Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: iOS тема
Имай впредвид и че на айфоните антените са слабички, и в комплект с алуминиевото тяло - хептен. Там, където с айфона нямах обхват, или не ловеше wi-fi, сега с тоя имам. А че на глобул покритието е най-та*ак пък си е баш вярно 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:На Глобул ли сиЗащото при тях имам същия проблем дори в града с 4 различни телефона
Да на глобул съм. А аз си мислех, че проблема е в телефона, защото както си говоря и като прекъсне виждам, че от 3g обхват е минал на gprs.
Но, когато е на gprs обхват пак ми прави същият проблем, с една дума не мога да проведа разговор.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мисля,че проблема е повече в оператора отколкото в телефона.
Ще стане година (след 2 месеца) откакто ползвам 5S и разговор се е разпадал 2-3 пъти. на Mtel съм.
Ще стане година (след 2 месеца) откакто ползвам 5S и разговор се е разпадал 2-3 пъти. на Mtel съм.
- TNT
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Абе моят телефон от няколко дни само на едж седи. 3г не виждам изобщо. Тоя джейл нещо бъгав ми се струва.
Сигурен ли си, че не е от Глобул, които писаха за пълна подмяна на мрежата в София и съответно щяло да има проблеми за около месец?
Или пък да не е от някой туик

Аз не мога да си представя да го ползвам без джейл. Ако няма джейл го зарязвам и минавам към андроид, където сивия сектор процъфтява

- TNT
- младши ентусиаст
-
В София, въпреки подмяната, пак е по-добре от Пловдив примерно. Там е ебаси ужаса с мрежата. На събора пък изобщо нямах обхват, а един приятел до мен на Вивател не спря да говори по телефона
Като съм на мач, пак спира мрежата.

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Здравейте колеги, предполагам, че е писано в темата, но не ми се чете цялата. Искам да попитам, според вас, добра идея ли е на 5S да се сложат протектори(прозрачни мисля) отпред и отзад и кейс? Телефона е нов, на няма и месец, засега само с оригиналните лепенки? Какво да му сложа, дайте мнение?
Поздрави
Поздрави

iOS тема
Аз съм с тънък пластмасов кейс 0,3мм или както го водят там из ибей и протектор от фолио отпред. За един месец бях и със стъкло което се изкриви леко. Телефона не е много по-голям а няма и драскотина по него. Оригиналните лепенки ги изхвърлих още първия ден - не стават за протектори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
TouringInternational написа:Здравейте колеги, предполагам, че е писано в темата, но не ми се чете цялата. Искам да попитам, според вас, добра идея ли е на 5S да се сложат протектори(прозрачни мисля) отпред и отзад и кейс? Телефона е нов, на няма и месец, засега само с оригиналните лепенки? Какво да му сложа, дайте мнение?
Поздрави
Аз препоръчвам хубав бъмпер (само да НЕ е метален или алуминиев). и противоударно фолио отпред, отзад може да му лепнеш обикновено, но няма да се надраска дори да няма фолио отзад.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Задния панел, където е горе до камерата това лъскавото се дере лесно. При мен седя 3 дни в нас само без да съм го изнасял и се одра до камерата. Така и не разбрах как 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Отстрани е много кекаво драска се лесно гъне се лесно отвратително меко е. отзад, стъклата горе и долу са ми без фолио и още не съм ги надрал не знам ти как си успял ( ако говориш за тях ) 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва отстрани няма нужда да го споменаваме. То само да го погледнеш и вече е обелено
Отзад стъклото точно до камерата получи една деруга. Нямам никаква идея как стана. Като го взех седя 2-3 дни без протектори и си беше в къщи, със сигурност не съм го оставял някъде където може да се надере 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Apple да не са пуснали и друга версия на 5S, че аз го имам откакто излезна и съм го ползвал с калъфче не повече от 1-2 седмици и си е като нов, никакви драскотини и обелвания.
имам чуството, че хората които най ги пазят, най им се драскат
аз не му треперя изобщо, даже в джоба слагам и ключа за колата.
имам чуството, че хората които най ги пазят, най им се драскат

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:Тва отстрани няма нужда да го споменаваме. То само да го погледнеш и вече е обеленоОтзад стъклото точно до камерата получи една деруга. Нямам никаква идея как стана. Като го взех седя 2-3 дни без протектори и си беше в къщи, със сигурност не съм го оставял някъде където може да се надере
То е някво стъкло там ама не знам дали е gorilla glass. Много вероятно от фабриката да ти е дошъл надран, има много такива случаи.