Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Политическа.

Мнение от Kroki » 29 Мар 2017, 13:31

Е той конкретно оттрича да прави какъвто и да е политически проект.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 29 Мар 2017, 13:47

Kroki написа:Е той конкретно оттрича да прави какъвто и да е политически проект.

Хем му се иска хем не му стиска.
Ми като си по кадърен излез и го покажи, не само да бърбориш отстрани.
Дърдорковци бол, действия трябват.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 29 Мар 2017, 14:18

Kroki написа:Е той конкретно оттрича да прави какъвто и да е политически проект.

е то и с борисов беше така, спомням си, че отричаше ама некви там си създали някакво движение, пък после го поканили, пък не знам си кво си ии...що па не :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Мар 2017, 19:21

steeN написа:
BMW_POWER написа:...

Вие сипете неща за въображаем свят. Водата в София е една от най-евтините в България, ако не е и най-евтината. Тока е най-евтиния в Европа...

Идваш да се лекуваш в частна болница в България и плюеш държавните болници и държавното здравеопазване в Канада... обаче болниците били национална сигурност... не знам как се живее с такива противоречия.

Честито г-н капиталист - софиската вода 2.16лв от 1 април . За малко да изкърти ВиК Добрич от пъвото място с цена от 2.68 лв за кубик :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Мар 2017, 20:03

Гадните френски капиталисти заробват 1 мЕлион бАлгари с високи цени на водата. Това трябва да спре веднага :mhihi: :kuku:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Мар 2017, 20:42

Не , не е това смешното . Смешното е че живота и реалноста те оборват без апелационно . И това ти твърдение за най-ниската цена на водата както и другите ти теории от нетя с давност 300 и кусур години :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Мар 2017, 5:22

Имам някакви спомени, че и предишното служебно правителство, по същият начин вдигна цените в услуга на новоизбраното правителство. Да може новото да са чисти като сълза.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 31 Мар 2017, 9:25

На мен пък друго ми е интересно..... Как така един министър-председател се прави на ощипана госпожица 2 пъти подред и ние му се извиняваме, обираме сълзите от невинното му лице и си го качваме обратно на престола.... и не е да кажеш да е станало веднъж :bang:

Са сигурно ше кажете.... "Еми то като няма за кой друг.." :dummy:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Мар 2017, 9:37

Аз друго бих казал - Заслужаваме си го явно Тиквоний щом си го избираме :dunno:

Заслужаваме си и избора, които имаме щото явно тва е, което имаме - или БСПто или друг малко по-малък (уж) боклук ...
Или поне такъв беше избора преди да дойде негово величество Бойко, щото него не мога да го сложа в тая категория на по-малко болклук :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Мар 2017, 9:51

steeN написа:Гадните френски капиталисти заробват 1 мЕлион бАлгари с високи цени на водата. Това трябва да спре веднага :mhihi: :kuku:

Разбира се, че е така :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 31 Мар 2017, 10:10

То, че е така, така е. Ама като гледам нямаме и претенции - нито за водата, нито за газта. Барем Герджиката или пилота да бЕха питали Газпром к'во, 'що ... Българина е така открай време, като му вдигнат цените се ръга на опашка да плаща, нищо, че няма нищо в замяна отсреща.
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 31 Мар 2017, 11:09

Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 31 Мар 2017, 12:01

Мордехай написа:http://www.dw.com/bg/%D1%88%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5/a-38132791

Аслъ баш! Ей тва точно имах и аз предвид по-горе!

Стигам до заключението, че народа е толкова прост, че се гледа и се слуша само кво се дава по телевизията и те тва е. То не гледа кво има в джоба, ами гледа кво му се приказва по телевизора. Загубено робско самосъзнание!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 31 Мар 2017, 12:28

Има и хора които са гласували за Герб не защото ги искат, ами защото ако гласуват за някой който няма да мине 4% рискува да остави държавата на БСП. Смятам ГЕРБ за страхливци и недеостойни защото точно когато трябваше да се преборят с опонентите и да защитят интересите на Българите, те предпочетоха да подадат оставки! Това е недостойно и грозно! Загубихме цифра време и пари покрай тези избори последните 3 години! Междувременно се извъртяха толква далавери, толкова грозни схеми и никакви наказания или каквото и да е! А всичко е ясно и доказателства има и какво ли не. Треа ни батман, ма не да ги хваща ами направо да ги гърми.
На мен лично вече ми писна от всичко! Толкова съм отвратен от начина по който изглежда държавата и по който се случват нещата, че ме е яд, че не емигрирах когато имах възможност. Невероятно е колко измами и грозни неща постоянно са по новините и нищо не се случва! Затова спрях да гледам българска телевизия, да слушам новини и да чета вестници. Абсолютна простотия! Направо мисля, че най-добрия резултат ще се постигне с една мощна експлозия в парламента, в момента когато се съберат възможно най-много от таа сган! Ясно е че никога няма да са всички 240, защото по дифолт има такива, които там не се вясват или само ходят сутрин да се чекнат и после си заминават.
За протокола: Аз лично гласувах за Да България и не съм агитирал, нито един мой-познат или близък.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Мар 2017, 12:41

BiTurbo написа:Стигам до заключението, че народа е толкова прост, че се гледа и се слуша само кво се дава по телевизията и те тва е. То не гледа кво има в джоба, ами гледа кво му се приказва по телевизора. Загубено робско самосъзнание!

Поне една трета от избирателите гласуват за две кебапчета и 20 лв., т.е. ги интересува единствено и само какво влиза в джоба... Дори не знаят за какво гласуват:
https://www.youtube.com/watch?v=xrES906TD24

На 3:30 е интересно - Реджеп Таип Ердоган...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата