СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Прочети си още веднъж горното мнение. Не си спомням никога в този форум, някой да е наричал по-младите колеги по какъвто и да е обиден начин. Ако греша, ще съм благодарен да ме поправиш.
Колко пъти вече изразяваш недоволство от това, че съм с права на модератор. Имаш нещо против или е на лична основа. Ако си против, кажи къде съм си "превишил правата", къде съм направил нещо неправилно или пристрастно. Защото ако нямаш факти, отиваме на лична основа. Тук пък ми е чудно, с какво съм те обидил или засегнал.
Колко пъти вече изразяваш недоволство от това, че съм с права на модератор. Имаш нещо против или е на лична основа. Ако си против, кажи къде съм си "превишил правата", къде съм направил нещо неправилно или пристрастно. Защото ако нямаш факти, отиваме на лична основа. Тук пък ми е чудно, с какво съм те обидил или засегнал.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Mollov написа:drifty написа:Само да не бараме Спам темата, началник! Поне до към края на октомври, после може малко почивка да си долипсваме тук, та после пак нова коледна тема и така до следващия октомври :Д.
Да, добра идея даваш... мое да я заключим края на седмицата, да си починете малко от толкова много "бездействие" в рамките на работният ден...
Сакън, аз съм отпуск!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
:yes:Petrolhead написа:във военната тема, както и Бълагрия като цяло, беше пълно с фенове на путян и руския мир. като отявлен ретранслатор на руските измилици-премислици беше и новоизпечения ни модератор от кенъда.
аз се чувствах лично засегнат и обиден, когато се повтаряха абсолютни лъжи за един смел народ, който бива избиван систематично от руските орки.
но банани за мурзилките няма. има заключена тема.
а решението мистър кенъда да стане разпоредител във форума е мега странно. явно само аз смятам, че този човек няма реална представа за света около себе си, да на говорим, че няма идея какво се случва в България

TNT написа: Ще се радвам да ми цитираш мненията, където не харесвам общуването с по-възрастни.
Благодаря

Като говориш постоянно за личностна основа, ме подсети за твоите теми - viewtopic.php?f=4&t=441467 Аз не помня друг да е пускал теми с чужд ник в заглавието, после да говори за личностни нападки и да е станал модератор

Преди пишеха в пъти повече хора и не се налагаше такова модериране постоянно, навсякъде и във всяка тема. Би било интересно, ако се вкара рейтинг система и някои мнения започват да се "скриват" от палци надолу

П.П. Кратко проучване. Последната анкета е с 40 отговора, на 20-та страница е с 200 отговора

Petrolhead написа:...
И теб горещо ти препоръчвам още веднъж да прочетеш т.14 от правилата на подфорума. Никой и нищо не ти дава право да обиждаш мислещите различно от теб. Във въпросната тема ти си един от тези, които обижда, не аз. За лъжи и пропаганда няма да говоря.
Когато се чувстваш "засегнат и обиден", има няколко варианта. Първият и най-лесен е да поискаш извинение. Другите ги оставям на фантазията, достойнството и възпитанието ти.
TNT написа:....
О, Боже!? Това беше по повод твое мнение, че ще се ожениш, когато ми вдигнат таксите. Тогава все още те смятах за отворен човек с чувство за хумор и затова си позволих да пусна такава тема. Да, сгреших в преценката си за теб. За което наистина безкрайно съжалявам и ти се извинявам.
Всеки безгрешен може да спокойно да хвърля камъни по мен. Приемам го за нормално

https://fakti.bg/bulgaria/756440-otkrih ... selo-mugla
Първото попаднало заглавие в гугъл.
Друго?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Petrolhead, аз не мога да коментирам другите, затова ще кажа за мен. Форумът за мен е създаден на първо място, за да си помагаме. Кой колкото и с каквото може. На второ място, тук е едно малко кътче в нета, където можеш да прекараш малко време в лаф с приятели или непознати хора. Аз реално не познавам лично никого, регистриран след 2007г. Това не ми пречи да чета и да си пиша с тези колеги.
Правилата ги пише горе. Личностите нападки не са приемливи. Това, че опонентът ти е от Сливен, а ти от Ямбол, той от Ботев, ти от Локомотив, ни най-малко не ти дава право да го обиждаш. Това, че някой мисли различно от теб също не дава на никого право да обижда никого. Аз имам права да тия вече 10-11 месеца. Има много мнения, с които не съм съгласен, но не съм изтрил нито едно по тази причина. Трия само когато се се мине на лична основа. Офтопика не съм го пипал.
Та казано накратко, правилата са еднакви за всички. И за теб, и за мен, и за останалите. Който не му харесва, пише на Горският. Светът се променя и винаги може да се направи промяна. Ти каква промяна в правилата си предложил и не е приета?
Правилата ги пише горе. Личностите нападки не са приемливи. Това, че опонентът ти е от Сливен, а ти от Ямбол, той от Ботев, ти от Локомотив, ни най-малко не ти дава право да го обиждаш. Това, че някой мисли различно от теб също не дава на никого право да обижда никого. Аз имам права да тия вече 10-11 месеца. Има много мнения, с които не съм съгласен, но не съм изтрил нито едно по тази причина. Трия само когато се се мине на лична основа. Офтопика не съм го пипал.
Та казано накратко, правилата са еднакви за всички. И за теб, и за мен, и за останалите. Който не му харесва, пише на Горският. Светът се променя и винаги може да се направи промяна. Ти каква промяна в правилата си предложил и не е приета?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Аман от голфаджии в тоя форум 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Petrolhead написа:...
Не съм съгласен с теб за заключването. Това е крайна мярка, когато другите не помагат. Пиша за това, което ми е интересно. Криптото не ме интересува, какво да правя там? Мотор нямам, с акции не търгувам, ГТП не минавам, електротехник си имам.... Какво да пиша в тези теми? "Фалшиви новини", напълно е възможно. Но вместо да ми скачаш на мен, кажи че това не е вярно, защото .... Лесно е

Ей го сега Стинката пише за 2000 лева заплати, а педиатрите във Враца (май там беше) говореха вчера за 1400 лева заплати и напускат. На кого да вярвам?
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Предполагам, че единия е говорил за средна заплата, а другите конкретно за тяхната..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!