кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Честито, да си я караш с кеф и безаварийно 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
mr_petroff написа:blacksapphire написа:mr_petroff написа:Едно Х4 G02 шестак редовак 265 h.p. си взех днес .За 330 км. май съм доволен - най вече от пауър-а и от матричните лед светлини - на автоматичен режим са невероятни ...За разход на гориво пък въобще няма да говоря - никой няма да ми повярва
Честито, качи снимки. Прекрасна жипка е![]()
Малко вали за по подробни снимки, ами това е общо взето.
Честито

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Честито и безаварийно
За разхода ще повярвам, щото брат ми имаше G30-ска с тоя мотор над 200к км и се хвалеше с абсурдни цифри
Но още ги чакам - другата седмица уж. Забавиха се с пращането нещо. Пристигнаха обаче 3 кашона от Амазон
Тази година все по-дребни покупки и съм впечатлен от WMF Ice cream maker
Направихме смес от няколко съставки по рецепта на чатгпт (сметана, прясно мляко, стевия/еритрол смес от тази на бум-бум, сол и 2 лъжици течен шоколад), разбити в блендер за смутита и за 20мин стана топ сладолед
На практика за 25-30мин стана. Днеска ще видим как ще стане ванилов или с горски плодове 
За разхода ще повярвам, щото брат ми имаше G30-ска с тоя мотор над 200к км и се хвалеше с абсурдни цифри Don_Diego написа:TNT-то даже нацели по-добра оферта от мен![]()
Но още ги чакам - другата седмица уж. Забавиха се с пращането нещо. Пристигнаха обаче 3 кашона от Амазон
Направихме смес от няколко съставки по рецепта на чатгпт (сметана, прясно мляко, стевия/еритрол смес от тази на бум-бум, сол и 2 лъжици течен шоколад), разбити в блендер за смутита и за 20мин стана топ сладолед

Само гуми да сменяш.