СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
И аз бях тръгнал по тая пътека с мойто мило…уж само на майтап започнахме да излизаме ама захапах плувката
. Много се чудих дали да не прекратя всичко няколко месеца след като започнахме да излизаме активно защото имаше известно дърпане от нейна страна за сближаване (така се случи, че буквално месец след крива нейна раздяла сме се “намерили”, та беше разбираемо донякъде), но си дадох сметка, че с нея се чувствам някак различно….тъпо звучи, но е факт
. Някак спокоен, по особен начин щастлив ако щеш…та една вечер седнахме да си поговорим, свалих картите и просто казах, че няма да се откажа от нея и ще я чакам да излезе напълно от черупката си. 3 години сме вече заедно и не съжалявам нито за миг за няколко месечното чакане. Не е като да не съм бил в други връзки, кратки и по-дълготрайни…каквото изпитвам в момента, не го е имало преди
Моят съвет: ако се познаваш достатъчно добре, виж дали има разлика у теб в нейно присъствие. Ако да - седни, кажи си как ги виждаш нещата и остави нещата да се развият сами, не ги насилвай. Ако обаче се дръпне, бъди достатъчно категоричен да не те търси повече
Баси тъпия форум….тарикат играч се разчувства

Моят съвет: ако се познаваш достатъчно добре, виж дали има разлика у теб в нейно присъствие. Ако да - седни, кажи си как ги виждаш нещата и остави нещата да се развият сами, не ги насилвай. Ако обаче се дръпне, бъди достатъчно категоричен да не те търси повече
Баси тъпия форум….тарикат играч се разчувства

BMW-mama.Bg домейна е свободен- сега го погледнах набързо…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:...аз нямам присъствие в нет-а… само линкедин профил за професионални цели. Вие тука във форума всъщност знаете най- много - ама сме само пръчове та не влияе ?
Защо си сложил тази шеметна снимка там???
Е те сега блокирах един съвър

BMW_POWER написа:alx написа:...аз нямам присъствие в нет-а… само линкедин профил за професионални цели. Вие тука във форума всъщност знаете най- много - ама сме само пръчове та не влияе ?
Защо си сложил тази шеметна снимка там???
Е те сега блокирах един съвър![]()
![]()
Няма снимка… което е дефоулт на линкдин- това е.
На нета няма мой снимки.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
BMW_POWER написа:Ако знаеш колко илюзии разби![]()
А ако намеря твоя снимка, какво правим тогава???
Няма. И в склада няма. Забравяш всъщност с какво се занимавам

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:BMW_POWER написа:Ако знаеш колко илюзии разби![]()
А ако намеря твоя снимка, какво правим тогава???
Няма. И в склада няма. Забравяш всъщност с какво се занимавам
A ти май забрави, как угепцах Маверика, къде си е опънал рошавите краци. До него са 7500км, до теб са 11 пъти по-малко

p.s. не съм изтипосал адреса на офиса на Енигмата, защото искам да оставя и на другите да се поровят малко

Е, маверика е социален титан. Сравнение няма
аз не се крия, но не се и показвам. Нищо нямам за криене, но просто съм по- прибран
Сега като се замисля, мооооже и да съм попаднал в някой кадър от по- старите събори. Ама шанс

аз не се крия, но не се и показвам. Нищо нямам за криене, но просто съм по- прибран

Сега като се замисля, мооооже и да съм попаднал в някой кадър от по- старите събори. Ама шанс

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Да знаете от батко ви Емо една житейска истина!
Всъщност имам няколко, като една от най- важните е, че "Средният дюнер/гирус е като големият, но по-евтин"!
Но не това е друга тема.
Другото важно нещо е, че лесно е да си хванеш гадже, даже много лесно, без значение колко се дърпа и тн.
Трудното е да я разкараш после
Иначе, това е егати якото, да имаш власт най интернет и да можеш да изтриеш всичката информация за нета за себе си.
Мисля, че е почти божествено!

Всъщност имам няколко, като една от най- важните е, че "Средният дюнер/гирус е като големият, но по-евтин"!
Но не това е друга тема.
Другото важно нещо е, че лесно е да си хванеш гадже, даже много лесно, без значение колко се дърпа и тн.
Трудното е да я разкараш после

Иначе, това е егати якото, да имаш власт най интернет и да можеш да изтриеш всичката информация за нета за себе си.
Мисля, че е почти божествено!

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
DriftoMania написа:
Да, тъпо е ако си клъвнал .. Ноооо, ако имаш акъл да се осъзнаеш точно сега, няма да боли много .

Е.Димитров написа: Всъщност имам няколко, като една от най- важните е, че "Средният дюнер/гирус е като големият, но по-евтин"!

Тфа се опитах да го обясня на жената по една друга линия, ама не фАна ... Лъжеш и ти, като всички мъже

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

DriftoMania написа:Чак ме е яд, че съм такъв шаран. Наистина ли трябва да се държиш като г*з, да си неебателен, за да те гонят. В случая ме гони де, ама не ѝ стиска. Много се напрегнах. Отказвам да повярвам, че от самото начало е било с приятелска нагласа цялото нещо. Доста активна беше в това да прекарваме време заедно и да дава сигнали, че си изкарваме хубаво. Ако нещо е усетила в даден момент, че не съм това, което търси, вече не трябваше ли да ме остави, нали всичко ѝ е топ сега?
Сори за дългия пост. Не е като тия на Кармана, но трябва да има баланс явно.
Класика. Ти си знаеш де, но бам печат френдзонд и на теб. Жените винаги гледат да имат поне един, често няколко симп-а(виж по-горе линка с обяснението), за емоционалнa подкрепа и да им вършат по някоя работа. Женски приятелки не могат да играят тая роля, защото се съдят една друга.
DriftoMania написа:Наистина ли трябва да се държиш като г*з, да си неебателен, за да те гонят. В случая ме гони де, ама не ѝ стиска.
Не. Хубаво е да се държиш добре с тях, но и да стигнеш до просветлението, че ти си наградата. Тук не звучи, че те е гонила и няма такова нещо, че не и стиска. Всяка горе долу ок изглеждаща жена, знае от малка, че може да спи с почти всеки, с който реши. Най-добрите ми и стабилни връзки, ако не ме нападне още на първата среща, то е до третата максимум, но е ясно от началото, на къде вървят нещата. Целта е, жените да симп-ват на теб, както тя е/щяла е да прави с този дето я е отрязал. Двамата с него, не сте в един спорт дори и мога само да предположа, че я е треснал и захвърлил.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
TNT, вярно такива има бая бе, гледат да са високо котируеми. Не ви завиждам в големите градове, без да я видите на живо в нищо не може да сте сигурни, докато в малкия град понякога на снимките не може да я познаеш, но с малко напрягане става, ако не стане и тогава по имена и снимки с други виждаш, че това не е Памела Андерсън на млади години.
Какви месеци ще чакате и т.н. за какво? Има атракшън или няма, като има за какво да си пилеете взаимно времето, като няма пак за какво? Такива обяснения бля-бля на 15 бяха, една девствена тогава все не знаеше какво точно иска, после на 21-23 една друга сума и време ме мота, ама накрая се оказа, че било за да зарежа приятелката си тогава заради нея, което не стана разбира се. Има такива, които не знаят какво искат точно, ама не си губете времето, изключение винаги може да се случи, ама всеки сам си преценя дали да заложи на този вариант и изключението да се е случило баш на него и да си струва като след време се стигне до развръзка в негова полза.
Колега, хващай бика за рогата в случая кравата и казвай какво искаш и изпитваш на нея. Жените не обичат неувереността и може и затова в един миг да е решила нещо, че си нерешителен и хормоните и да са спрели да бушуват. Хващай кравата за да не се наложи накрая да хванеш наистина бика. Щом е тръгнало както казваш значи минимум си и бил интересен.
Канада, краката не са много рошави, ама още не мога да установя от какво е това одраното.
Та не вкарвай сега интриги, да не ми излезе име, аз пазя строги социални норми. 

Какви месеци ще чакате и т.н. за какво? Има атракшън или няма, като има за какво да си пилеете взаимно времето, като няма пак за какво? Такива обяснения бля-бля на 15 бяха, една девствена тогава все не знаеше какво точно иска, после на 21-23 една друга сума и време ме мота, ама накрая се оказа, че било за да зарежа приятелката си тогава заради нея, което не стана разбира се. Има такива, които не знаят какво искат точно, ама не си губете времето, изключение винаги може да се случи, ама всеки сам си преценя дали да заложи на този вариант и изключението да се е случило баш на него и да си струва като след време се стигне до развръзка в негова полза.
Колега, хващай бика за рогата в случая кравата и казвай какво искаш и изпитваш на нея. Жените не обичат неувереността и може и затова в един миг да е решила нещо, че си нерешителен и хормоните и да са спрели да бушуват. Хващай кравата за да не се наложи накрая да хванеш наистина бика. Щом е тръгнало както казваш значи минимум си и бил интересен.
Канада, краката не са много рошави, ама още не мога да установя от какво е това одраното.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Top Gun Maverick написа: после на 21-23 една друга сума и време ме мота, ама накрая се оказа, че било за да зарежа приятелката си тогава заради нея, което не стана разбира се. :
Колко нахално от нейна страна, да те мотае така!
Кучка