Киномания
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: Киномания
Днес пуснах това:
The insider (1999)

много добър и силен филм,показващ какво е да имаш "топки" и да взимаш трудни решения!!!!!!!!
Аве,пичове,кажете има ли смисъл да тегля BluRay ,при положение че гледам през RGB кабел,не ползвам HDMI Щот ням букса на лЕп топа
Та в тая връзка ,качеството на картината сигурно нема да е различно каквото и да тегля или?? 
The insider (1999)

много добър и силен филм,показващ какво е да имаш "топки" и да взимаш трудни решения!!!!!!!!

Аве,пичове,кажете има ли смисъл да тегля BluRay ,при положение че гледам през RGB кабел,не ползвам HDMI Щот ням букса на лЕп топа

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Вземи си мултимедиен плеър за 100 лева и си гледай 1080п-та
По темата - изгледах Гоуст Протокол - салбичък филм , но определено е по-добър от предните серии дето влизаха в жанр "пародия" . Гледах го на ДВДРип 2+ГБ - много зле качеството на каритната . Нищо общо с Блу-Рей с подобен размер и резолюция (480п) .
Филма е предвидим , банален и всички каскади бях далеч отвъд границите на реалното . Като по-добра версия на този филм бих препоръчал - Всички Страхове (The Sum Of All Fears)

По темата - изгледах Гоуст Протокол - салбичък филм , но определено е по-добър от предните серии дето влизаха в жанр "пародия" . Гледах го на ДВДРип 2+ГБ - много зле качеството на каритната . Нищо общо с Блу-Рей с подобен размер и резолюция (480п) .
Филма е предвидим , банален и всички каскади бях далеч отвъд границите на реалното . Като по-добра версия на този филм бих препоръчал - Всички Страхове (The Sum Of All Fears)

Колеги гледа ми се нещо за Виетнамската война, ако някой знае хубав филм да ми препоръча ще съм благодарен 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Full Metal Jacket
Platoon
Apocalypse now
ако все пак искате да видите истинското лице на войната, а не просто истории и нагласени сцени със спецефекти
ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ЖЕНИ И ДЕЦА!!! 21+ Чистилище (1997) - ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ЖЕНИ И ДЕЦА!!! 21+
ако ви се гледа хубав екшън:
Август. Восьмого.
Грозовые ворота
романтичен но не само:
Kokowah
Extremely Loud & Incredibly Close
Platoon
Apocalypse now
ако все пак искате да видите истинското лице на войната, а не просто истории и нагласени сцени със спецефекти
ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ЖЕНИ И ДЕЦА!!! 21+ Чистилище (1997) - ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ЖЕНИ И ДЕЦА!!! 21+
Август. Восьмого.
Грозовые ворота
романтичен но не само:
Kokowah
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Снощи гледах :

Много готин филм,не бях го гледал - общо взето проследява действията около революцията в Куба - Батиста - Кастро и как това се отразява на една богата фамилия и как "свободата" може да бъде преиначена
Много готин филм,не бях го гледал - общо взето проследява действията около революцията в Куба - Батиста - Кастро и как това се отразява на една богата фамилия и как "свободата" може да бъде преиначена
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Хаос написа:Full Metal Jacket
Platoon
Apocalypse now
Август. Восьмого.
Грозовые ворота
романтичен но не само:
Kokowah
Колега тъкмо изтеглих "пълно бойно снаражение" и изглежда точно каквото ми се гледаше..

Мерси за предложенията

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Витанов написа:Колега тъкмо изтеглих "пълно бойно снаражение" и изглежда точно каквото ми се гледаше..![]()
Мерси за предложенията![]()
Platoon
Apocalypse now
са дори още по-добри
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Gqbriel написа:Снощи гледах :
И аз го гледах снощи даваха го по 7 дни ама го изтървах и го изтеглих, добър е... бая зор видях докато намеря ХД

http://www.imdb.com/title/tt1210042/

Има много красива черна 7-ца , но като цяло филма не ми хареса, имало е и по-добри с подобен сюжет, може би заради това така го приех.

Има много красива черна 7-ца , но като цяло филма не ми хареса, имало е и по-добри с подобен сюжет, може би заради това така го приех.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
http://zamunda.net/details.php?id=304901&hit=1
"Самоличност:неизвестна"
Европейски филм, трилър.
Много интригуващ, много добре направен и си струва гледането!
"Самоличност:неизвестна"
Европейски филм, трилър.
Много интригуващ, много добре направен и си струва гледането!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Fixxxer написа:http://www.imdb.com/title/tt1210042/
Филма си е посредствен . Не е тъп , но не блести с нищо ...
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Man on a Ledge / Мъж на ръба (2012)
http://zamunda.net/details.php?id=306105&hit=1
Днес го гледах, хареса ми. През цялото време те държи в очакване. Не усетих кога го изгледах. Препоръчвам го.
http://zamunda.net/details.php?id=306105&hit=1
Днес го гледах, хареса ми. През цялото време те държи в очакване. Не усетих кога го изгледах. Препоръчвам го.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Ако има фенове на крими сериалите да действат:
Първия е норвежки,казва се Varg Veum и са 7-8 части и са пълнометражни филми.Много як сериал.Лошото е ,че съм го намирал само с английски субтитри в Пират бея.
Другия е Arne Dahl и е шведски.5-6 епизода са като всеки епизод е с 2 части по час и половина.Него може да намерите по БГ торентите с бг субс.И двата сериала много ми харесват.Луд фен съм на цси лас вегас и декстър
Първия е норвежки,казва се Varg Veum и са 7-8 части и са пълнометражни филми.Много як сериал.Лошото е ,че съм го намирал само с английски субтитри в Пират бея.
Другия е Arne Dahl и е шведски.5-6 епизода са като всеки епизод е с 2 части по час и половина.Него може да намерите по БГ торентите с бг субс.И двата сериала много ми харесват.Луд фен съм на цси лас вегас и декстър

Хаос написа:Витанов написа:Колега тъкмо изтеглих "пълно бойно снаражение" и изглежда точно каквото ми се гледаше..![]()
Мерси за предложенията![]()
Platoon
Apocalypse now
са дори още по-добри
Тук трябва да се добави и Heaven and Earth последния филм от трилогията за Виетнам на Oliver Stone,няма да съжалявате.