СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 17:41

Mollov написа:
Top Gun Maverick написа:
Мерси за включването Моллов, ама аз няма да се съглася с тези доводи, както и другите, които предпочитат да си мълчат. Но както се казва у вас е и хляба и ножа, ще страдаме всички заради Грозданов, Иво и да не ги изреждам още там 2-3-ма. :clap: И то месеци наред, да не говоря, че темата за конспирациите ни я заключихте 2022 април, пак заради хора, които не пишат дори никъде вече.

От 10-15 човека пишещи в тая тема, ти изброи поне 30%... е според теб това не е ли проблем?

Измисли начин как темата да съществува без простотии и всякви неща, които се сещаш (какво имам предвид), и ще говорим как да бъде отключена. Ама едва ли ще можеш.... щото българина си е такъв. Примери - има бол други форуми и всякви такива "чат приложения", в които се случват същите неща, когато се говори на конкретни теми... и ако няма модерация... става страаашно.

Съгласен съм, ама ей сега ти измислям част от нещата. Къде е Грозданов? Къде е Иво? Така, ако отвориш темата да речем, че се върнат да пишат. Канадата нощем не спи, може да трие. Не го слушай, че не го вълнувала темата, която той създаде и където пишеше много. Аз даже почти нищо не пишех защото нямам крайно мнение. Не може ли като се появи някой ясно да му се каже, че ще бъде баннат той, а всеки друг ще си пише в темата и няма да може да защитава доводите си този някой? Че то за крайните пишещи вътре това ще е като да ги вкараш в казана на ада. Да почива там една седмица, при второ нарушение един месец, тя войната ще свърши накрая. :mhihi:
Работейки това измислих, в крайна сметка вие сте екипа и отговорността е ваша, та със сигурност може да добавиш и нещо от себе си. Ама не е ок така все едно сме ученици.
Последна промяна Top Gun Maverick на 10 Авг 2023, 17:42, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 10 Авг 2023, 17:41

Тоя тая тема стана нещо средно между "Адрес 4000" ,"Лична драма " и "Клуб на анонимния сваляч" :mrgreen: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 10 Авг 2023, 17:43

Само мнение - вариант две : не темата да страда - а да "почива" този, който наруши в нея правилата :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Авг 2023, 17:49

Top Gun Maverick написа:
Съгласен съм, ама ей сега ти измислям част от нещата. Къде е Грозданов? Къде е Иво? Така, ако отвориш темата да речем, че се върнат да пишат. Канадата нощем не спи, може да трие. Не го слушай, че не го вълнувала темата, която той създаде и където пишеше много. Аз даже почти нищо не пишех защото нямам крайно мнение. Не може ли като се появи някой ясно да му се каже, че ще бъде баннат той, а всеки друг ще си пише в темата и няма да може да защитава доводите си този някой? Че то за крайните пишещи вътре това ще е като да ги вкараш в казана на ада. Да почива там една седмица, при второ нарушение един месец, тя войната ще свърши накрая. :mhihi:
Работейки това измислих, в крайна сметка вие сте екипа и отговорността е ваша, та със сигурност може да добавиш и нещо от себе си. Ама не е ок така все едно сме ученици.

Тоя пример, който си дал - да не мислиш, че ще е за сефте подобна "проба"? Е колко пъти бяха отключвани темите с идеята, че ще има по-строга модерация и BAN-онове, и прочие... и модерация имаше, и BAN-ове имаше и... какво стана... или викаш - направо BAN за по 2-3м още при първото "кихване", че да може останалите 5-10 човека да може на спокойствие да си пишат "някви неща за войната"? :)

Имай предвид, че големият плюс на Форума, например в сравнение с разните "Facebook форуми", е не само по-бързият достъп до информацията, но и качеството на тази информация. Обясни ми, ако може с прости думи, какво точно качество има информация от разни караници и полемики и прочие в темата за войната? :)

SPAM темата също няма никаква сериозна стойност за Форума като цяло, за качеството и количеството на полезната информация. НО тази тема има стойност за потребителите, които пишат в нея.... цивилизовано, без караници, правят си кефа. Затова и темата я има и седи непокътната. В сравнение с нея, темата за войната постоянно насажда напрежение между една шепа хора (сравни само колко хора пишат в СПАМ-а, и колко във "войната"), а отделно евентуално индиректно създава кофти настроение за всички останали, които са решили да я отворят и да прочетат... нещо там. А сега си представи от моя (наша) гледна точка, какъв е смисъла да има тема за войната....?

laviatan написа:Само мнение - вариант две : не темата да страда - а да "почива" този, който наруши в нея правилата :mhihi:

Е ти откри топлата вода... как не сме се сетили досега... :mrgreen: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Авг 2023, 17:54

Когато си на гости не коментираш пердетата на домакинята или килима и ....проявяваш такт и уважение дори да са противни .Когато си във виртуално общество с модерация спазваш добрия тон и обноски и не коментираш действията на домоуправителя ,като не му харесва на някой да не пише .Това е толкоз просто и логично :mrgreen:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Авг 2023, 18:19

Ивайло Димов написа:Когато си във виртуално общество с модерация спазваш добрия тон и обноски и не коментираш действията на домоуправителя ,като не му харесва на някой да не пише .Това е толкоз просто и логично :mrgreen:

Не е баш така, щото без хората в това виртуално общество, домоуправителя ще си седи и ще си домоуправителства сам себе си... Форума го има заради хората, които го използват, а не заради тези, които са го създали. Но някои теми просто не могат да съществуват нормално... поне засега.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 10 Авг 2023, 18:30

Само да не бараме Спам темата, началник! Поне до към края на октомври, после може малко почивка да си долипсваме тук, та после пак нова коледна тема и така до следващия октомври :Д. Или да си стои нон стоп, я виж кви убави дискусии стават. :bchug:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 10 Авг 2023, 18:48

Човек да научи нещо за жените :mhihi: :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Авг 2023, 18:53

Моллов пиша по принцип ,че не се коментират наказания или заключени теми .Той форум верно е за хората ,но когато се злоупотребява настава анархия ,тук има хомо сапиенс които влизат да драскат само злободневните теми и в не редки случаи от позицията на последната инстанция :) ,или такива които пишат просто за да има активност .Няма лошо демокрация ,свобода на словото и печата но когато стане словоблудство вече не е ок за никой.Дребни заяждания и подмятания в стил 4 -ти клас голямото междучасие във вайбър не смятам ,че са удачни за улегнали мъже .

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2023, 18:59

Къде ги тез улегнали мъже? Мисля, комплимента е неуместен :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Авг 2023, 19:19

Майничка, много я 'режеш' тази жена! Дай и малко надежда де... Какво ти пречи да я вземеш някъде с теб? До сега не си го правил по твоите писания... А и защо дъщеря и да не стане приятел с твоите двамата? Децата имат най-малка вина за всичко, което се 'случва' с възрастните!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 19:25

Ти не виждаш ли, че я реже за да не хлътва той по нея още и да не му ограничава свободата? :mhihi: Казва и че е рано, а не, че няма да се случи и че няма смисъл да ходят с децата. Рано е! Тоест като реши той, че може изцяло да се отдаде на тая връзка ще я уведоми. :mhihi: Да му удари една чанта в тиквата накрая тя и готово. Ама той ще е доволен, за какво мислиш държи други на стенд бай? Те пък се чудят как така не се впуска и не ги търси, а той просто си има клон за който се е хванал. Това е женска тактика по принцип, която работи безотказно обаче дори и приложена от мъже. Аз също съм я ползвал. :mhihi:

Разбирам те Моллов, бил съм модератор в голям форум, макар и не чак колкото този, но си беше голям него време. Знам какво е между чука и наковалнята, че и виновен съм излизал когато съм си вършел работата, затова и не ща да чувам повече подобно нещо.
И знам, че се е пробвало, наоколо съм бая време както виждаш.
Ако тръгнем каква стойност има за форума да бистрим тая тема, то 95%-та от темите в този раздел имат такава стойност и са за затваряне. Та смисъла е в развлечението ако щеш на повечето теми, а на други просто в разнообразието. Цял свят има за важно това нещо и е такова, ти не спориш относно това, ясно ми е. Не знам какво да кажа повече, ти си решаваш, никой друг от админите не му дреме за тая тема, както и за други неща във форума. Казах каквото имам, не съм на твое място да се задълбочавам повече. :bchug:
Последна промяна Top Gun Maverick на 10 Авг 2023, 19:28, променена общо 1 път
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Авг 2023, 19:27

Spunky написа:
carmanf1 написа:
Ако си ОК, пиши ми на ЛС да говорим повече, не искам да пиша тук мнението си за тоя случай.

Брех, що ли? Да не би, щото не става въпрос за теб? :mhihi:

Що пък чак толкова настървено ми дебнеш всяко мнение :lol:
Няма нужда да отговаряш, то е ясно на всички вече :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 10 Авг 2023, 19:35

:mrgreen: Няма нужда да се бърза с подобни опознавателни срещи с децата ,хубавите неща стават бавно и се обмислят. почивката на море и семейните празници са твърде лични за това ,най- удачно е на кино,излет в планината или нещо подобно .Аз ако съм ще уредя с мацката "случайна "среща пред някой кино салон за интересен филм.След време .........."Момчета помните ли онази дама с дъщеря и ,искате ли да отидем заедно на ресторант "

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2023, 19:43

Да, той изтъкна това с децата, но като второстепенно някак го написа, тоест водещо му е друго, да не хлътва по нея, затова и показва къде и е мястото към момента. :mhihi: Ама явно трябва да я изживее тая връзка и да види до къде ще стигне. Това си мисля аз де. Няма гаранции, че е вярно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата