кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
Слушалки Soundcore Anker Sport X20
От Алиекспрес, 35-40% по-евтино от тук + какъвто цвят исках. Дебнех разни по-хубави на промоции, но за 92-93лв се оказаха супер за 1-2 пъти в седмицата тренировка. Батерията е супер стабилна, даже още не съм ги зареждал
За колата - 4 нови зимни Континентал
Първите впечатления са, че са доста по-меки от предния Бриджстоун. Доста доста. Цената не знам колко добре легна, след като ме треснаха в смяната
А за колички схемата била, че Ганьо обира всички търсени колички при зареждане и после преподава да изкяри 5-10лв от количка във Фейсбук/ОЛХ
Чак и групи си има за това
Някои дори внасят от чужбина, 10 колички х 5лв горница - 50лв за селската кръчма 
От Алиекспрес, 35-40% по-евтино от тук + какъвто цвят исках. Дебнех разни по-хубави на промоции, но за 92-93лв се оказаха супер за 1-2 пъти в седмицата тренировка. Батерията е супер стабилна, даже още не съм ги зареждал За колата - 4 нови зимни Континентал
Първите впечатления са, че са доста по-меки от предния Бриджстоун. Доста доста. Цената не знам колко добре легна, след като ме треснаха в смяната TNT написа:BMW M1 , M2 и M4 Hot wheelsПоследната половин година не мога да видя BMW Hot wheels количка, винаги някой по-бърз татко е минал преди мен. Този път също бяха минали - M3 E30 и M5 E39 бяха обрани
А за колички схемата била, че Ганьо обира всички търсени колички при зареждане и после преподава да изкяри 5-10лв от количка във Фейсбук/ОЛХ
Чак и групи си има за това
Някои дори внасят от чужбина, 10 колички х 5лв горница - 50лв за селската кръчма 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
TNT написа:Да, ХЛ.
. И аз клоня към тях, хич не ми се дават 250лв на гума за 15 цола, ама все ми е мерак да се кача на конти да видя как се държат.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Не съжалявайте, TS870 е чудна гума, струва си всяка стотинка!
Аз пък добавих още една Ямага към флотилията. Поради дефицитност маааалко ме обръснаха с цената, но пък така ми пасна на ръчичката, че бързо ги преживях. Два пълни дни ръкомахане доведоха до едва доловима мускулна треска.
Аз пък добавих още една Ямага към флотилията. Поради дефицитност маааалко ме обръснаха с цената, но пък така ми пасна на ръчичката, че бързо ги преживях. Два пълни дни ръкомахане доведоха до едва доловима мускулна треска.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Доволен съм, че дойдоха, дано не ми се налага да ги ползвам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.