СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
Те като ги гледам тия половината са ми клиенти, те мен чакат, а вчера почивен ден, нормално някой път да вися.
Обаче къде намери тая Лада на снимката, вярно от преди да махнат на Пеевски затворените все пак вече лотарии тип лафка.

Обаче къде намери тая Лада на снимката, вярно от преди да махнат на Пеевски затворените все пак вече лотарии тип лафка.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Ти да видиш от твоето село какви компромати вади...alx написа:BMW_POWER написа:Top Gun Maverick написа:Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня.
Седиш на стъргалото и чакаш някой да клъвне![]()
https://www.google.ca/maps/@42.6187677, ... ?entry=ttu
Баси- хиената- детектив…

Sent from my SM-N981U using Tapatalk
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Снощи си викам днес ми е шанса да се наспя, ще се прибрах преди 12, а бях теглил и душ в къщата и викам готов съм да спя. Хубаво, ама не стана
. Последните дни беше 38-40 градуса, съответно климатика охлаждаше целия апартамент и съответно вечерта в спалнята ми беше супер приятно и прохладно, та две вечери спах добре, макар и да си лягах към 2. Вчера обаче климатика не беше пускан и вечерта си беше задушно, гледах, че е 28 градуса и си легнах, викам не е прекалено зле. Е да, ама до 3 часа ми е жега, препотих се 12 пъти и няма заспиване. Та пуснах климатика да обърне въздуха и като усетих хладина след сигурно 30-40 минути го спрях и съм заспал, до 8 без 20 тая сутрин.
Мисля след малко да го пускам и цял ден да бичи.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Drifty, климатик не се спира в жегите
Аз и на климатик спя сега, на малко по-висока температура де, че иначе милото ще си легне с пижама и юрган
, но не се гаси.

Аз и на климатик спя сега, на малко по-висока температура де, че иначе милото ще си легне с пижама и юрган

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
barty написа:Очаквам развитие![]()
Колега, я сложи една твоя снимка да те видим
Квазимодо - 1-ви бриТчеди сме

За тва преди години, колегите в Америка ми лепнаха прякора - ди Каприо

Не знам що, прическите са ни различни

И тва ме подсеща, какво ми каза на времето класната в МГ-то.
Бяхме направили поредната простотия в 11-ти клас и тя ми вика, тая твоя усмивка и тоя поглед никога няма да ги забравя

Още като ми дойде в подготвителен клас с тая усмивка и поглед, си знаех, че нищо няма да мога да ти кажа

И си казах, че директора ще се оправя с теб

Така си беше - надушихме се краставите магарета от моя и другите класове и аз бях на абонамент при директора

Ето този - Много голям и еродиран човек. Адски много съм научил от него

Секретарката му, ми викаше - оооооо пак ли ти. Искаш ли кафе, щот директора е на среща и ще чакаш

На абитуриентската вечер, директора дойде и ми каза, вашата групичка беляджии, не ви изключихме само защото бяхте пълни отличници и печелихте състезания.
Но сега започва истинския ви живот и спрете с простотиите

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
drifty написа:Снощи си викам днес ми е шанса да се наспя, ще се прибрах преди 12, а бях теглил и душ в къщата и викам готов съм да спя. Хубаво, ама не стана. Последните дни беше 38-40 градуса, съответно климатика охлаждаше целия апартамент и съответно вечерта в спалнята ми беше супер приятно и прохладно, та две вечери спах добре, макар и да си лягах към 2. Вчера обаче климатика не беше пускан и вечерта си беше задушно, гледах, че е 28 градуса и си легнах, викам не е прекалено зле. Е да, ама до 3 часа ми е жега, препотих се 12 пъти и няма заспиване. Та пуснах климатика да обърне въздуха и като усетих хладина след сигурно 30-40 минути го спрях и съм заспал, до 8 без 20 тая сутрин.
Да се легнеш без да е работил климатик е мазохизъм, който не мога да си причиня лятото

enigma написа:Ти да видиш от твоето село какви компромати вади...alx написа:BMW_POWER написа:Top Gun Maverick написа:Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня.
Седиш на стъргалото и чакаш някой да клъвне![]()
https://www.google.ca/maps/@42.6187677, ... ?entry=ttu
Баси- хиената- детектив…
Ти си ми по-сложен, защото вадиш снимки само от гората

Добре дошъл!
carmanf1 написа:
Ето този - Много голям и еродиран човек. Адски много съм научил от него
Секретарката му, ми викаше - оооооо пак ли ти. Искаш ли кафе, щот директора е на среща и ще чакаш![]()
На абитуриентската вечер, директора дойде и ми каза, вашата групичка беляджии, не ви изключихме само защото бяхте пълни отличници и печелихте състезания.
Но сега започва истинския ви живот и спрете с простотиите
март 1986 г. – с Указ на Държавния съвет на НРБ е удостоен със званието „Герой на социалистическия труд“

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
c04 написа:drifty написа:Снощи си викам днес ми е шанса да се наспя, ще се прибрах преди 12, а бях теглил и душ в къщата и викам готов съм да спя. Хубаво, ама не стана. Последните дни беше 38-40 градуса, съответно климатика охлаждаше целия апартамент и съответно вечерта в спалнята ми беше супер приятно и прохладно, та две вечери спах добре, макар и да си лягах към 2. Вчера обаче климатика не беше пускан и вечерта си беше задушно, гледах, че е 28 градуса и си легнах, викам не е прекалено зле. Е да, ама до 3 часа ми е жега, препотих се 12 пъти и няма заспиване. Та пуснах климатика да обърне въздуха и като усетих хладина след сигурно 30-40 минути го спрях и съм заспал, до 8 без 20 тая сутрин.
Да се легнеш без да е работил климатик е мазохизъм, който не мога да си причиня лятото![]()
У дома е макс 26 градуса при 41 навън - сутрин пускаме всички щори и затваряме прозорците , изолацията е супер и мястото е проветриво . Тази година климатик съм пускал два дена , е верно че по големите жеги изчезваме ... Но на климатик НЕ спя

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Климатик у дома НЕ! Къщата е достатъчно хладна, което си има своята цена, зимата трябва да се топли добре.
Но в най-най-жегите вътре се живее. Ама аз и в колата мразя климатик, рядко ползвам тая екстра. Зависи от условията сега понякога се налага, ама в града примерно ако не е прашно предпочитам прозореца да сваля.

In God we trust, all others we track.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Дайте пак координатите на някой, който докарва коли от Европа. Сега случая е за закарване на кола до Франция, което може да се комбинира с докарване на нещо на някой друг от същия регион или Германия... Така и за двамата ще е по-изгодно!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Drifty, климатик не се спира в жегите![]()
Аз и на климатик спя сега, на малко по-висока температура де, че иначе милото ще си легне с пижама и юрган, но не се гаси.
Не спя на климатик аз, обикновено е достатъчно да отворя към терасата вечерта и влиза по-свеж въвздух и се спи, макар че сутрин ми е топло като стана. Ама снощи ни врата, ни климатик и в стаята беше осезаемо по-топло от останалата част на апартамента. След малко заминавам да гледам Опекхаймера и ще го оставя да работи дева и климатика.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:Дайте пак координатите на някой, който докарва коли от Европа. Сега случая е за закарване на кола до Франция, което може да се комбинира с докарване на нещо на някой друг от същия регион или Германия... Така и за двамата ще е по-изгодно!
Пиши в групата в фейса за споделено репатриране, там точно това е идеята , обратни курсове ....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- младши ентусиаст
-
Верно ли куките на някои коли са с обратна резба? Аз на бенвето колкото пъти съм я слагал (за мое щастие само отзад), си я навивам надясно.
Ей сега ми звъни един авер, вдигам и чувам "Спешно, спешно, закъсах" . На гадно място, разбрал по трудния начин, че по време на дъжд не се скача в локви с бензинова кола, угаснала на доста натоварен път. Отидох, купух въже по пътя, да го прибера до тях, че са 2-3км, отивам, няма кука.. Пробвах моята, уж хвана, звъня на един авер, че все са ми бенвисти приятелите, вика идвам. Но докато чакаме моя човек дръпна куката и тя излезе. Бах мааму, навивах, уж, нищо. Викам си на ума, не са съвместими на ситроена и моята. Хубу, ама отидох за инструменти да свалим акумуалтора, че и него съборихме, щото колата пали, ама губи цилиндри и не мърда, едам на място работи, и взех от съседа на рено кука, и тя не става. Прибирам се и налага вика тя с обратна резба.. До сега такава не съм срещал.. Ц3 е сутиена иначе. Дайте акъл, че довечера да ходя да го закачам, ще я избутахме да не е на пътя и я заебахме там.
Ей сега ми звъни един авер, вдигам и чувам "Спешно, спешно, закъсах" . На гадно място, разбрал по трудния начин, че по време на дъжд не се скача в локви с бензинова кола, угаснала на доста натоварен път. Отидох, купух въже по пътя, да го прибера до тях, че са 2-3км, отивам, няма кука.. Пробвах моята, уж хвана, звъня на един авер, че все са ми бенвисти приятелите, вика идвам. Но докато чакаме моя човек дръпна куката и тя излезе. Бах мааму, навивах, уж, нищо. Викам си на ума, не са съвместими на ситроена и моята. Хубу, ама отидох за инструменти да свалим акумуалтора, че и него съборихме, щото колата пали, ама губи цилиндри и не мърда, едам на място работи, и взех от съседа на рено кука, и тя не става. Прибирам се и налага вика тя с обратна резба.. До сега такава не съм срещал.. Ц3 е сутиена иначе. Дайте акъл, че довечера да ходя да го закачам, ще я избутахме да не е на пътя и я заебахме там.