СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
някой правил ли си е регистрация в алиескпрес скоро, какви ли не начини пробвах не става и не става
говоря с имейл, не с профила от гугъл или други
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
говоря с имейл, не с профила от гугъл или други
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Top Gun Maverick написа:https://www.borbabg.com/2023/08/17/paraziten-kitayski-oreh-prevzema-veliko-trnovo-rushi-starinite-i-podkopava-sgradi/
Дрифти, доколко е така това? Отивай да сечеш и изкореняваш.
Ако вършиш работата на общината, то тя ще дойде да те глоби за това.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На мен ли го казваш? Преди години баща ми нали е малко тип направи си сам и в две пустеещи градинки на центъра писа две липички. На никой не му правеше впечатление защото бяха запустяли буквално и бяха обърнати на паркинг даже, докато някой мистериозно не почна да пука гумите на паркиращите вътре и спряха да влизат. Та един колега, който мразеше бащата отиде и подаде сигнал в общината, че бил посял дръвчетата, дойдоха и го накараха да ги махне, как да е, той премести липите в близките платен паркинг на 10 метра от където бяха и до ден днешен са си там, ама онзи топача умря от инфаркт на 40 и малко Бог да го прости.
После на мястото на такситата спираха много гадно коли и не спираха. Бащата намери един знак от време оно, който бил и го сложи там. Това нали защото на общината като им казвахме нищо не правеха и се появи тоя знак. Обаче като го видяха взеха да умуват и в крайна сметка решиха да остане, но сложиха едно не важи за таксита. Това всичкото говоря в мътните години преди 2010-та.
После в до едната сянка бащата сложи една импровизирана пейка, пак го натопи онзи същия и пак го накараха да я махне. След години когато дойде кметицата от герб вече реши, че е редно там да има пейка, ама трябваше да я сложат наши хора нали, че да се вземат едни пари за тая пейка, то е ясно. Даже сина и озелени града, а тя направи няколко апартамента на морето, как да е.
Обаче нали мърмореха от общината да не вземал хора от спирките баща ми, че били на автобуса(сякаш са собственост)той взе да им казва да идват там до тая пейка където са такситата. От общината видяха и от злоба да не сядат на нея гражданите защото чакат такситата вместо да им ползват автобусите я разкараха от там.
Едва ли има друга държава в която(бяла държава)не се гледа кое е удобно за гражданите и кое предпочитат, ами където се гледа да е добре автобусния превозвач и да е монополист и да си прави каквото реши. Е, аз все още години след това си вземам хората от спирката защото обичам да не им клякам на разните институции, понеже после ти се качват на главата и докато не те култивират изцяло по тяхно усмотрение не спират.
Та да, знам за какво говориш и че дори дупката на пътя ако си запълниш е добре да не те виждат пък ако ще и години да стои така.
После на мястото на такситата спираха много гадно коли и не спираха. Бащата намери един знак от време оно, който бил и го сложи там. Това нали защото на общината като им казвахме нищо не правеха и се появи тоя знак. Обаче като го видяха взеха да умуват и в крайна сметка решиха да остане, но сложиха едно не важи за таксита. Това всичкото говоря в мътните години преди 2010-та.

После в до едната сянка бащата сложи една импровизирана пейка, пак го натопи онзи същия и пак го накараха да я махне. След години когато дойде кметицата от герб вече реши, че е редно там да има пейка, ама трябваше да я сложат наши хора нали, че да се вземат едни пари за тая пейка, то е ясно. Даже сина и озелени града, а тя направи няколко апартамента на морето, как да е.

Та да, знам за какво говориш и че дори дупката на пътя ако си запълниш е добре да не те виждат пък ако ще и години да стои така.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
drifty написа:ildivvy написа:Ей..! Карман-е! Само да те видя някъде в Пловдив и ще те ... разцелувам човече! Днес следвах твоите 'съвети' и нещата протекоха просто уникално! Имам няколко въпроса, но май е по-добре на ЛС, да не дразним колегите излишно... Радвам се за приятното изкарване на отпуската ти
!
Мернал си мацката от квартала и няма да ни разкажеш
Не, тази е друга ... , но пак е от квартала! И случая е доста заплетен и си иска 'експертно' мнение... Тази, за която ставаше дума по-рано, не живее вече в квартала, а на центъра. Тук идва от време на време при техните или да остави малката.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Знаеш ли, неслучайно логото на Найк е джъст ду ит. Ако е джъст ду нотинг тогава не става. Всичко друго е според ситуацията и човека. Та не се занимавай с анализи, "силата" ще ти покаже пътя 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:carmanf1 написа:...Жената от втората кола да взима всички деца и да се качва пеш.
Проправи й път човека, дадох му 100 евро, ония идва след няма и минута и ми носи билети и ресто 75 евро.
Викам, чакай връщаш ми 75 евро. Той само се усмихна.
Така ми харесваш![]()
Я кажи, защото не помня, на теб за каква простотия ти бяха взели книжката преди време?
Аааа, Шефе, няма такова нещо. Объркал си се нещо

И нали знаеш, ровенето назад във времето не е хубаво. Гледа се само напред

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Ей..! Карман-е! Само да те видя някъде в Пловдив и ще те ... разцелувам човече! Днес следвах твоите 'съвети' и нещата протекоха просто уникално! Имам няколко въпроса, но май е по-добре на ЛС, да не дразним колегите излишно... Радвам се за приятното изкарване на отпуската ти
!
Чешка бира обичам, ама някой да ме черпи

Давай на ЛС.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
повера помни много, изненадан съм че е объркалcarmanf1 написа:BMW_POWER написа:carmanf1 написа:...Жената от втората кола да взима всички деца и да се качва пеш.
Проправи й път човека, дадох му 100 евро, ония идва след няма и минута и ми носи билети и ресто 75 евро.
Така ми харесваш![]()
Я кажи, защото не помня, на теб за каква простотия ти бяха взели книжката преди време?
Аааа, Шефе, няма такова нещо. Объркал си се нещо![]()
barabqga написа:повера помни много, изненадан съм че е объркалcarmanf1 написа:BMW_POWER написа:carmanf1 написа:...Жената от втората кола да взима всички деца и да се качва пеш.
Така ми харесваш![]()
Аааа, Шефе, няма такова нещо. Объркал си се нещо![]()
Лъже някъде. Сега и за Ладата на дядо си ще отрече

Top Gun Maverick написа:...Канадата беше близо много...
Аз не уцелих с марката, ама ме обърка малката тойотка на втори план. Снимката е правена в дилър и отзад се виждат само японски коли. Ако не беше Яриса, щях да напиша Нисан

Ае още една арсеналска фанелка… 
Явно снимана в космоса щото съм пак главата надолу… няма оправия с тая Jpg мета дата

Явно снимана в космоса щото съм пак главата надолу… няма оправия с тая Jpg мета дата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ако дойдеш някой път насам си направи снимка пред завода с логото им и влез после в магазина на центъра да понапазаруваш.
Тъкмо главния директор гласи един от заместниците си за кмет на града(не вярвам да стане)ще си в агитационен тон.
П.п: На снимката нищо и няма като цъкнеш на нея си я отваря правилно, така стават понякога като ги качваш.

Тъкмо главния директор гласи един от заместниците си за кмет на града(не вярвам да стане)ще си в агитационен тон.

П.п: На снимката нищо и няма като цъкнеш на нея си я отваря правилно, така стават понякога като ги качваш.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най много да преспи в районното в Казанлък .Ако дойдеш някой път насам си направи снимка пред завода с логото им и влез после в магазина на центъра да понапазаруваш.
Така накичен няма да влезе да пазарува никъде . В България ако влезеш с открито оръжие в оръжеен магазин се наакват моментално , дори да не открито само при демонстрация че си въоръжен дрисват .
Той откакто ходи в Америка да им покаже на ония къде зимуват раците и кон боб яде ли , закономерно качи ново ниво в късия лиричен разказЛъже някъде. Сега и за Ладата на дядо си ще отрече

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
alx написа:Ае още една арсеналска фанелка…
Pro tip - прави скрийншот на снимките и така ги поствай. Че освен ориентацията, от снимките дори да махнеш exif-а изтича много информация от постпроцесинга и т.н. софтуерни глупости, които правят. И Крум може да надуши какво си обядвал миналата неделя.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:... Крум може да надуши какво си обядвал миналата неделя...
Аз имам разпечатка на кредитната му карта

Ако не вярваш, питай, как му искарах акъля тази седмица

И сега сериозно. Канени сте и двамата на ББКю в удобно за вас време. Обещавам, че ще изключа камерите

Кажете, какво пиете, за да заредя предварително.