СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Авг 2023, 7:19

Те като ги гледам тия половината са ми клиенти, те мен чакат, а вчера почивен ден, нормално някой път да вися. :mhihi:
Обаче къде намери тая Лада на снимката, вярно от преди да махнат на Пеевски затворените все пак вече лотарии тип лафка. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Авг 2023, 8:38

alx написа:
BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня. :mhihi:

Седиш на стъргалото и чакаш някой да клъвне :mhihi:

https://www.google.ca/maps/@42.6187677, ... ?entry=ttu

Баси- хиената- детектив… :mhihi:
Ти да видиш от твоето село какви компромати вади...

Sent from my SM-N981U using Tapatalk
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Авг 2023, 8:42

Снощи си викам днес ми е шанса да се наспя, ще се прибрах преди 12, а бях теглил и душ в къщата и викам готов съм да спя. Хубаво, ама не стана :D. Последните дни беше 38-40 градуса, съответно климатика охлаждаше целия апартамент и съответно вечерта в спалнята ми беше супер приятно и прохладно, та две вечери спах добре, макар и да си лягах към 2. Вчера обаче климатика не беше пускан и вечерта си беше задушно, гледах, че е 28 градуса и си легнах, викам не е прекалено зле. Е да, ама до 3 часа ми е жега, препотих се 12 пъти и няма заспиване. Та пуснах климатика да обърне въздуха и като усетих хладина след сигурно 30-40 минути го спрях и съм заспал, до 8 без 20 тая сутрин.

Мисля след малко да го пускам и цял ден да бичи.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Авг 2023, 8:48

Европейско посрещане

IMG_0083.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Авг 2023, 11:11

Drifty, климатик не се спира в жегите :lol:

Аз и на климатик спя сега, на малко по-висока температура де, че иначе милото ще си легне с пижама и юрган :lol: , но не се гаси.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Авг 2023, 11:37

barty написа:Очаквам развитие :ok:
Колега, я сложи една твоя снимка да те видим :mhihi:

Квазимодо - 1-ви бриТчеди сме :D само че аз нося слънчеви очила 8)

За тва преди години, колегите в Америка ми лепнаха прякора - ди Каприо :lol:

Не знам що, прическите са ни различни :dunno:

И тва ме подсеща, какво ми каза на времето класната в МГ-то.

Бяхме направили поредната простотия в 11-ти клас и тя ми вика, тая твоя усмивка и тоя поглед никога няма да ги забравя :D
Още като ми дойде в подготвителен клас с тая усмивка и поглед, си знаех, че нищо няма да мога да ти кажа :lol:
И си казах, че директора ще се оправя с теб :lol:

Така си беше - надушихме се краставите магарета от моя и другите класове и аз бях на абонамент при директора :lol:

Ето този - Много голям и еродиран човек. Адски много съм научил от него :D

Секретарката му, ми викаше - оооооо пак ли ти. Искаш ли кафе, щот директора е на среща и ще чакаш :lol:

На абитуриентската вечер, директора дойде и ми каза, вашата групичка беляджии, не ви изключихме само защото бяхте пълни отличници и печелихте състезания.
Но сега започва истинския ви живот и спрете с простотиите :ok:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 06 Авг 2023, 12:13

И най-хубав и най-умен и най-вървежен и най-забавен пу пу

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Авг 2023, 14:19

drifty написа:Снощи си викам днес ми е шанса да се наспя, ще се прибрах преди 12, а бях теглил и душ в къщата и викам готов съм да спя. Хубаво, ама не стана :D. Последните дни беше 38-40 градуса, съответно климатика охлаждаше целия апартамент и съответно вечерта в спалнята ми беше супер приятно и прохладно, та две вечери спах добре, макар и да си лягах към 2. Вчера обаче климатика не беше пускан и вечерта си беше задушно, гледах, че е 28 градуса и си легнах, викам не е прекалено зле. Е да, ама до 3 часа ми е жега, препотих се 12 пъти и няма заспиване. Та пуснах климатика да обърне въздуха и като усетих хладина след сигурно 30-40 минути го спрях и съм заспал, до 8 без 20 тая сутрин.

Да се легнеш без да е работил климатик е мазохизъм, който не мога да си причиня лятото :mhihi: :ok:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Авг 2023, 15:54

enigma написа:
alx написа:
BMW_POWER написа:
Top Gun Maverick написа:Бах мааму, чудех се дали някой ще забележи. Истината е, че не помня. :mhihi:

Седиш на стъргалото и чакаш някой да клъвне :mhihi:

https://www.google.ca/maps/@42.6187677, ... ?entry=ttu

Баси- хиената- детектив… :mhihi:
Ти да видиш от твоето село какви компромати вади...

Ти си ми по-сложен, защото вадиш снимки само от гората :mhihi: :mhihi:

Добре дошъл!

carmanf1 написа:
Ето този - Много голям и еродиран човек. Адски много съм научил от него :D

Секретарката му, ми викаше - оооооо пак ли ти. Искаш ли кафе, щот директора е на среща и ще чакаш :lol:

На абитуриентската вечер, директора дойде и ми каза, вашата групичка беляджии, не ви изключихме само защото бяхте пълни отличници и печелихте състезания.
Но сега започва истинския ви живот и спрете с простотиите :ok:

март 1986 г. – с Указ на Държавния съвет на НРБ е удостоен със званието „Герой на социалистическия труд“

:idea: :idea: :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Авг 2023, 16:19

c04 написа:
drifty написа:Снощи си викам днес ми е шанса да се наспя, ще се прибрах преди 12, а бях теглил и душ в къщата и викам готов съм да спя. Хубаво, ама не стана :D. Последните дни беше 38-40 градуса, съответно климатика охлаждаше целия апартамент и съответно вечерта в спалнята ми беше супер приятно и прохладно, та две вечери спах добре, макар и да си лягах към 2. Вчера обаче климатика не беше пускан и вечерта си беше задушно, гледах, че е 28 градуса и си легнах, викам не е прекалено зле. Е да, ама до 3 часа ми е жега, препотих се 12 пъти и няма заспиване. Та пуснах климатика да обърне въздуха и като усетих хладина след сигурно 30-40 минути го спрях и съм заспал, до 8 без 20 тая сутрин.

Да се легнеш без да е работил климатик е мазохизъм, който не мога да си причиня лятото :mhihi: :ok:

У дома е макс 26 градуса при 41 навън - сутрин пускаме всички щори и затваряме прозорците , изолацията е супер и мястото е проветриво . Тази година климатик съм пускал два дена , е верно че по големите жеги изчезваме ... Но на климатик НЕ спя :nono:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Авг 2023, 16:58

Климатик у дома НЕ! Къщата е достатъчно хладна, което си има своята цена, зимата трябва да се топли добре. :mhihi: Но в най-най-жегите вътре се живее. Ама аз и в колата мразя климатик, рядко ползвам тая екстра. Зависи от условията сега понякога се налага, ама в града примерно ако не е прашно предпочитам прозореца да сваля.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 06 Авг 2023, 17:17

Дайте пак координатите на някой, който докарва коли от Европа. Сега случая е за закарване на кола до Франция, което може да се комбинира с докарване на нещо на някой друг от същия регион или Германия... Така и за двамата ще е по-изгодно!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 06 Авг 2023, 17:26

Don_Diego написа:Drifty, климатик не се спира в жегите :lol:

Аз и на климатик спя сега, на малко по-висока температура де, че иначе милото ще си легне с пижама и юрган :lol: , но не се гаси.

Не спя на климатик аз, обикновено е достатъчно да отворя към терасата вечерта и влиза по-свеж въвздух и се спи, макар че сутрин ми е топло като стана. Ама снощи ни врата, ни климатик и в стаята беше осезаемо по-топло от останалата част на апартамента. След малко заминавам да гледам Опекхаймера и ще го оставя да работи дева и климатика.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Авг 2023, 17:27

ildivvy написа:Дайте пак координатите на някой, който докарва коли от Европа. Сега случая е за закарване на кола до Франция, което може да се комбинира с докарване на нещо на някой друг от същия регион или Германия... Така и за двамата ще е по-изгодно!

Пиши в групата в фейса за споделено репатриране, там точно това е идеята , обратни курсове ....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 06 Авг 2023, 17:43

Верно ли куките на някои коли са с обратна резба? Аз на бенвето колкото пъти съм я слагал (за мое щастие само отзад), си я навивам надясно.

Ей сега ми звъни един авер, вдигам и чувам "Спешно, спешно, закъсах" . На гадно място, разбрал по трудния начин, че по време на дъжд не се скача в локви с бензинова кола, угаснала на доста натоварен път. Отидох, купух въже по пътя, да го прибера до тях, че са 2-3км, отивам, няма кука.. Пробвах моята, уж хвана, звъня на един авер, че все са ми бенвисти приятелите, вика идвам. Но докато чакаме моя човек дръпна куката и тя излезе. Бах мааму, навивах, уж, нищо. Викам си на ума, не са съвместими на ситроена и моята. Хубу, ама отидох за инструменти да свалим акумуалтора, че и него съборихме, щото колата пали, ама губи цилиндри и не мърда, едам на място работи, и взех от съседа на рено кука, и тя не става. Прибирам се и налага вика тя с обратна резба.. До сега такава не съм срещал.. Ц3 е сутиена иначе. Дайте акъл, че довечера да ходя да го закачам, ще я избутахме да не е на пътя и я заебахме там.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата