Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
132
27%
Да - бих си взел
222
46%
Не
36
7%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 482
ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от msi200 » 14 Юни 2026, 17:20

Не знам дали аз съм карък, но напоследък често ми се случва някой с електричка да се влачи много под ограничението и да прави колони след себе си.
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 14 Юни 2026, 17:26

msi200 написа:Не знам дали аз съм карък, но напоследък често ми се случва някой с електричка да се влачи много под ограничението и да прави колони след себе си.

Не си, това е нормалното в случая :mhihi: Ток в туба няма :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Юни 2026, 17:28

Баси, на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи и да прави колони пред себе си. Сигурно е в технологията на задвижване проблема, не в шофьора... :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Юни 2026, 18:10

b_u_b_o написа:Баси, на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи и да прави колони пред себе си. Сигурно е в технологията на задвижване проблема, не в шофьора... :dunno:

Колоните ако ги прави пред себе си - значи се връща отнякъде. Влез му в положението на двг-то де, на отиване има 5-6-7 скорости, ама на връщане има само една задна :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Юни 2026, 18:16

Това нагорнище е нещо като гробище за неможачи там. Като не беше забранено на камионите да изпреварват беше още по-голямо мазало... добре че най-накрая поне тая лудост я спряха.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Юни 2026, 18:22

enigma написа:
b_u_b_o написа:Баси, на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи и да прави колони пред себе си. Сигурно е в технологията на задвижване проблема, не в шофьора... :dunno:

Колоните ако ги прави пред себе си - значи се връща отнякъде. Влез му в положението на двг-то де, на отиване има 5-6-7 скорости, ама на връщане има само една задна :dunno:

Добре де, разбра ме, зад себе си имах предвид :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 14 Юни 2026, 18:23

И мен много рядко ме изпреварват с теслата. А карам със 140-145 по магистрала. Но определено другите колеги се влачат, от електричките май само тайкани са ме изпреварвали.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 14 Юни 2026, 20:19

b_u_b_o написа:...на мен пък постоянно ми се случва някой с двг да се влачи..... :dunno:

Тези не са изчезнали, но изглежда се е завъдила и някаква нова порода икономисти с коли на ток.
I love the sound of V8 in the morning...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 14 Юни 2026, 21:20

То когато само се влачат бива, изпреварваш ги и продължаваш да се движеш нормално. Днес обаче някъв електрически Мерцедес няква рекооперация ли пробваше 70-110-70-110 :banghead: Между другото тъкмо се отвори прозорец да го мина и една Тесла прелетя с 160. След няколко километра я настигнах и караше с 80-90 :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Юни 2026, 21:34

Странни птици са жичкаджиите,но в голямата си частност го играят икономисти.
В смисъл затова са ги купили тези коли.
Няма нищо лошо разбира се стига да не се пречи на трафика.
Е на аз вчера и днес благослових едно 50 майки на влачещи се идиоти по подбалкана.
Те може и да си отиват на село,но аз съм на работа и 40-50км в час извънградско е извън моите представи за нормална скорост освен,ако не караш Карпати. :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата