпросът ми е възможно ли е това? Та препаратите за които се замислих - Glucosamine, Shark Cartilage (хрущял от акула), Chondroitin,
Animal flex, Hodronic-хиалуронова киселина. Благодаря за мненията ви!
Колеги, един въпрос макар и да е малко извън темата, но вероятно някои от вас са наясно с това. Възможно ли е някои от следните продукти да помогнат при дискова херния. Едно уточнение - става въпрос за сестра ми (на 38 години) и съвсем наскоро й откриха дисковата херния и е в начален стадий, знам че имат наименования, но все още не знам нейния. Замислих се, че много вероятно някои хранителни добавки да помогнат поне малко, и въпросът ми е възможно ли е това? Та препаратите за които се замислих - Glucosamine, Shark Cartilage (хрущял от акула), Chondroitin,
Animal flex, Hodronic-хиалуронова киселина. Благодаря за мненията ви!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:bum_bum написа:До два дни ще поръчвам хапове от Щатите, някой ако иска нещо да казва. Печалба не правя, тъй, че паричките напред щото имаше доста желаещи ама да ги кредитирам на моя сметка
А след колко време горе-долу пристигат нещата? И ако не е проблем, дай ми някакви цени на протеина на ON - по назад в темата прочетох, че 4.5кг са 194лв., ако не бъркам - а по-малка опаковка колко идва... да речем нещо между 2 и 3кг (че американците с техните lbs така и не ги научих
) ?
105 излиза 5 либри. Някъде за месец, месец и малко ще пристигнат.
За дискова херния няма суплементи, които да помогнат. Може би тези, които казваш биха облекчили състоянието, но силно ме съмнява. Най-добре да се прегледа при някой, който знае за какво иде реч, щото докторите тая диагноза малко от пръстите си я смучат и е напълно възможно и да няма нищо такова.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Явно наистина далаверата е в големите количества, щото тук го гледам 5lbs 114лв в един бг сайт, а пък 10lbs e 267
. На следващата поръчка, живот и здраве, ще съм за 10lbs
- просто сега нямам излишни 195лв за протеин - късно прочетох за офертата 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Просто са сбъркали нещо цифрата, щото няма как да си купиш 2х5 и да ти излезе по-евтино от 1х10 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
и на мен ми се искаше тоя да пробвам, но и аз няма да мога
http://www.silabg.com/bg/3030-SCIVATION ... -Whey.html
Щото си трябва и отделно креатин, всаа, и др. Поне няколко стотин трябва да отделиш. А има ли смисъл от хранителните добавки без зоб или си е чисто харчене на пари.
http://www.silabg.com/bg/3030-SCIVATION ... -Whey.html

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мойта сметка е малко над $500
Най-вероятно от повечето неща няма полза ама се надъхваш и тренираш яко и тва си е файда
Ако се съберете по натам мога да ви поръчам каквото искате, няма яд, въпроса е да се съберат повече неща за да не е напразна разправията за разни дреболии.

Ако се съберете по натам мога да ви поръчам каквото искате, няма яд, въпроса е да се съберат повече неща за да не е напразна разправията за разни дреболии.
Колеги,
дано не ви развалям темата - виждам, че сте навътре във фитнес материята
Ако може малко акъл да дадете: в момента съм 85 кг, висок 185. До преди 4-5 месеца бях 90+ кг т.е. свалям излишните кг след като започнах(отново) да ходя да ритам с приятели, допреди 2г. 98кг(това ми е рекорда).
Преди 5 години бях 77 - тогава тренирах футбол и след това бях съдия, но спрях изведнъж и се освиних:)
Т.е. в момета съм свалил малко от излишните кг, но тялото ми супер отпуснато - ясно е, че трябва да започна да ходя на фитенс - но да кажете някакви добавки - и за изграждане на мускули и за махане на излишните мазнини (чувал съм за л-карнитин).
Имайте предвид, че повече от 2-пъти на седмица няма как да ходя на фитенс. А относно хранененто - бих могъл да изградя що годе приличен режим.
Мерси предварително.
дано не ви развалям темата - виждам, че сте навътре във фитнес материята

Ако може малко акъл да дадете: в момента съм 85 кг, висок 185. До преди 4-5 месеца бях 90+ кг т.е. свалям излишните кг след като започнах(отново) да ходя да ритам с приятели, допреди 2г. 98кг(това ми е рекорда).
Преди 5 години бях 77 - тогава тренирах футбол и след това бях съдия, но спрях изведнъж и се освиних:)
Т.е. в момета съм свалил малко от излишните кг, но тялото ми супер отпуснато - ясно е, че трябва да започна да ходя на фитенс - но да кажете някакви добавки - и за изграждане на мускули и за махане на излишните мазнини (чувал съм за л-карнитин).
Имайте предвид, че повече от 2-пъти на седмица няма как да ходя на фитенс. А относно хранененто - бих могъл да изградя що годе приличен режим.
Мерси предварително.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
На първо време според мен сериозна химия не ти трябва - вземи си едни хубави витамини и, както сам каза, малко л-карнитин. Потренирай малко и пак ще говорим 

Si non confectus, non reficiat.
Zagy написа:На първо време според мен сериозна химия не ти трябва - вземи си едни хубави витамини и, както сам каза, малко л-карнитин. Потренирай малко и пак ще говорим
Някаква конкретна марка можеш ли да препоръчаш? И прибл. цена(по-важно е да е качествно, отколкото да е евтино)
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ами аз пиех едни жълти на Юнивърсал, 75 таблетки, струваха около 25 лева. Друг много добър вариант е Центрум, имат серия за спортисти.
Si non confectus, non reficiat.