Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от Benord » 04 Яну 2017, 18:15

Е сега?!? Нали и да ги назначиш си трябва законно основание? А този дето ги назначава и той трябва да е законен донякъде?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Яну 2017, 19:46

Тоя пич Трайчо Трайков, тоя добряк, честен и самоотвержен човечец, за 1 бройка щеше да стане президент, та човека писал на стената си у фейса вчера, че прокуратурата се захванала да го нищи за далаверка с електроразпределително некакво дружество.
Та пича, щото е супер симпатичен (чак се чудя що некакси електората не го припозна за президент), реши да се оплаче на феновете си у фейса за тая несправедливост

Иначе злите езици говорят, че човека заебал супер кариера като прокурист (прокурист е нещо като голем шеф по заместване) в електро дружество, със сериозна заплатка за...некакво си министерско постче на, ха внимавайте , енергиен министър. Вероятно от любов към народа. Внезапна.

Та като министър на енергетиката, ей така решил да продаде държавният дял от електроразпределението в областта, дето по някакво съвпадение бил прокорист на същото дружество.
И защо го направил, защото сподели тогава, че държавата не е добър собственик и по-добре да се продаде на кой- на конкретно дружество, не да се листи на борса и тн.
Пак по това време, заедно с батю беха в Австрия за да подпишат споразумение с австрийската страна за премахване на кое, двойното данъчно облагане, ама понеже сме в ЕС, и то това си е закон и няма двойно данъчно облагане ще кажете вие, и аз така знам, ама те парафираха някакъв документ, дето като се наемали някакви специалисти да идват в България за по 9-10к Евро на час, та да не се закачат там да им се търсят някакви неща, абе някаква замотана работа беше, сигурен съм че има колеги, които са по-запознати от мен.
Та сега горкият човечец, не че нещо ще стане, ама театър да има.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Яну 2017, 19:58

Абе не че Трайчо и Дянков са ми много симпатични ама аз оставам с впечатлението, че всички са в л*йна и само един в бяло ...

В оставка, но все пак в бяло ...

Тия двамата бяха посочени с пръст преди няколко месеца от Него ... и съвсем скоро се оказа, че са си виновни и според прокуратурата ...

СлучаЕноС, не мислА :paranoid:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 04 Яну 2017, 20:37

аз си мисля,че нито един министър на боко няма собствено мнение те са просто едни бушони
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 04 Яну 2017, 21:35

K_Ilkov написа:Абе не че Трайчо и Дянков са ми много симпатични ама аз оставам с впечатлението, че всички са в л*йна и само един в бяло ...

В оставка, но все пак в бяло ...

Тия двамата бяха посочени с пръст преди няколко месеца от Него ... и съвсем скоро се оказа, че са си виновни и според прокуратурата ...

СлучаЕноС, не мислА :paranoid:

То е така, Той е непогрешим, ама все пак нали, некой от тези ако вземе, че сподели това онова #кой ги е накарал , ще вземе да стане тъпо.
Не че на електората няма да му направи каквото и да е впечатление, че да се вдига и да прави циркове пред парламента.
Ония ден по телевизора даваха интервю с Гриша Ганчев, и частта, която НЕ бяха изрязали, Гришата споделяше мустака какви ги бил казал, и там ставаше въпрос за милиони. Некой нещо да се дигнА, некой нещо да направи на някой проблем. Обаче, ако ставаше въпрос за некой червен кадър, щеше война да става по улиците и в ефира. Което означава (то това си е ясно де), че червените са пълни аматьори, и да, те власт не трябва да пипат, ама по много причини.
Тея са професионалисти, имат си структура, организирани са, имат си шеф, имат си кодекс и са единни. Поне на това на Него трябва да му се признае, ръководи, все едно ръководи... (тук оставам на вас) и имат зомбирани последователи.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Яну 2017, 22:28

drago_pavlov написа:
Benord написа:Ама нали те самите си правят и законите,какво да е учудващото тогава?

Не е проблемът в законите.
Проблемът е, че си назначават прокурори и съдии...

Добре де. Като започнеш с оня шут Татарчев (дето ходеше да прибира престъпниците с човали) и стигнеш до сегашния, то да си чул за прибран политик или по-сериозен престъпник? Дори ония с пирамидите са си вече сериозни бизнесмени и всичко е пито-платено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Яну 2017, 22:29

Тоа Трайчо ми стана супер противен още кога го изгони бащицата ...имаше някаква афера с некакви инертни материали и журналята го спипаха някъде по улицата , задават въпроси а тоя само сумти гледа на кръв и ускорява крачка по едно време бягаше вече . Такава двулична гадина е само като му видиш зализания фейс и изцъклените очички изпадаш в умиление какъв честен поборник за справедливост е завалийката . С дянката все едно от един калъп са излезли :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Яну 2017, 1:05

Е да бе ... аз само казвам, че не сме ги турили аз и ти за министри :dunno:

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:
Benord написа:Ама нали те самите си правят и законите,какво да е учудващото тогава?

Добре де. Като започнеш с оня шут Татарчев (дето ходеше да прибира престъпниците с човали) и стигнеш до сегашния, то да си чул за прибран политик или по-сериозен престъпник? Дори ония с пирамидите са си вече сериозни бизнесмени и всичко е пито-платено.

Ти не беше ли нЕкъФ радетел за правоговор правопис и тн. :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 05 Яну 2017, 4:04

.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 20:43, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Яну 2017, 4:57

steeN написа:
K_Ilkov написа:...

За Дянков или добро или нищо хаха... много неща щяха да се променят, но го изритаха, щото почна да разбутва нещата прекалено много.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не не, изгониха го, защото и тоя се взе за голям играч и искаше рЕзко да влезне в имотният регистър със сериозна далаверка. Много се разчу обаче и му посочиха вратата.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Яну 2017, 5:13

K_Ilkov написа:Е да бе ... аз само казвам, че не сме ги турили аз и ти за министри :dunno:

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:

Ти не беше ли нЕкъФ радетел за правоговор правопис и тн. :winky:

Не! Дори съм пълен с правописни грешки :dunno:

Бъркаш ме с някого :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Яну 2017, 10:00

Е.Димитров написа:
steeN написа:

За Дянков или добро или нищо хаха... много неща щяха да се променят, но го изритаха, щото почна да разбутва нещата прекалено много.

Не не, изгониха го, защото и тоя се взе за голям играч и искаше рЕзко да влезне в имотният регистър със сериозна далаверка. Много се разчу обаче и му посочиха вратата.

не е задължително да сме на едно мнение

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Яну 2017, 12:28

steeN написа:

Тру стори! Миналата година лансираха едни реформи дето били жизнено важни, а се оказа че още преди години Дянков ги е искал, но са го отрязали. Сега вече можеше да има някакъв резултат от тях ама не би :dunno:
В интерес на истината беше и все още е един от малцината наистина интелигентни и знаещи какво правят политици и икономисти (само за справка: на запад в доста престижни училища и университети изучават нещата дето е писал :idea: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Яну 2017, 12:45

Don_Diego написа:
steeN написа:

Тру стори! Миналата година лансираха едни реформи дето били жизнено важни, а се оказа че още преди години Дянков ги е искал, но са го отрязали. Сега вече можеше да има някакъв резултат от тях ама не би :dunno:
В интерес на истината беше и все още е един от малцината наистина интелигентни и знаещи какво правят политици и икономисти (само за справка: на запад в доста престижни училища и университети изучават нещата дето е писал :idea: )

И на изток, в Русия също , нали щеше да "шляпа" руснаците, ама ходи там да им яде хляба :)
Значи тоя Дянков, незнам как ви е заблудил че е икономист (малко като стийнката, и той обича да заблуждава хората за себе си :mhihi: ), човека е теоритик, взима една теория, прави едни изчисления и тресва един резултат въз основа на изчисленията. Разбира се, резултата е верен, и как няма да е верен, като в задачата не участват всички уравнения, едно от което са хората, участващи в задачата.
Ей такива тъпани колко познавам, просто не е истина.
Шест часа могат да разтягат локум на тема пазарни дялове, переспективи, начини на придобиване на нови пазара, и в следващият момент се вижда, че той говори за комунизим и няма никаква реална представа, как се действа не терен, в реална обстановка и с реални клиенти.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Яну 2017, 15:09

Хаха верно ли мистър постна пица ви липсва :censored:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата