Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: iOS тема

Мнение от ръб » 10 Авг 2014, 11:34

Имай впредвид и че на айфоните антените са слабички, и в комплект с алуминиевото тяло - хептен. Там, където с айфона нямах обхват, или не ловеше wi-fi, сега с тоя имам. А че на глобул покритието е най-та*ак пък си е баш вярно :(

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Авг 2014, 11:36

Абсолютно 1 към 1 е обхвата със Самсунг Галакси С. Нокиа Н80 има по-слаб примерно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 10 Авг 2014, 12:08

TNT написа:На Глобул ли си :mhihi: Защото при тях имам същия проблем дори в града с 4 различни телефона :kuku:

Да на глобул съм. А аз си мислех, че проблема е в телефона, защото както си говоря и като прекъсне виждам, че от 3g обхват е минал на gprs.
Но, когато е на gprs обхват пак ми прави същият проблем, с една дума не мога да проведа разговор.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 10 Авг 2014, 12:10

Мисля,че проблема е повече в оператора отколкото в телефона.
Ще стане година (след 2 месеца) откакто ползвам 5S и разговор се е разпадал 2-3 пъти. на Mtel съм.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Авг 2014, 12:57

+ интернета е супер зле на Глобул.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Авг 2014, 16:53

bum_bum написа:Абе моят телефон от няколко дни само на едж седи. 3г не виждам изобщо. Тоя джейл нещо бъгав ми се струва.

Сигурен ли си, че не е от Глобул, които писаха за пълна подмяна на мрежата в София и съответно щяло да има проблеми за около месец?
Или пък да не е от някой туик :dunno: Моят все си стои на 3Г в градовете и го сменя само извън тях. Иначе пак имам проблем и той се казва Глобул, но и с предишния телефон беше същото. Не съм ползвал джейл на предишни версии на ios но тук всичко ми се струва идеално.

Аз не мога да си представя да го ползвам без джейл. Ако няма джейл го зарязвам и минавам към андроид, където сивия сектор процъфтява :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Авг 2014, 17:18

В София, въпреки подмяната, пак е по-добре от Пловдив примерно. Там е ебаси ужаса с мрежата. На събора пък изобщо нямах обхват, а един приятел до мен на Вивател не спря да говори по телефона :dunno: Като съм на мач, пак спира мрежата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 10 Авг 2014, 19:58

Здравейте колеги, предполагам, че е писано в темата, но не ми се чете цялата. Искам да попитам, според вас, добра идея ли е на 5S да се сложат протектори(прозрачни мисля) отпред и отзад и кейс? Телефона е нов, на няма и месец, засега само с оригиналните лепенки? Какво да му сложа, дайте мнение?

Поздрави :)

Слави
Аватар

iOS тема

Мнение от © » 10 Авг 2014, 20:33

Аз съм с тънък пластмасов кейс 0,3мм или както го водят там из ибей и протектор от фолио отпред. За един месец бях и със стъкло което се изкриви леко. Телефона не е много по-голям а няма и драскотина по него. Оригиналните лепенки ги изхвърлих още първия ден - не стават за протектори

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 10 Авг 2014, 21:39

TouringInternational написа:Здравейте колеги, предполагам, че е писано в темата, но не ми се чете цялата. Искам да попитам, според вас, добра идея ли е на 5S да се сложат протектори(прозрачни мисля) отпред и отзад и кейс? Телефона е нов, на няма и месец, засега само с оригиналните лепенки? Какво да му сложа, дайте мнение?

Поздрави :)

Аз препоръчвам хубав бъмпер (само да НЕ е метален или алуминиев). и противоударно фолио отпред, отзад може да му лепнеш обикновено, но няма да се надраска дори да няма фолио отзад.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Авг 2014, 21:42

Задния панел, където е горе до камерата това лъскавото се дере лесно. При мен седя 3 дни в нас само без да съм го изнасял и се одра до камерата. Така и не разбрах как :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 10 Авг 2014, 22:14

Отстрани е много кекаво драска се лесно гъне се лесно отвратително меко е. отзад, стъклата горе и долу са ми без фолио и още не съм ги надрал не знам ти как си успял ( ако говориш за тях ) :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Авг 2014, 22:56

Тва отстрани няма нужда да го споменаваме. То само да го погледнеш и вече е обелено :mhihi: Отзад стъклото точно до камерата получи една деруга. Нямам никаква идея как стана. Като го взех седя 2-3 дни без протектори и си беше в къщи, със сигурност не съм го оставял някъде където може да се надере :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 11 Авг 2014, 9:02

Apple да не са пуснали и друга версия на 5S, че аз го имам откакто излезна и съм го ползвал с калъфче не повече от 1-2 седмици и си е като нов, никакви драскотини и обелвания.

имам чуството, че хората които най ги пазят, най им се драскат :mhihi: аз не му треперя изобщо, даже в джоба слагам и ключа за колата.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Авг 2014, 9:13

bum_bum написа:Тва отстрани няма нужда да го споменаваме. То само да го погледнеш и вече е обелено :mhihi: Отзад стъклото точно до камерата получи една деруга. Нямам никаква идея как стана. Като го взех седя 2-3 дни без протектори и си беше в къщи, със сигурност не съм го оставял някъде където може да се надере :dunno:

То е някво стъкло там ама не знам дали е gorilla glass. Много вероятно от фабриката да ти е дошъл надран, има много такива случаи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата