СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Petrolhead » 16 Авг 2023, 1:53

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:08, променена общо 1 път

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Авг 2023, 2:21

mr_petroff написа:Carmanf1 ,то се е видяло че има нещо повече между вас вече , и в тоя ред на мисли аз ако бях на теб , на първо време обръщението ''тройкаджийката'' го забравям :yes: Щото нали се се сещаш като се развият още отношенията , и заживеете заедно и т.н. , че няма да е ок . И на гръцкото море стават чудеса /понякога / :mhihi: :yes: И сега децата на пижамено парти в едната къща , и вие в другата на безпижамено :yes:

Carmanf1, сядай си на трите букви и спираш да пишеш за "тройкаджийката". Кой какво е правил, докато е бил млад, няма значение. Явно, това ще е човекът до теб "за сега". А може и "от сега". Веселото е весело, но понякога може да има тъжен край. Престави си, че това момиче остане с теб. И утре прочете във форума (или някой доброжелател и нашепне), какво си писал за нея!? Няма да и стане приятно, повЕрвай ми. Казваш, че е готина, в секса се раздава, последва те на почивка, какво искаш повече? "Не я слуша главата". Ако знаеш някоя, дето да "я слуша", прати я насам. Животът е много шорт и ... да не се правя на дърт и да ти давам акъл.

Виж, Маверика ти подсказва дори песента, под която е паднал на колене и просълзен е поискал ръката на жена си :!:

Дет се вика, целувай ръка и да е хаирлия :bchug:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Авг 2023, 6:19

Голям си филмар. :mhihi: И си оспамил раздела, отварям го и последните 5-6 мнения в темите зелени, наредени нереално чак. :mhihi:
Това, че съм казал как я пея тая песен не значи, че така съм падал и искал за да се женя. :mhihi:
Но песента е веднъж, филма също е с хубава история.
А когато се жених други песни вървяха повече, макар в едната пак да беше замесен Том Круз. :mhihi:
https://youtu.be/Bx51eegLTY8
https://youtu.be/Epj84QVw2rc
Преди да срещна жената бая го подценявах като актьор Круз, все де Ниро и Пачино ми бяха в акъла. :mhihi:
https://youtu.be/-QWL-FwX4t4
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Авг 2023, 11:55

Някой има ли наблюдения как е трафика на Стрезимировци напоследък?
Наближава старта на адриатическия ми трип и от сега се подготвям с инфо за трасето, но на Калотина очаквам все още да е лудница както е в момента. Обмислям Стрезимировци, че ми е най-малко отклонението от там и поне според Гугъл няма трафик и задръстване :dunno:

http://www.mup.gov.rs/wps/portal/en/Cameras#!

Ето сайта с камерите от сръбската граница
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от maxoyn » 16 Авг 2023, 12:29

Гугъл уж не дава задръствания по границите защото точно накрая на тях си измисля някакво невъзможно прескачане на съществуващото задръстване и като стигнеш ти казва опа +1 час. Така че погледни по-подробно преди самата граница дали не дава нещо подобно.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Авг 2023, 13:37

Top Gun Maverick написа:...Това, че съм казал как я пея тая песен не значи, че така съм падал и искал за да се женя...

Petrolhead написа:Колегата, оправи малко историята, че се появяват несъответствия, излагаме се

:conf:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Авг 2023, 13:45

maxoyn написа:Гугъл уж не дава задръствания по границите защото точно накрая на тях си измисля някакво невъзможно прескачане на съществуващото задръстване и като стигнеш ти казва опа +1 час. Така че погледни по-подробно преди самата граница дали не дава нещо подобно.

Да, знам че "мами" в това отношение Гугъл и затова питам, че покрай Стрезимировци и Олтоманци изобщо липсва обозначение на трафика, пътищата са без цветна индикация за трафик :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Авг 2023, 14:14

Абе той него визираше... :shock: :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Авг 2023, 15:12

Днес за пореден път се сблъсквам с това че хората не обичат истината. Обичат да слушат лъжи :dunno:
Конкретният случай е мой потенциален доставчик, който има продукт за който има пазар но цената му е висока.
Пита ме защо не купувам от него. Казах му че неговият продукт има потенциал но цената му е висока. От друг доставчик взимам същия продукт но на много по-ниска цена и имаме разширение на пазара. Т.е. предложих му да си види цените.
Той се врътна сърдит :dunno:
А аз му давам достъп до целия БГ пазар :ok:

Имам и други примери, повечето хора искат да ги лъжат.
Сещам се например за колите по автокъщите.
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 16 Авг 2023, 16:00

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:07, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Авг 2023, 16:07

Petrolhead написа:всеки си знае, ако някой на мен ми каже, че са ми високи цените и аз ще се връцна.
решил съм да не работя за без пари и ако на някой не му изнася, му пожелавам приятен ден

Всеки сам си преценЯ :mhihi:
Но когато не ти вървят нещата и питаш защо, то трябва да си готов за всеки отговор.
В моя случай два еднакви продукта, единият върви, другият не.
Аз също се огледах в началото защо не ми върви, видях слабото място, направих необходимите промени и сега е много по-добре.
Бих се радвал някой добронамерено да ми посочи грешките. Но за всеки случай е индивидуално.
:yes:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 16 Авг 2023, 18:20

Ако някой ми каже, че са ми високи цените, не виждам по какъв начин бих се разсърдил. Аз съм си направил домашното и съм се позиционирал добре, дори и да съм най-скъпия. Не бих питал, защо са ми ниски продажбите. Тия дето се сърдят, знаят, че са им прекалено високи цените и нямат идея от къде да орежат. Слаба подготовка.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Авг 2023, 18:54

И аз така мисля. Казвали са ми, че искам скъпо до някъде(когато се уговаряме)разни, които искат невъзможното, казвам ок, има други, моето време струва толкова, не умирам от желание да си губя половин ден да карам някой до София за Бог да прости. По нашите тарифи излиза 250 лв. отстъпки не правя дори да си руса мацка тежаща макс 52 кг. и да речем ще ми е приятно да те закарам. Имам си достатъчно работа тук. А ти не си такава. :mhihi: Скоро един искаше така и то посред нощ да стана в никакво време на седмицата понеделник срещу вторник и да ходя като пиян на другия ден и 250 му били много. Викам съгласен съм, много са, ама и 220 да ти кажа пак ще ми кажеш, че са много и то ако много искам вместо да спя да те карам, питай някой друг, даже по нощна ще удари 300 на апарат. Онзи се позачуди и вика "ще хвана влака". Ами чиста работа, ама не му се чакало там...
Та тъй, високо или ниско определя пазара, има кой да ги даде когато трябва. Та всеки сам си преценя. :mhihi:

BMW_POWER написа:Спамър!
Хем не си по темата, а и нарушаваш т. 20 от Основните правила на форума.

М?

Спамър, накажи ме. :mhihi: Аз ти говоря, че ти грешиш като модератор, а ти вместо да прекратиш дискусията или да я пренесеш тук продължаваш да нарушаваш правилата на които служиш пишейки съзнателно извън темата там. Можеш да заметеш мненията там защото магарешкото ти упорство щеше да усвои и този пост в онази тема, ама айде от мен да мине, пожалих те. :mhihi:

Кажи сега честно, какво му дремеше на форума, че ви спрели тока някога си къде за часове, къде за дни? В Канада и САЩ. :mhihi: Защото като го прочетох умрях да се смея. Да отбележиш това като годишнина наравно с Хирошима, нашите освободителни войни или събитие повлияло на човешката история е... несериозно. Според мен де. Тука в свшеверна България скоро спря тока заради вятъра и в русенския аквариум умряха няколко есетри горките, нямало резервно захранване. Тъжни ми стана като си ги представих, но догодина да отбележа ли годишнината защото бая народ стоя без ток? :mhihi:

И ти казвам за последно, аз не съм модератор, мога да си позволя много неща, ти...не. Тежка е царската корона. :mhihi: Приеми го като приятелски съвет защото както виждаш други във форума ти го казват хич не по приятелски.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 16 Авг 2023, 19:00

z
Последна промяна Petrolhead на 21 Сеп 2023, 10:07, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 16 Авг 2023, 19:50

Petrolhead написа:в моят случай, аз работа си имам, ако някой иска да свърша нещо и за него, да заповяда, но цените ги определям аз, не той
в момента в който някой нов ми каже скъпо ми е, разговорът приключва. разбирам да си ми клиент от 10 години, да имаме оборот, нещата да са отиграни, с удоволствие ще седнем да коментираме цени.
ама ей така от вратата, скъпо ми е, съжалявам не мога да помогна

Абсолютно точно, и при мен е така. Само дето на новите клиенти още в началото им подсказвам, че ефтино и пазарлък даже не знам какво значат тези думи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата