Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Понеже съм инсталирал разни неща от Cydia и Control Center вече не е стандартния се чудя дали е нормално да имам там само AirDrop без Air Play? Има ли друг начин за активиране - от някакви настройки или нещо друго, че не ми се маха само за пробата FlipControlCenter
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
От настройките на tweak-a, не можеш ли да си го добавиш?
Там го няма или аз нещо не мога да го видя. Да не би да съм осакатил телефона нещо без да искам и да нямам AirPlay вече
Иначе това изглежда по-добре от кабел, вярно че едва ли ще може да предава с кой знае какво качество, но пък свързването на кабели се избягва. А и видях, че и на оригиналния кабел дават максимум 720р т.е. горе долу колкото през WiFi

Иначе това изглежда по-добре от кабел, вярно че едва ли ще може да предава с кой знае какво качество, но пък свързването на кабели се избягва. А и видях, че и на оригиналния кабел дават максимум 720р т.е. горе долу колкото през WiFi
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
© написа:Това е интересно, няма да споменавам как е решен този въпрос при андроид да не ставам банален и да не разпалвам излишни страсти. Този AirPlay как се пуска ? От самото приложение ли е или може да се пусне перманентно и да показва екрана на телефона 1:1 на телевизора?
Решен не точно, DLNA е стандарт, както AirPlay е стандарт. Разликата е, като при кабелите - не са съвместими

Иначе и аз ще вземам един такъв да го ръгна в тв-то. Чудя се дали не са могли да го измислят с MHL стандарт вместо да ръгаш и usb за power

p.s
© написа:Там го няма или аз нещо не мога да го видя. Да не би да съм осакатил телефона нещо без да искам и да нямам AirPlay вече![]()
AirPlay мисля излиза само когато си вързал към мрежа където има устройство да го поддържа.
Решено, защото всеки телевизор дори от преди 4-5 години поддържа DLNA . Както и всеки андроид телефон от същите години. Още с първия ми андроид телефон свърването стана за 2 мин. Но нормално тук да е по-сложно
Само да успея да го пусна тоя AirPlay
Ако може някой да потвърди това да не се лутам излишно

b00st написа:AirPlay мисля излиза само когато си вързал към мрежа където има устройство да го поддържа.
Ако може някой да потвърди това да не се лутам излишно
- b00st
- User
-
Няма кво друго да е, или през апп-а където дават трябва да го има.
Аз поръчах такова, пък ще видим
http://www.ebay.com/itm/201052181939?ss ... 1497.l2649
Аз поръчах такова, пък ще видим

http://www.ebay.com/itm/201052181939?ss ... 1497.l2649
Щом си го преценил, че става направо ще поръчвам и аз
20 долара - с тях и без тях. Каквото стане
Жалко е, че трябва да го захранвам от другаде това нещо. Не че тв няма юсб, но ако се наложи да го местя тук там, може и да се наложи разни външни захранвания
п.с. този "продавач" много ме дразни, много бавно му пристигат стоките, а като започнеш да търсиш все на него попадаш

Жалко е, че трябва да го захранвам от другаде това нещо. Не че тв няма юсб, но ако се наложи да го местя тук там, може и да се наложи разни външни захранвания
п.с. този "продавач" много ме дразни, много бавно му пристигат стоките, а като започнеш да търсиш все на него попадаш
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Момчета Айфонаджии, някой да се е регистрирал като деволпър в Апсторето. Има ли някакви тънкости или си плащаш там стоте и нещо долара на година следваш инструкциите и си свиркаш. В случая искам да кача няколко специфични калкулатора, които си направих да ми помагат в работата, та и колегите и предимно една колежка с Айфони да ги използват. Ако има някакъв друг начин за качване на приложения без джейлбрейк, споделете, защото изобщо не им разбирам на Епълските устройства и системи. И ще има ли проблем да се качат прости хибридни апове от типа въведи едно, въведи две, въведи три, резултатът е някакво си число, като визията им е направена с Джейкуери мобайл и условието е, че ще ги дръпнат няма и десет човека.
- b00st
- User
-
Принципно имаше начин да се качват и от iTUnes директно от инсталационния файл. Ама трябва да го проучиш, че съм го правил преди години последно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе моят телефон от няколко дни само на едж седи. 3г не виждам изобщо. Тоя джейл нещо бъгав ми се струва.
- b00st
- User
-
От жейла ще да е. Моя забелязах, че нещо почна по-бавно да ги превключва, ама като му дадох един рестарт се оправи, че не беше виждаш от 2 месеца насам 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Рестартирах го ама неще. Не ми се занимава май да го джейлвам наново. Като го сменя ще го оправям. Забелязвам обаче, че с всеки следващ джейл стават все по-бъгави. Кракнатите програми и неоторизираните приложения и те. Като си взех четворката преди няколко години нямаше калпав джейл и скапана програма. Или поне аз не съм попадал на такава тогава.
- b00st
- User
-
То и доста повече време им отнема сега да хакнат. Със 7-цата толкова се напъваха и накрая някъв калпав шит изкараха, ма то тва им е на apple идеята.
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам следният проблем. Като пътувам с колата не мога да проведа разговор постоянно прекъсва, губи обхват. В града нямам проблем, с включено 3g съм.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911