Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Войната започна ...
vladobate написа:...
През цялото това време бях там и 2019 последно бях. Така, че тия измислени цени дето ги цитираш слабо ме интересуват. Сгащиха те един път за Тексас, за Калифорния същата работа и там се оказа

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
steeN написа:vladobate написа:...
През цялото това време бях там и 2019 последно бях. Така, че тия измислени цени дето ги цитираш слабо ме интересуват. Сгащиха те един път за Тексас, за Калифорния същата работа и там се оказаТия цени 6++
Само на някоя бензиностанция да лови балъците. И 4.50 като сложиш 30% и става горе долу 6 кинта, където в същност са в момента цените и то не на много евтини места. Бил съм си смукал от пръстите
Не си оцелил мястото за такива партенки.
Ти си се нашмъркал яко. Той единствен бил там аре бе. Много добре си спомням, че се падаше по долар за литър горе-долу. С 60$ дозареждахме резервоара 60литра и минавахме около 400 мили . Даже се смаях тоя Додж как харчеше толкоз малко с 6 човека и багаж на климатик . Кви 4,50 те гонят чикирики. Снимка ми прати сестра ми на 5-ти юни (завчера) като е зареждала служебната кола. Бензин 87, 89, 91 , дизел съответно 6,59/ 6,79 / 6,89 / 6,79 . Да, не е от Costco и това ти прави сметките верни ли, ами не, слез на земята. Какво неглижираш явни факти . Тексас, колко е повишението за година , кажи разбирач , давай изкарай си графиките. Ама с тия графики на бензиностанцията не се плаща, парички трябват, тъй че анализите дето си ги нагласяш са балони с въздух нищо общо с действителността.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Стийна пак ще каже, че всички много искали да му опонират, но това е от времето, когато барела беше 120$
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Контранастъпление на украинската армия
.

Последна промяна vladobate на 08 Юни 2022, 1:38, променена общо 10 пъти
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Пускаш ми снимка от централни щати или източния бряг някъде... Да, натискаш се да опонираш без да си имаш идея защо си неадекватен.
Другия какво Костко те гони, винаги съм зареждал на почти само на Шел. На Костко дори карта никога не съм имал
Не ти мина номера сега ще влачиш от 100 дерета.
Другия какво Костко те гони, винаги съм зареждал на почти само на Шел. На Костко дори карта никога не съм имал

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Приемаме, че ти си най-адекватния - я ни обясни защо сега цената на галон е 50 % по-висока, отколкото при 120$ на барел
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Grozdanoff написа:Аз пък не мога да разбера на русофобите до каква степен Ви е промит мозъка, че отказвате да повярвате във всяка новина, която не е антируска...
И да, бензина е скочил с повече от 100% в САЩ!
Aко научите английски, ще ви се отвори много мирогледа - https://ycharts.com/indicators/california_retail_price_of_gasoline_monthly 44% YOY в скъпата Калифорния, където по случайност и живея. Не е малко, дори за средна класа семейства, при около 80км средно на ден за ходене на работа, се усеща. Моите работници тук се организираха и поискаха 4 дневна работна седмица, за да намалят разходите. Но в края на деня(или седмицата), ще закачат лодката за 6-7 литровия камион с 30/100 разход, ще сложи $1000-1500 бензин в лодката и ще го опука за един ден. Това обикновен бачкатор в производство

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

Искаш, не искаш реалността е вече друга

За 135 се пишеше още преди няколко дена на много места.
Източник: https://www.worldbank.org
Последна промяна nikola59 на 08 Юни 2022, 0:58, променена общо 2 пъти
Всичко е топ, топ, топ
продължаваме напред
Увеличение на цените в страната на мечтите няма, инфлация няма, опикани и посрали се надрусани търкалящи се по тротоарите негри няма, няма и масови разстрели на деца по училища и молове също
Крава бойс са както винаги дъ фърст, дъ смартест енд куулест гайс оф дъ планет
Известният форумен експерт от китният морски град Бургас две страници подред се напъва да обяснява кое що е, пък няква министърка от обетована земя да вземе да се изцепи толкова лошо
https://fakti.bg/world/685498-sasht-iskat-ruskiat-petrol-da-teche-da-nama-svetovna-recesia-i-bez-pechalbi-za-rusia
Нещо напоследък гурбетджиите са секнали и взели масово да си ходят към родните страни:
С две думи - получавали били лошо отношение от укропите, а и не били готови да ги разпарчетосват с артилерия защоот видиш ли били свикнали да се бият предимно срещу противници от близкият изток и Африка (разбирай овчари и папуаси въоръжени с автомати), демек срешу изостаналата руска армия им идва зор
https://vz.ru/world/2022/6/5/1161544.html
Още една хубава новина - започват с гурбетчиите от острова
https://vz.ru/news/2022/6/6/1161939.html
ООН са порязали укропските писъци, че им били крадели зърното
тъй кат станИ значи най-ме е яд
https://vz.ru/news/2022/6/7/1162101.html

Увеличение на цените в страната на мечтите няма, инфлация няма, опикани и посрали се надрусани търкалящи се по тротоарите негри няма, няма и масови разстрели на деца по училища и молове също

Крава бойс са както винаги дъ фърст, дъ смартест енд куулест гайс оф дъ планет

Известният форумен експерт от китният морски град Бургас две страници подред се напъва да обяснява кое що е, пък няква министърка от обетована земя да вземе да се изцепи толкова лошо

Министърът на финансите Джанет Йелън също така цитира огромни увеличения на цените на храните и енергията, отчасти отразяващи инвазията на Москва в Украйна
https://fakti.bg/world/685498-sasht-iskat-ruskiat-petrol-da-teche-da-nama-svetovna-recesia-i-bez-pechalbi-za-rusia
Нещо напоследък гурбетджиите са секнали и взели масово да си ходят към родните страни:
Тысячи иностранных наемников за последние недели покинули Украину. Происходящие в стране боевые действия – да и отношение к ним со стороны украинских военных – оказались совсем не теми, на которые наемники изначально рассчитывали.
Но самое главное – наемники оказались категорически не готовы к важнейшим особенностям украинской спецоперации. Например, ракетные и артиллерийские обстрелы и дуэли – это не их сфера деятельности.
Наемники имеют обильный опыт борьбы там, где противник вооружен только или преимущественно стрелковым оружием – Ближний Восток, Африка. За счет своего опыта и гораздо более высокой подготовки наемник легко выигрывает у такого противника
С две думи - получавали били лошо отношение от укропите, а и не били готови да ги разпарчетосват с артилерия защоот видиш ли били свикнали да се бият предимно срещу противници от близкият изток и Африка (разбирай овчари и папуаси въоръжени с автомати), демек срешу изостаналата руска армия им идва зор

https://vz.ru/world/2022/6/5/1161544.html
Още една хубава новина - започват с гурбетчиите от острова

Глава ДНР не исключил высшей меры наказания для британских наемников
https://vz.ru/news/2022/6/6/1161939.html
ООН са порязали укропските писъци, че им били крадели зърното

В ООН не подтвердили обвинения Киева в краже Россией украинского зерна
https://vz.ru/news/2022/6/7/1162101.html
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

STEVAL написа:Приемаме, че ти си най-адекватния - я ни обясни защо сега цената на галон е 50 % по-висока, отколкото при 120$ на барел
Няма какво да го приемаш пил е наистина много. И то лоша ракия.

Семейството на тоя изрод работело с киевските власти и министерство на външните работи на Англия, за да го "върнели обратно". "Много им липсвал" ... Препоръчвам им да си вземат карта за намаление за полетите на Аерофлот. Редовно ще летят до Сибир в следващите 25 години.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
BMW_POWER написа: Семейството на тоя изрод работело с киевските власти и министерство на външните работи на Англия, за да го "върнели обратно". "Много им липсвал" ... Препоръчвам им да си вземат карта за намаление за полетите на Аерофлот. Редовно ще летят до Сибир в следващите 25 години.

Това е от сутринта: https://t.me/SolovievLive/110911

(снимката е от вчера от Николаевска област)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
steeN написа:M-coupe написа:Предполагам сам ще провериш в гугъл какво произвежда завода, дали са тактически перални
Предполагам, че ти в гугъл си проверил какво има в камионите
Тактически перални казваш

..Bayerische Motoren Werke..

Колко бързо взеха да си спомнят разни интересни думички - господ, прошка, че и сълзи да пускат............
Ей го убавеца с яките татуси https://newsfrol.ru/24/9027/
Въпросният войник от ДНР е бил с пробит череп и получени увреждания на мозъка, бил е рязан и мушкан с щикове. Факта, че е останал жив е чудо са думите на лекаря.
Слава героям, слава уСраине
Ей го убавеца с яките татуси https://newsfrol.ru/24/9027/
Боевик 36 бригады морской пехоты расплакался, увидев того, кого они жесткого избили и зарезали.
Военнослужащий армии ДНР Виктор получил страшные раны в украинском плену. ВСУшники пробили ему голову, задев мозг, и изрезали его штык-ножом шею и грудь, спину. То, что Виктор остался жив — чудо, говорит врач.
Въпросният войник от ДНР е бил с пробит череп и получени увреждания на мозъка, бил е рязан и мушкан с щикове. Факта, че е останал жив е чудо са думите на лекаря.
Слава героям, слава уСраине

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...