Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: iOS тема
Имай впредвид и че на айфоните антените са слабички, и в комплект с алуминиевото тяло - хептен. Там, където с айфона нямах обхват, или не ловеше wi-fi, сега с тоя имам. А че на глобул покритието е най-та*ак пък си е баш вярно 
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:На Глобул ли сиЗащото при тях имам същия проблем дори в града с 4 различни телефона
Да на глобул съм. А аз си мислех, че проблема е в телефона, защото както си говоря и като прекъсне виждам, че от 3g обхват е минал на gprs.
Но, когато е на gprs обхват пак ми прави същият проблем, с една дума не мога да проведа разговор.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мисля,че проблема е повече в оператора отколкото в телефона.
Ще стане година (след 2 месеца) откакто ползвам 5S и разговор се е разпадал 2-3 пъти. на Mtel съм.
Ще стане година (след 2 месеца) откакто ползвам 5S и разговор се е разпадал 2-3 пъти. на Mtel съм.
- TNT
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Абе моят телефон от няколко дни само на едж седи. 3г не виждам изобщо. Тоя джейл нещо бъгав ми се струва.
Сигурен ли си, че не е от Глобул, които писаха за пълна подмяна на мрежата в София и съответно щяло да има проблеми за около месец?
Или пък да не е от някой туик
Моят все си стои на 3Г в градовете и го сменя само извън тях. Иначе пак имам проблем и той се казва Глобул, но и с предишния телефон беше същото. Не съм ползвал джейл на предишни версии на ios но тук всичко ми се струва идеално.Аз не мога да си представя да го ползвам без джейл. Ако няма джейл го зарязвам и минавам към андроид, където сивия сектор процъфтява
- TNT
- младши ентусиаст
-
В София, въпреки подмяната, пак е по-добре от Пловдив примерно. Там е ебаси ужаса с мрежата. На събора пък изобщо нямах обхват, а един приятел до мен на Вивател не спря да говори по телефона
Като съм на мач, пак спира мрежата.
Като съм на мач, пак спира мрежата.- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Здравейте колеги, предполагам, че е писано в темата, но не ми се чете цялата. Искам да попитам, според вас, добра идея ли е на 5S да се сложат протектори(прозрачни мисля) отпред и отзад и кейс? Телефона е нов, на няма и месец, засега само с оригиналните лепенки? Какво да му сложа, дайте мнение?
Поздрави
Поздрави
iOS тема
Аз съм с тънък пластмасов кейс 0,3мм или както го водят там из ибей и протектор от фолио отпред. За един месец бях и със стъкло което се изкриви леко. Телефона не е много по-голям а няма и драскотина по него. Оригиналните лепенки ги изхвърлих още първия ден - не стават за протектори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
TouringInternational написа:Здравейте колеги, предполагам, че е писано в темата, но не ми се чете цялата. Искам да попитам, според вас, добра идея ли е на 5S да се сложат протектори(прозрачни мисля) отпред и отзад и кейс? Телефона е нов, на няма и месец, засега само с оригиналните лепенки? Какво да му сложа, дайте мнение?
Поздрави
Аз препоръчвам хубав бъмпер (само да НЕ е метален или алуминиев). и противоударно фолио отпред, отзад може да му лепнеш обикновено, но няма да се надраска дори да няма фолио отзад.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Задния панел, където е горе до камерата това лъскавото се дере лесно. При мен седя 3 дни в нас само без да съм го изнасял и се одра до камерата. Така и не разбрах как 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Отстрани е много кекаво драска се лесно гъне се лесно отвратително меко е. отзад, стъклата горе и долу са ми без фолио и още не съм ги надрал не знам ти как си успял ( ако говориш за тях ) 
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва отстрани няма нужда да го споменаваме. То само да го погледнеш и вече е обелено
Отзад стъклото точно до камерата получи една деруга. Нямам никаква идея как стана. Като го взех седя 2-3 дни без протектори и си беше в къщи, със сигурност не съм го оставял някъде където може да се надере 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Apple да не са пуснали и друга версия на 5S, че аз го имам откакто излезна и съм го ползвал с калъфче не повече от 1-2 седмици и си е като нов, никакви драскотини и обелвания.
имам чуството, че хората които най ги пазят, най им се драскат
аз не му треперя изобщо, даже в джоба слагам и ключа за колата.
имам чуството, че хората които най ги пазят, най им се драскат

bum_bum написа:Тва отстрани няма нужда да го споменаваме. То само да го погледнеш и вече е обеленоОтзад стъклото точно до камерата получи една деруга. Нямам никаква идея как стана. Като го взех седя 2-3 дни без протектори и си беше в къщи, със сигурност не съм го оставял някъде където може да се надере
То е някво стъкло там ама не знам дали е gorilla glass. Много вероятно от фабриката да ти е дошъл надран, има много такива случаи.