Протест против високите цени 16 .04 . 2011
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Протест против високите цени 16 .04 . 2011
alpina-ma6inata написа:Ами ти какво предлагаш?И да няма, поне тези които отидат ще знаят за себе си, че са направили каквото могат и ще имат право да претендират за по-ниски цени. Иначе смятам, че е по-лош вариант да си седиш вкъщи и като отидеш утре сутринта на бензиностанцията да псуваш колко е скъп бензина.
Ами аз гледам да претендирам за прилична заплата за да мога да си позволя лукса да се возя без това да ме притеснява много.Пак ще се повторя:Няма как да работиш за 300-500лв и да не ти е скъп бензина.Ако ще и 1.50 да стане пак ще е скъп за много хора

Цените на горивата няма как при нас да бъдат много по-ниски от тези в цяла Европа,няма логика.Да не говориме,че протеста е подъл замисъл на оня мушмол серГЕЙ.
Защо преди няколко години не се вдигнахте на стачка когато цените бяха малко по-високи от сегашните?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
(bubsa) написа:
Ами аз гледам да претендирам за прилична заплата за да мога да си позволя лукса да се возя без това да ме притеснява много.Пак ще се повторя:Няма как да работиш за 300-500лв и да не ти е скъп бензина.Ако ще и 1.50 да стане пак ще е скъп за много хора![]()
Цените на горивата няма как при нас да бъдат много по-ниски от тези в цяла Европа,няма логика.Да не говориме,че протеста е подъл замисъл на оня мушмол серГЕЙ.
Защо преди няколко години не се вдигнахте на стачка когато цените бяха малко по-високи от сегашните?
прав си- заплатите са ниски, не цените високи...
обаче или ти си се объркал за к'во е протеста или аз греша нещо... целта НЕ е на теб да ти е по-евтино да си разкарваш задника с кочината- целта е да слезе цената на горивото, щото цените на ВСИЧКО зависят от цената на дизела...
аз съм съгласен да махнат акциза САМО за транспортните фирми и земеделските производители, а за нас да НЕ падат цените... аз ще карам по-малко, но някои цени ще паднат, което ми стига...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Е за толкова ли тъп ме помисли бе колега?
Почти нищо няма да падне с падането на цените на горивата колега
Единствено печалбата на някои хора ще се увеличи малко. Кога е ставало това?В България от край време цените се движат само в една посока(нагоре)
А като цяло най-много ме дразни,че протеста не е това което е.Някой се възползва от слабостта на народа за постигане на долните си цели.И какво ще стане на края?Нищо няма да се промени за обикновенния човек...
Почти нищо няма да падне с падането на цените на горивата колега

А като цяло най-много ме дразни,че протеста не е това което е.Някой се възползва от слабостта на народа за постигане на долните си цели.И какво ще стане на края?Нищо няма да се промени за обикновенния човек...

Няма падане,оттук нататък само нагоре.Нали трябва да се врътнем в Евро,колкото по-близо си до цената на стоката в равностойността на Еврото,толкова по-бързо си в зоната.
Колеги, я някой по-наясно с организацията за утре да драсне един личен, освен в 13 "на площада", има ли някакви районни пунктове, откъдето да се тръгва по-рано. В района на Метро - Цариградско съм.
bmw'fan написа:Колеги, я някой по-наясно с организацията за утре да драсне един личен, освен в 13 "на площада", има ли някакви районни пунктове, откъдето да се тръгва по-рано. В района на Метро - Цариградско съм.
http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... b7b6c002db
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
(bubsa) написа:alpina-ma6inata написа:Ами ти какво предлагаш?И да няма, поне тези които отидат ще знаят за себе си, че са направили каквото могат и ще имат право да претендират за по-ниски цени. Иначе смятам, че е по-лош вариант да си седиш вкъщи и като отидеш утре сутринта на бензиностанцията да псуваш колко е скъп бензина.
Ами аз гледам да претендирам за прилична заплата за да мога да си позволя лукса да се возя без това да ме притеснява много.Пак ще се повторя:Няма как да работиш за 300-500лв и да не ти е скъп бензина.Ако ще и 1.50 да стане пак ще е скъп за много хора![]()
Така е, съгласен съм, че заплатите трябва да се вдигнат. Но лично за мен всеки протест, било то за горива, електроенергия и всичко, що се отнася за високи цени е и отчасти протест против ниския стандарт и ниските заплати. Защото следователно, ако заплатите са достатъчно високи, че да не са ни проблем тези цени, няма да ги има тези протести.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
(bubsa) написа:
Да не говориме,че протеста е подъл замисъл на оня мушмол серГЕЙ.

latrel написа:bmw'fan написа:Колеги, я някой по-наясно с организацията за утре да драсне един личен, освен в 13 "на площада", има ли някакви районни пунктове, откъдето да се тръгва по-рано. В района на Метро - Цариградско съм.
http://www.bulforums.com/bgprotest_2011 ... b7b6c002db
Да, форума го знам и го погледнах преди да пиша тук и точно затова си зададох тук въпроса. Ясно, няма организация за София. Мерси все пак за опита за помощ.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Yanko Petrov написа:(bubsa) написа:
Да не говориме,че протеста е подъл замисъл на оня мушмол серГЕЙ.
Да не се обиждаме, колега
Това е моето мнение колега и не ангажирам никой с него.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Добре се получи и днес .. полицаите полудяха като видяха, че се измъкваме от площада
Сега не бяха толкова подготвени както миналия път .. лошото е, че ние бяхме по-малко от предния път.
http://www.youtube.com/watch?v=kocLocM3yuE

http://www.youtube.com/watch?v=kocLocM3yuE
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В Бургас беше супер зле организацията. Едно че бяхме към 60 коли максимум, друго че навсякъде се движихме само в една лента................... и нищо не правихме

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
много ми е странно защо всички се качили на колите и карат нагоре надолу... щото бензина е скъп... малко противоречиво...
все едно да правиме стачка срещу пушенето и да се съберем и да си палнеме цигарка .
Според мен всеки метър излишен минат с колите ни ... е пара в джобовете на тези срещу, които протестираме.
Протест трябва да има ..ма по някакъв друг начин.
все едно да правиме стачка срещу пушенето и да се съберем и да си палнеме цигарка .
Според мен всеки метър излишен минат с колите ни ... е пара в джобовете на тези срещу, които протестираме.
Протест трябва да има ..ма по някакъв друг начин.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
който не отваря нет цяла седмица на края виси 3ч на пътя...! кофти ,ма нямаше как. ако бях прочел, че ще има протест или пак щях да отида или щях да си направя плановете да мина в друго време. тоя път-греда.
като гледам, обаче колко бяха блокиралите пътя ми се струва ,че работата е много ,много зле като организация и следващият път нищо чудно да не се получи съвсем....
като гледам, обаче колко бяха блокиралите пътя ми се струва ,че работата е много ,много зле като организация и следващият път нищо чудно да не се получи съвсем....
с всеки следващ протест участниците намаляват и то не с малко бройки.... Боко по-скоро ни се примисва отколкото да се стресне, да не говорим пък за Златев ...