Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
132
27%
Да - бих си взел
223
46%
Не
36
7%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 483
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от b_u_b_o » 09 Окт 2026, 21:19

Spit-Fire написа:Продължавам да търся (по-скоро да ми търсят), но вече едно е сигурно - Model Y ще е колата.

Кой ти търси, с Жорката от Автобутик говорил ли си? Според мен той е човека да ти намери тесла, не само защото ми е приятел от над 10 години и ми намери моята, ами защото виждам каква му е репутацията в средите. За цената в сегашния пазар не знам дали може да ти намери нещо по-изгодно от останалите, но поне ти гарантирам, че няма да те излъже или да скрие нещо.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 09 Окт 2026, 21:26

С Autozentrum се свързах, защото доколкото научих и те са с подобна репутация, както и 2-ма приятели са закупили от тях автомобили. По принцип наистина не ми се занимава да я търся от друг град, защото нито искам да ангажирам хора, нито на мен ми е лесно да организирам отсъствие мое в работен ден, а и най-вече искам да преведа едни пари по банка и след това да отида в ден Х и да получа колата регистрирана и т.н. Та на тях освен репутацията им е и бонус, че са на 5 минути от нас.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Окт 2026, 0:02

Nickelback написа: ...
Но другото по-странно беше (поне усещането е), че като подадеш още повече газ, колата сякаш се разчеква, все едно си променя сходимостта и почва доста по-осезаемо да унася ляво-дясно, и трябва да правиш малко по-сериозни корекции с волана. ...

toe-in / toe-out ефекта. На кратко, когато имаш много коне, но евтино окачване и евтина геометрия

При тайкан например, това го няма.
М-електричка не съм карал още, но казват го нямало.
При plaid също казват го нямало, щот там окачването нищо общо с нормалните тесли.

Иначе, гледам от няколко дни ей тия :twisted:

55к до България :smoke:

https://procars.bg/cars/2025-xiaomi-su7 ... nzBDzJWq1w

Предишна

Назад към Извън Темата