Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
steeN написа:На прима виста... Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Стив Джобс и да кажемимерно... не са евреи... и около тях се въртят/въртяли не по-малко нещаБарак Обама пр
Маркс е малко странно да се твърди, че е евреин при условие, че материалистичната му философия отрича всякакви форми на религия.
Баща му Хайнрих Маркс, роден като Хершел Леви, е син на равина Маркс Леви. Бабата на Карл Маркс е полска еврейка, която също произхожда от равинско семейство. Баща му, по професия адвокат и съветник в съда на Трир, през 1817 г. се покръства и приема протестантската вяра. Майката на Карл Хенриета, унгарска еврейка, възпрепятствана от родителите си, се покръства едва след тяхната смърт през 1825 г. Карл, брат му и сестрите му биват покръстени през 1824 г.
Типично. Изобщо, на тоя свят има ли други, освен чифутите, да лелеят повече за комунизъм? Каква религия търсиш там

Ubi dubium, ibi libertas
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Барак Обама също е евреин по потекло - майка му е е
не е майтап а диби дюс конспирация !
Както и жена му Мишел Обама

...Мать Барака Обамы – Стэнли Энн Данхэм – родилась 29 ноября 1942 года в Уичита, Канзас, США. Хотя и имела двойное имя, большую часть своей жизни использовала только одно – Энн....
Както и жена му Мишел Обама
...Стоит заметить, что и жена Обамы, Мишель Обама – еврейка. Двоюродный брат Мишель Обамы – раввин Каперс Фанни в Чикаго – один из наиболее известных темнокожих раввинов южной части Чикаго. Его мать и отец Мишель Обама – родные брат и сестра...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Някой ако не е гледал филма на Лойд Пай https://www.youtube.com/watch?v=pe6DN1OoxjE има и други подобни
и едно клипче https://www.youtube.com/watch?v=erWYy376Ixc
Просто гледайте с open mind. Никого в нищо не убеждавам
и още едно https://www.youtube.com/watch?v=Eos7shdRrWs
и едно клипче https://www.youtube.com/watch?v=erWYy376Ixc
Просто гледайте с open mind. Никого в нищо не убеждавам
и още едно https://www.youtube.com/watch?v=Eos7shdRrWs
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Само сега да не изкарате и Тръмп Евреин като стане президент защото той си е чист Шваба.
Дядо му носи името Трумф и той се заселва първи в Америка като бръснар и си идва тъкмо от Германия. Понатрупва някой долар, баща му пък почва това с недвижимите имоти, което вече Доналд превръща в империя и става най-известния милиардер в Америка, а сега отива и към президент. Дайте тука да търсим конспирацията. 

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Top Gun Maverick написа: Дайте тука да търсим конспирацията.
Конспирацията е че ще сложат онзи алкохолизиран рептил хи-хи-хилари за президент и въобще ще се забрави за Тръмп. Но онази харпия вече ще вкара със сигурност света в третата световна

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Хилари няма да е президент, не виждам как ще я изберат. Говорим за избиране, не вярвам да мислиш, че гражданите не избират нищо. Хилари едва ли ще стигне и до същинските избори защото демократите сами няма да я изберат. Но аз предпочитам тя да иде на тези избори защото там срещу Тръмп няма шанс точно тя, а аз си го харесвам от много години, когато не се говореше, че ще влиза в политиката. 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Само сега да не изкарате и Тръмп Евреин
Дай па да вземем да го дистанцираме, дали пък не е поредния израелски мегафон, а ?

Ubi dubium, ibi libertas
Top Gun Maverick написа:Защо сега се правиш на неразбрал
Напротив, много добре бях разбрал, че нямаш знания по темата и няма да можеш да се аргументираш

Винаги ми е било чудно как някой, който няма познания по определена тема, е готов да спори и защитава мнението, си сформирано на база невежество.
Top Gun Maverick написа:За разните там потопи, войни, брат заставал срещу брата и купища още.
Сигурен съм, че ако те питам и за "разните там потопи, войни, брат заставал срещу брата" няма да можеш да ми кажеш нищо конкретно, защото само си чул от тук - от там и незнаеш изобщо за какво става въпрос.
И да уточня, че те дори не са пророчества, а описани конкретни, случили се събития.
Top Gun Maverick написа:Та всяко едно предсказано нещо е толкова общо и с толкова общи думи, че може да важи за куп урагана, за куп изригвания на вулкани, за куп войни, за куп примери на човешката алчност и още наистина безброй примери.
Специално за пророчествата в Библията, могат да звучат неясно защото:
1. Не познаваме Библията;
2. Не познаваме историята;
3. Не сме наясно какво точно се случва в настоящето.
Аз също не знам всичко, и има много неща, които не са ми ясни, но се старая да търся информация и да се ограмотявам. Топлата вода отдавна е открита, но ако човек сам няма желанието да прогледне, никой няма да може да му отвори очите.
Има наука изучаваща тези неща - есхатология. На пръв поглед пророчествата може да изглеждат странни, но ако човек има нужните познания и особено, ако му бъде подсказано, вече може да навърже фактите и да разбере за какво иде реч.
На който му е интересно, в книгата на пророк Даниил има доста на едно място.
Само ще загатна, че много от пророчествата в Библията говорят за миналото, за настоящето и за бъдещето и имат за цел да ни предупредят. Особено в последната книга "Откровение". Предречена е третата световна война(която вече е запалена, но тепърва ще се разгорява), предречено е и началото е и в близкия изток, предречена е и битката между двете основни сили и съюзниците им - САЩ и Русия(разбира се не директно с имената им). Предречено е, че пакта начело със Щатите ще спечели и ще бъде най-после въведен така мечтания "Нов световен ред", едно правителство, което ще управлява света.
Сондьора написа:Деляне, аз библията съм я прехвърлял, но не вярвам на тия които са я печатали, а тая която предлагаш на King James надали ше я разбера както трябва, все пак е на английски. Начи тряя да е няква стара БГ, но тъй като евреите горят новия завет се замислям дали да не е само новия
На английски е доста трудно, ако не ти е майчин език, предвид това, че и на български е трудна за осмисляне. Тази на King James я използвам само за сверяване, ако някъде видя нещо противоречиво. Но няма какво толкова да те притеснява, неточностите не са до такава степен фрапиращи, че да променят основни неща. Според мен най-лесно разбираем е превода от 1940-та. А Цариградския се води с "най-богат" език, какъвто е в същност този от 19-ти век, и в който стил са писали Захари Стоянов и Иван Вазов например.
Старият завет е не по-малко важен от новият и за добиване на най-добра представа, трябва да се започне от началото.
Аз ползвам тази онлайн Библията, когато искам бързо да намеря конкретен текст: http://biblia.bg Но не ми харесва за директно четене, понеже всеки стих е на отделен ред.
Ако някой очаква от един прочит да разбере всичко, то жестоко се лъже. Библията е книга, която се чете цял живот и със всеки изминал път е все по-интересна и разкрива все повече и повече.
Сондьора написа:И за евреите не си прав, ти за тях (ако си християнин) си същото квото за мюслитата, неверник, но намекна за съботата, че не е работна, а тва е за евреите .... ше ме извиняват колеги такива, ама що те да са са божийте чада е тва най-ми е странно и яд един вид (израелтяните, за тях са само те евреите)
Това, че израилтяните от Библията, са сегашните евреи в Израел изобщо не е вярно. Всеки може да проследи историята и ще го разбере. Сегашното население в Израел, дори на са християни, а следват юдаизма, а между доктрините на двете има коренна разлика.
Сегашното управление на Израел е начело с ционисти(които ги има по цял свят и не е задължително да са евреи) и са част от така нареченият "елит" който управлява света. В момента между другото извършват геноцид и експанзия в Палестина, но по медиите разбира се не се дава нищо подобно, но това е една друга тема...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
hell's angel написа:Типично. Изобщо, на тоя свят има ли други, освен чифутите, да лелеят повече за комунизъм? Каква религия търсиш там![]()
![]()
И двамата родители, капиталисти обаче

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това, че не ти давам конкретни примери, не значи, че не съм запознат. По твоята логика, дай ми ти конкретен пример за нещо, което е предречено и НЕ Е МОЖЕЛО да се разтълкува по още куп начина, съответно да означава още много неща.
Ох, човек, много предречени неща, ама се чудя как изобщо им вярваш. Сам казваш САЩ и Русия, ама не с директните им имена, то всичко е така. Всичко е с някакви възможности, хипотези, предсказания за нещо, някога си. По твоята логика, има ЕДИН куп предсказатели, които са предсказали нещо си, което ще се случело някога си. Разни там маи щяха да свършват света, ама после се оказа, че било край на календар, после, че все пак щял да свърши някога си(
)ами той и идиота сигурно знае, че няма вечни неща.
А знаеш ли в колко религии има предсказания? Знаеш ли колко от тях могат да се свържат с някакви случили се събития през годините? Ами такива като Ванга, които гласно и негласно са предсказали куп неща, повечето от които никога не са се сбъднали? Обаче някои от тях се случват и веднага се скача до небето. Да питам аз, след като предскажеш 100 неща и от тях се сбъднат 5, а другите 95 не, това прави ли те човек на който аз трябва да вярвам безприкословно?
По-горе питаха, за коя Библия се говори? Ти знаеш ли колко преписа има, колко е възможно да има и колко от оригиналния вид е запазено? А кой е оригиналния(автентичния)вид? Не мисля, че някой може да знае.
И къде я видя вече запалената трета световна война? То след втората световна война има още куп конфликта, които противопоставят САЩ и Русия, което е нормално защото са двете водещи сили. И защо мислиш, че за тях е говорено? Не може ли да е било горено за Англия и Франция, които сумарно като години сигурно имат най-много война по между си и общо взето са си разделяли света по море и не само? САЩ забравяш ли, че всъщност са изтърван продукт на Англия? Канада, че е изтърван продукт на Франция и Англия? Австралия, че е изтървана Англия? Испания и Португалия и те колко колонии и големи държави са населили? Защо да не е ставало дума за войните между Османската империя и Русия, които са воювали забравих вече 14 пъти ли беше? А къде забравяш Китай в цялата работа след като те отдавна са определяща за света сила? Те като са между Русия и САЩ къде ги слага Библията?
И не ми говори за историята, да не се окаже, че доста я познавам, точно нея.
Та ако искаш, давай с някой цитат да видим какво точно ясно е предсказано в Библията, което се е случило или може да се случи някога и с какво е по-различно от чисто човешките, научни хипотези за възможни войни и възможен край на света с разни там вулкани, комети, урагани, земетресения, войни и още купища неща, които се дискутират редовно и с аргументи, на всичко отгоре звучат и ясно.
А там към колегата си писал за Израелтяните. Ти като си проследил историята, къде са сега те, народа на Иисус или се поддържа тезата, че той е навсякъде и се визират всички Християни? Пак малко неясно написано, уж народ на Израел, а всички Християни. Тук вече просто питам защото лично на мен ми е неясно.
Ох, човек, много предречени неща, ама се чудя как изобщо им вярваш. Сам казваш САЩ и Русия, ама не с директните им имена, то всичко е така. Всичко е с някакви възможности, хипотези, предсказания за нещо, някога си. По твоята логика, има ЕДИН куп предсказатели, които са предсказали нещо си, което ще се случело някога си. Разни там маи щяха да свършват света, ама после се оказа, че било край на календар, после, че все пак щял да свърши някога си(

А знаеш ли в колко религии има предсказания? Знаеш ли колко от тях могат да се свържат с някакви случили се събития през годините? Ами такива като Ванга, които гласно и негласно са предсказали куп неща, повечето от които никога не са се сбъднали? Обаче някои от тях се случват и веднага се скача до небето. Да питам аз, след като предскажеш 100 неща и от тях се сбъднат 5, а другите 95 не, това прави ли те човек на който аз трябва да вярвам безприкословно?
По-горе питаха, за коя Библия се говори? Ти знаеш ли колко преписа има, колко е възможно да има и колко от оригиналния вид е запазено? А кой е оригиналния(автентичния)вид? Не мисля, че някой може да знае.
И къде я видя вече запалената трета световна война? То след втората световна война има още куп конфликта, които противопоставят САЩ и Русия, което е нормално защото са двете водещи сили. И защо мислиш, че за тях е говорено? Не може ли да е било горено за Англия и Франция, които сумарно като години сигурно имат най-много война по между си и общо взето са си разделяли света по море и не само? САЩ забравяш ли, че всъщност са изтърван продукт на Англия? Канада, че е изтърван продукт на Франция и Англия? Австралия, че е изтървана Англия? Испания и Португалия и те колко колонии и големи държави са населили? Защо да не е ставало дума за войните между Османската империя и Русия, които са воювали забравих вече 14 пъти ли беше? А къде забравяш Китай в цялата работа след като те отдавна са определяща за света сила? Те като са между Русия и САЩ къде ги слага Библията?
И не ми говори за историята, да не се окаже, че доста я познавам, точно нея.

Та ако искаш, давай с някой цитат да видим какво точно ясно е предсказано в Библията, което се е случило или може да се случи някога и с какво е по-различно от чисто човешките, научни хипотези за възможни войни и възможен край на света с разни там вулкани, комети, урагани, земетресения, войни и още купища неща, които се дискутират редовно и с аргументи, на всичко отгоре звучат и ясно.
А там към колегата си писал за Израелтяните. Ти като си проследил историята, къде са сега те, народа на Иисус или се поддържа тезата, че той е навсякъде и се визират всички Християни? Пак малко неясно написано, уж народ на Израел, а всички Християни. Тук вече просто питам защото лично на мен ми е неясно.
Последна промяна Top Gun Maverick на 29 Фев 2016, 22:54, променена общо 1 път
И понеже заговорихте за изборите в Щатите и Доналд Тръмп, веднага се сетих за това видео.
Или както е модерно да се казва - слочаенос
?
Или както е модерно да се казва - слочаенос

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ще търся някоя стара.
Значи, първия свитък не е отворен, щом не е въведен световния ред все още, все пак няма въведена единна парична еденица, ако не броим долара (за сега има кой да им се противопоставя)..но не е факт де. Щом не е отворен, значи има време до апокалипсиса..
Значи, първия свитък не е отворен, щом не е въведен световния ред все още, все пак няма въведена единна парична еденица, ако не броим долара (за сега има кой да им се противопоставя)..но не е факт де. Щом не е отворен, значи има време до апокалипсиса..
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Има и нещо друго в тези пак казвам НЕЯСНИ Библейски предсказания. Представете си как са звучали те на един средновековен човек, който не е разполагал с научните познания на съвременния? Я сега си представете как ще изглеждат след 10 000 години на човека, който разполага със знанията от това далечно бъдеще?
Горе-долу на първите е звучало като огън и жупел ще излиза от земята и ще погълне всичко, на сегашните ще звучи като вулкан, а тези от бъдещето като супервулкан и разни неща, които не знаем. И изобщо предсказанията в Библията и на църквата и цялата идея за света представена от тях е много гадно как отрича всичко друго и през вековете всички представители на науката са били заклеймявани, гонени, прокуждани, избивани и какво ли още не.
Та кой знае изобщо за какво са говорели в Библията по тия времена и колко от това достигнало до наши дни е НЕПОДПРАВЕНО? Според мен с наука и разум можеш да предскажеш много повече и по-вярно, което ще се вижда в бъдеще. За трета световна война се говори отдавна, но там е работата, че поводите за нея биха могли да са много и да избухне във всеки един момент. Аз лично се притеснявам от ядреното въоръжение на страни като Северна Корея и Иран. Нито от САЩ ме е страх, нито от Русия, защото първите са доказали, че освен стремеж към световно господство, все пак се стремят към напредък на човечеството, което не включва изпепеляването на света, Русия пък с всичките си недостатъци също няма интерес от това да изпепели света, виж за Северна Корея и Иран не мога да кажа, хайде докато се търгува с петрол за вторите също може да има въздържание, но пък може да използват това като начин да трупат пари и развиват идеите си за нещо много лошо. Та къде са Иран и Северна Корея в Библията?

Та кой знае изобщо за какво са говорели в Библията по тия времена и колко от това достигнало до наши дни е НЕПОДПРАВЕНО? Според мен с наука и разум можеш да предскажеш много повече и по-вярно, което ще се вижда в бъдеще. За трета световна война се говори отдавна, но там е работата, че поводите за нея биха могли да са много и да избухне във всеки един момент. Аз лично се притеснявам от ядреното въоръжение на страни като Северна Корея и Иран. Нито от САЩ ме е страх, нито от Русия, защото първите са доказали, че освен стремеж към световно господство, все пак се стремят към напредък на човечеството, което не включва изпепеляването на света, Русия пък с всичките си недостатъци също няма интерес от това да изпепели света, виж за Северна Корея и Иран не мога да кажа, хайде докато се търгува с петрол за вторите също може да има въздържание, но пък може да използват това като начин да трупат пари и развиват идеите си за нещо много лошо. Та къде са Иран и Северна Корея в Библията?
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Това с Новият Световен Ред мисля че трябваше да стане след Апокалипсиса. Нали идеята е да има една религия, един език, една парична единица и едно управление? А това малко трудно става ако имаш 7 милиарда и отгоре паплач и всеки драпа на някъде. Та първо ще си дойде апокалипсиса ще останат около 300 милиона или някъде около тая цифра и после вече лесна работата. Лошото е че всички пророчества сочат идните години това да стане. Баба Ванга ще видим колко ще е точна за тази прогноза, но 2016 Европа трябва да е пуста, с каквото и да ни избият. Някакви Световни Войни трябва да има чак до 2025 и тогава вече да "тръгнем" към хармония и просперитет. Спомнете с скрижалите от Джорджия https://occultknowledge.wordpress.com/2014/11/16/скрижалите-от-джорджия/
и гледайте какви цитати видях в статията
Та, като се намали популацията в лесно контролируема 300 милионна елитарна селекция, вече ще могат да си пуснат свободната енергия в употреба и още куп технологии, които в момента се крият.
Имаше 2-3-ма които твърдяха че по разни тайм тревъл проекти са ги пращали в бъдещето и там са видяли носещи се във въздуха цели градове и всичко изградено със свободна енергия и зеленина. Плюс карта на Света след някакви големи потопи и се вижда как нивото на океаните и моретата са се покачили значително и много места, които днес са си над вода вече са под вода.
В това последното просто като размисли... Та като ще се намаля популацията ще се вкара и потоп и смъртоносни вируси и воини в употреба. Няма начин.
Разбира се всичко казано до момента за тия пророчества за идните години може много лесно да се отхвърли само като се посочи истерията около 2012 и това че нищо не се случи, но все пак
и гледайте какви цитати видях в статията

Светът днес е 6,8 милиарда души …, който е начело до около 9 милиарда. Сега, ако ние направим една наистина чудесна работа по новите ваксини, здравни грижи, репродуктивното здраве, ние може да намали, че от може би 10 или 15 на сто.
Бил Гейтс
Ако се преродя, бих искал да се върна на земята като смъртоносен вирус, за да се намали човешката популация.
Принц Филип
Та, като се намали популацията в лесно контролируема 300 милионна елитарна селекция, вече ще могат да си пуснат свободната енергия в употреба и още куп технологии, които в момента се крият.
Имаше 2-3-ма които твърдяха че по разни тайм тревъл проекти са ги пращали в бъдещето и там са видяли носещи се във въздуха цели градове и всичко изградено със свободна енергия и зеленина. Плюс карта на Света след някакви големи потопи и се вижда как нивото на океаните и моретата са се покачили значително и много места, които днес са си над вода вече са под вода.
В това последното просто като размисли... Та като ще се намаля популацията ще се вкара и потоп и смъртоносни вируси и воини в употреба. Няма начин.
Разбира се всичко казано до момента за тия пророчества за идните години може много лесно да се отхвърли само като се посочи истерията около 2012 и това че нищо не се случи, но все пак

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
steeN написа:hell's angel написа:Типично. Изобщо, на тоя свят има ли други, освен чифутите, да лелеят повече за комунизъм? Каква религия търсиш там![]()
![]()
И двамата родители, капиталисти обачеБащата не беше ли индустриалец... точно от тия най-лошите дето притежават means of production. Не може да не отчетеш, че е леко противоречие.
Нормално. Противоречие

Последна промяна hell's angel на 01 Мар 2016, 0:19, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas