Вдигане от лег, мъртва тяга и клякане.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 17 Юни 2008, 21:14

Penchev написа:Евала КУНИ :D С упоритост и труд всичко се постига ...

Искам много Славянко от Русе да се включи тук, в тази тема :twisted:
Ако не се лъжа в галерията му имаше снимка с надървен бицепс , нещо от рода на 56 см :shock: http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=4297
Все си мисля ,че за да се поддържа такава форма ,човек трябва да отлепя и Шкода Мадара влекач за смяна на задна лява гума :mhihi:

Георги Пенчев
Абе колеги как можах да я изпусна тая тема :mhihi: :mhihi: Тук ме хванахте в стихията ми :mhihi: :mhihi:
Значи не успях да прочета всичко обстойно но общо взето влязох в час
Та по темата
Личните ми постижения са:
180кг -десятка Лег
190кг -клек пак за десет повторения
Тягата няма да я споменавам защото изобщо не я правя.
Сега искам да обърна внимание на това че аз изобщо не съм силов спортист. Гледам да тренирам що годе здравословно доколкото позволява спорта и съм сигурен че ако потренирам за сила ще вдигна постиженията доста. Просто има разлика от тренировки просто за албиниз и от силови тренировки. Много са различни нещата. Преди се занимавах професионално и имам доста призови места в българсият културизъм но това беше доста отдавна и едва ли някой ме помни вече. Все пак вицерепубликански шампион за младежи не е малко си мисля аз ама то това не е футбол че да съм известен
:mhihi: :mhihi: Сега тренирам само за плажен културизъм и за да изглеждам добре щото имам тук в Русе три зали за Културизъм и няма как просто. В момента дори съм 125кг и съм доста добре. Ръцете не съм ги мерил ама са над 54 гаранция :mhihi: :mhihi:
Абе ето ви малко снимки но пак не си личи. На живо съм по внушителен :mhihi: :mhihi:
http://picbg.net/img.php?file=afcb1cead353b734.JPG
http://picbg.net/img.php?file=816fc9204e017667.JPG
http://picbg.net/img.php?file=d259f4fbdf09be01.JPG
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от slavianko » 17 Юни 2008, 21:21

Гледам по горе разни мнения от сорта че колкото по здрав толкова по прост. Има и глупави има и умни това си е от човека не от спорта. Но да ви кажа за да станеш добър билдер се искат знания и то доста. Аз лично момчетата от родният бодибилдинг ги познавам всичи и всички вярвайте ми са доста умни момчета но това мое мнение едва ли ще ви убеди в противното. Само ще ви кажа че повечето от тях имат знания колкото да завършат за медицина и дори повече. Все пак на всички е известно че в днешно време спорт без допинг няма. Просто всичко стана толкова комерсиялно че се изруди до неузнаваемост но това е живата действителност.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 17 Юни 2008, 21:40

Bogat-Beden написа:не съм сигурен,само слух,който съм чувал е ,че от Трибестан се оплешивява :roll:
"За да бъдеш все напред-яж с лъжица п4елен мед"-цитат сп."Дъга",сериал Бубачко :mhihi:

Не ве не се оплешивява, даже нови космалаци се появяват. И не растът само косъмите ми расте и .... ай да кажем че полковника ти става Генерал (поне :mhihi: ). И кат видиш кака и ти се иска да я ... цункаш, най-малко.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юни 2008, 21:48

deyan-enchev написа:
Bogat-Beden написа:не съм сигурен,само слух,който съм чувал е ,че от Трибестан се оплешивява :roll:
"За да бъдеш все напред-яж с лъжица п4елен мед"-цитат сп."Дъга",сериал Бубачко :mhihi:

Не ве не се оплешивява, даже нови космалаци се появяват. И не растът само косъмите ми расте и .... ай да кажем че полковника ти става Генерал (поне :mhihi: ). И кат видиш кака и ти се иска да я ... цункаш, най-малко.

Да направо пораства с 10см отгоре :mhihi: стига митове и легенди.

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 17 Юни 2008, 22:21

///peter написа:
deyan-enchev написа:

Не са само слухове. Трибестана стимулира собственното производство на тестостерон и е нормално да се появи и косопад. Ако сте забелязали плешивоста е черта на мъжете и причината това да е така е точно тестостерона. Така че има малко истина в това. Но оплешевяваш само от към темето иначе по гърба може и нови вълни да изникнат :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 17 Юни 2008, 22:49

slavianko,нищо не казваш за "хранителните добавки" :mhihi:
А колкото до запалените билдъри аз във Враца колкото и да се напъвам не мога да се сетя и за един способен да завърши медицина :mhihi:
Ма може в Русе и да има такива :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 17 Юни 2008, 23:03

Ам то като сме почнали да се обадя и аз с няколко думи :mhihi: Следващите редове за вас лъжа за мен истина! Моя дневен хранителен прием, който обезпечава тренировките ми се състои в следното:
сутрин - баничка със сокче Калифорния (0.35ст.)
обяд - две кюфтета с доматен сос
вечеря - традиционните за повечето български семейства буламачи, например току - що сгънах два кренвирша с пържени картофи и един сплут домат :D

С това количество храна се изчерпва целия ми дневен прием на хранителни вещества, е пия и доста водица все пак. Тези калории ми осигуряват що годе добри резултати на не много високото ми лично тегло от 85-87 кг. на 183 см. височина. Хранителни добавки съм приемал естествено, като знам колко точно са били изобщо в цялата ми практика на спортуващ - тренирам от 1992год. с прекъсвания, като от 2002 год. посещавам 3 пъти седмично джима без пропуски с малки изключения разбира се.....та количеството на хран. добавки за цялата ми кариера са 2кг. креатин, две опаковки аминокиселини(2100), и три кутии протеин от 600гр. Аминокиселините ги приемах според дозата на производителя и така се запекох че ги намразих за цял живот, като забележете че приемах необходимото указано от производителя количество вода....от протеина и креатина келипир нямах особен, ама то как и да имам на моя спорадичен прием като цяло! Стероид дори и през ум не ми е минавало да лапам, щото като хлапе боледувах от хепатит, пък и съм се нагледал на приемащи химия момчета, които после като им свърши цикъла изпадат в така наречения " спукан балон" и загубват всякаква вяра в себи си и железата че някой от тях крачето им не стъпва повече в залата! В казармата яко плющях манджа, и за три месеца станах ако щете вярвайте от 70кг. -> 105кг. относително чист, и това само със относително силна белтъчна храна! Обаче днес времената са други и не мога да имитирам режима който ми беше вменен в казармата - работя в друг град, пътувам всеки ден (яко харча пари за гориво), там се храня в ресторант и от заплатата на социалния работник нищо не останало за да импровизирам с някоя и друга добавчица към храната! Мисълта ми след всички тия брътвежи е, че всеки дори да не приема квото и да е било, да тренира като мен неориентирано и мързеливо ако щете, би напредвал с добри темпове,..... НО само ако посещава редовно залата (без да се претренира де, че възстановяването е особено важно)! Аз отделно правя аеробика с домашния любимец (един кавказец) - към няколко километра на ден в повечето дни на седмицата, и това се отразява също ползотворно на кондицията! Както каза Славянко е необходима стабилна теоретична подготовка за всеки който е решил да се занимава с такива спортове, защото е по-добре повече пот в учението отколкото кръв в боя! Бля - бля - бля...... май само тва написах досега :mhihi:

п.с - ей една снимка да ме видите къв съм мазник от онзи ден :D

Изображение
Последна промяна КУНИ на 21 Юни 2008, 23:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 17 Юни 2008, 23:08

sambeto написа:slavianko,нищо не казваш за "хранителните добавки" :mhihi:
А колкото до запалените билдъри аз във Враца колкото и да се напъвам не мога да се сетя и за един способен да завърши медицина :mhihi:
Ма може в Русе и да има такива :uups:
Ааа Цвятко бог да го прости беше много в час. Ивайло Иванов мисля че царя му викат там и той ги разбира нещата :mhihi: :mhihi:
А що се отнася до добавките гледам че си ги сложил в кавички :mhihi: :mhihi: Кажи за кое имаш в предвид де :mhihi: :mhihi: Много съм вещ в занаята да знаеш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Юни 2008, 23:21

лег - 60
мъртва тяга - 50
клякане - 20

бицепс - 35
180см - 65кг

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

снимки да ви не показвам, че ще се уплашите и няма да можете да спите, особенно Славянко и Самбето :fart:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2008, 2:57

не пийте химия,че ше си развалите физиката :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: re

Мнение от ///peter » 18 Юни 2008, 8:02

slavianko написа:
///peter написа:
deyan-enchev написа:

Не са само слухове. Трибестана стимулира собственното производство на тестостерон и е нормално да се появи и косопад. Ако сте забелязали плешивоста е черта на мъжете и причината това да е така е точно тестостерона. Така че има малко истина в това. Но оплешевяваш само от към темето иначе по гърба може и нови вълни да изникнат :mhihi: :mhihi:

Щом си рекъл от тестостерона се оплешивява ок :mhihi:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 18 Юни 2008, 8:22

Оплешивява се и още как. Който има по- високо ниво на тестостерон, лъсва пистата :mhihi: Аз съм така, ама на мен ми е природно. Е, правил съм разни схемички :winky: , но на времето. Сега вече не се занимавам с рискови операции. Славянко не знам на колко години е, но доста добре изглежда, а щом се е познавал с Цветко /мир на праха му/, значи е от нашите :D . За режима на хранене на Куни нищо няма да казвам :shock:
:D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Юни 2008, 8:36

А аз съм чувал, че въпросния човек не обичал да му казват Цвятко и бил готов да ги ступа сбъркалите хора, ма не знам може и да се познават :)

А иначе евала от тестостерона се оплешивява :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 18 Юни 2008, 9:10

Ами какво да Ви кажа,и Цветко и Царя ми бяха комшии в Враца и с тях тренирах :lol:
Когато Цветко беше в добра форма,сутрин започваше с 30 белтъка от яйца за отскок,като отивах да изхвърлям боклука в кофата тя вътре пълна с жълтъци,а как счупи кантара на една женица като стъпи на него.... :mhihi:
Ръката на Цветко е стигала 57см,а на Царя 55см.
Мисля че в Враца от лег най много буташе Николай Вутов - 240 кг

п.п. vicho май трябва да наблегнеш малко повече на клякането ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 18 Юни 2008, 9:52

///peter написа:А аз съм чувал, че въпросния човек не обичал да му казват Цвятко и бил готов да ги ступа сбъркалите хора, ма не знам може и да се познават :)

А иначе евала от тестостерона се оплешивява :mhihi:
С него съм излизал по състезания дори но още в началото. Не ми е бил първи приятел бих казал познат. А относно тестостерона и оплешевяването гледам много си заинтересован. Ако толкова не ти се вярва има литература прочети. Или питай някой доктор който обаче да е в час в таи област щото повечето от тях въпреки че са доктори не са много наясно. Аз не искам да те убеждавам, като не ти се вярва проблема си е твой. Казвам какво пише в дебелите книги ;) А и знам от личен опит. Аз лично нямам и грам оплешевяло но знам като изпиша на някой от моите състезатели цикъл със стероиди кво се случва :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата