Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Всичко за електрическите автомобили
Не знам дали аз съм карък, но напоследък често ми се случва някой с електричка да се влачи много под ограничението и да прави колони след себе си.
I love the sound of V8 in the morning...
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
msi200 написа:Не знам дали аз съм карък, но напоследък често ми се случва някой с електричка да се влачи много под ограничението и да прави колони след себе си.
Не си, това е нормалното в случая
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Баси, на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи и да прави колони пред себе си. Сигурно е в технологията на задвижване проблема, не в шофьора... 

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Баси, на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи и да прави колони пред себе си. Сигурно е в технологията на задвижване проблема, не в шофьора...
Колоните ако ги прави пред себе си - значи се връща отнякъде. Влез му в положението на двг-то де, на отиване има 5-6-7 скорости, ама на връщане има само една задна

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това нагорнище е нещо като гробище за неможачи там. Като не беше забранено на камионите да изпреварват беше още по-голямо мазало... добре че най-накрая поне тая лудост я спряха.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
enigma написа:b_u_b_o написа:Баси, на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи и да прави колони пред себе си. Сигурно е в технологията на задвижване проблема, не в шофьора...
Колоните ако ги прави пред себе си - значи се връща отнякъде. Влез му в положението на двг-то де, на отиване има 5-6-7 скорости, ама на връщане има само една задна
Добре де, разбра ме, зад себе си имах предвид
И мен много рядко ме изпреварват с теслата. А карам със 140-145 по магистрала. Но определено другите колеги се влачат, от електричките май само тайкани са ме изпреварвали.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
b_u_b_o написа:...на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи.....
Тези не са изчезнали, но изглежда се е завъдила и някаква нова порода икономисти с коли на ток.
I love the sound of V8 in the morning...
То когато само се влачат бива, изпреварваш ги и продължаваш да се движеш нормално. Днес обаче някъв електрически Мерцедес няква рекооперация ли пробваше 70-110-70-110
Между другото тъкмо се отвори прозорец да го мина и една Тесла прелетя с 160. След няколко километра я настигнах и караше с 80-90 
Между другото тъкмо се отвори прозорец да го мина и една Тесла прелетя с 160. След няколко километра я настигнах и караше с 80-90 
Странни птици са жичкаджиите,но в голямата си частност го играят икономисти.
В смисъл затова са ги купили тези коли.
Няма нищо лошо разбира се стига да не се пречи на трафика.
Е на аз вчера и днес благослових едно 50 майки на влачещи се идиоти по подбалкана.
Те може и да си отиват на село,но аз съм на работа и 40-50км в час извънградско е извън моите представи за нормална скорост освен,ако не караш Карпати.
В смисъл затова са ги купили тези коли.
Няма нищо лошо разбира се стига да не се пречи на трафика.
Е на аз вчера и днес благослових едно 50 майки на влачещи се идиоти по подбалкана.
Те може и да си отиват на село,но аз съм на работа и 40-50км в час извънградско е извън моите представи за нормална скорост освен,ако не караш Карпати.