коланите...и законите!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Юни 2008, 10:49

пак изопачаваш....
мани ги тия колани тва е повода...!!
явно законите/доста от законите или най-малкото начина им на прилагане/ са преминали границата на търпимост в нашата страна.
начи следва промяна! революционна обстановка бе бате!дет обичате вие да казвате-само дето нема да сменяме строя!!!
бакшишите са си гадове ,защото за тях почти никаквизакони не важат -за тва ги подпуквам!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Юни 2008, 10:59

ТО те колегите няма да го разберат тоя разговор, ама усещаш ли как сам си влезе в капана и си противоречиш?

Как от една страна приказваш, колко сме добре, кви сме идеални и колко ни се е подобрило положението например спрямо времето на бай Тошо(когато всеки знае, че законите се спазваха), че си готов с пистолет да го пазиш,

От друга страна изскачаш тука и казваш, че границата на търпимостта е премината и вече е време за революция?

Хай обясни ми туй несъответствие.
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 10 Юни 2008, 11:07

По-скоро начина им на НЕприлагане. :mhihi:
Щото като видиш някой наглец да се набутва в задръстването пред цялата колона, като нарушава пет точки от ЗЗДПП, а ти си чакаш чинно на опашката... как да не ти кипне? Пък ако въпросният наглец случайно ти одраска колата... е тогава вярно ти идва да го спукаш от бой. А въпросните наглеци ги има, щото ония със зелените жилетки пет пари не дават за закона. Пък ти обяснявай, колега D3BEP, как е правилно да ни глобяват. То по принцип е правилно, ама за да е правилно, трябва да не се правят изключения. И държавата да си върши съвестно работата. Иначе се чувстваш прецакан и търсиш начин и ти да я прецакаш. Симпъл ез дат.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Юни 2008, 11:22

освен законите на държавата има и морални -човешки закони!!!
за мен най-важният и простият е : не прави на другите това,което не искаш да правят на теб!!! когато некое нагло леке-бакшиш иска да прецаква-да се замисли дали иска да бъде прецакан...!!! ако не иска-да не го прави и той...!!! щото както сме издивели и изнервени и за едно одраскване слизаме от колата -ако си е читаво сичко и законите ловят сички -нито той щеше да се бута да ме бури и да ме одере,нито аз щех да слеза да му спукам бронята...!!! квото повикало-тва се обадило!!! ако ме беше чукнал без да иска -щехме даже да не викаме кат ,а да си разменим данните и протоколче с визтиките и да се опраиме при застрахователя!!! ма така не става! ченгето ше доде след два часа и като на жена ми след 20лв от бакшиша ше ме изкара мене виновен,ше си разменим протоколи ,ма застрахователя нема да ги признае,ше се засъдим и той ше каже-ма не е верно....!!! за тва става като в каубойските времена!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2008, 11:34

Аве и пак ще дойдете на моята че тряя има въргал :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата